рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Халат з іменною вишивкою в Москві на замовлення

  1. Чому обирають нас?

Одним з атрибутів домашнього затишку і тепла є домашній халат. І щоб його уникализировать, досить доповнити його індивідуальної іменною вишивкою .

іменною вишивкою

М'які махрові халати з 100% бавовни здатні підняти настрій і дорослим, і дітям. Діти просто в захваті від свого вишитого імені або улюблених мультяшних героїв.

Халати з іменною вишивкою порадують не тільки домочадців, а й є відмінним і унікальним подарунком близьким і друзям. Вишиті, ініціали, імена, написи і візерунки нікого не залишать байдужим до такого знаку уваги. Ми Гарантуємо високу якість виконання вишивки, вона не втратить свій привабливий вигляд і буде радувати Вас і Ваших близьких довгі роки.

У нас часто замовляють халати з логотипом СПА та салони краси, сауни і лазні, готелі і готелі, медичні центри і т.д.

Нам підвладні будь-які матеріали: махрові, шовкові, вафельні, а також синтетичні. Завдяки багаторічному досвіду і сучасних машин, ми розробили для кожного матеріалу свою унікальну технологію, при якій вишивка виходить акуратна і якісна.

Завдяки багаторічному досвіду і сучасних машин, ми розробили для кожного матеріалу свою унікальну технологію, при якій вишивка виходить акуратна і якісна

Вишити можна все що завгодно: імена, написи, зображення, орнаменти та логотипи, і куди завгодно: на спину, рукавах, передній частині або ж на поясі. Наші дизайнери будь-який ваш ескіз або начерк переведуть у формат, зрозумілий вишивальної машини. Після чого приступаємо до виробництва вишивки. Нанесення можливо як на ваших виробах, так і можете зробити замовлення на пошиття виробів у нас.

У доповненні до халату пропонуємо на замовлення махрові рушники і капці , Пледи і ковдри, а також подушки з індивідуальною вишивкою.

Чому обирають нас?

➡ Виконуємо як великі, так і одиничні замовлення.

➡ Працюємо з будь-якими матеріалами і вишиваємо зображення будь-якої складності.

➡ Гарантуємо відмінну якість виконання роботи!

Щоб розрахувати вартість вишивки на халаті і замовити дану послугу просто зателефонуйте нам за тел. 8 (925) 506-31-88 або надішліть запит на електронну пошту [email protected].

Звертайтеся, разом створимо ідеальну і унікальну вишивку для Вас!

Чому обирають нас?
Чому обирають нас?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com