рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Футболка однотонна з вишивкою інтерлок для хлопчика. Вишивка на замовлення.

Код товару: 00024ifM

Для тих, хто любить Україну і її прекрасні традиції комсомольська фабрика трикотажу «Анжеліка і Лев» приготувала відмінну новинку - це футболка однотонна з вишивкою інтерлок для хлопчика.

Ми розуміємо, що приємніше вибирати з більшого асортименту. А тому ця футболочка представлена ​​в декількох кольорах і з різними малюнками вишивки. Білі футболки з вишивкою виглядають дуже ошатно і цілком можуть бути запасний одягом на зміну забрудненої вишиванці. Зараз багато малюків ходять у школу в одязі національного стилю, а значить, комплектів повинно бути кілька. Крім класичного білого є також ніжно-блакитний колір і практичний гірчичний. Не забувайте свої уподобання щодо кольору при замовленні уточнити.
Що стосується якості футболки, то тканина інтерлок є абсолютним бавовною без домішок. Завдяки особливому сплетіння ниток вона не розтягується, легко переносить часті прання (бажано на низьких температурах). Натуральний склад і м'якість зробили інтерлок незамінною тканиною в пошитті дитячих речей і нижньої білизни. Цей трикотаж приємний до тіла і не викликає роздратування. Якісна футболка з вишивкою завжди до речі в гардеробі хлопчика.
Дитяча комсомольська трикотажна фабрика пропонує вам широке розмаїття одягу для малюків і дітвори постарше. Невисокі ціни і гарна якість завжди радують наших покупців. Від трусиків і до відмінних спортивних костюмів, від повзунків і до теплих комбінезонів - все необхідне вам легко знайдете на сторінках нашого сайту. Швидка доставка уважні співробітники і приємні знижки деают покупки в нашому магазині особливо приємними.

Код товару: 00024ifM   Для тих, хто любить Україну і її прекрасні традиції комсомольська фабрика трикотажу «Анжеліка і Лев» приготувала відмінну новинку - це футболка однотонна з вишивкою інтерлок для хлопчика

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com