рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Добірка схем для вишивання - японські мотиви + японська вишивка. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Японська вишивка куль Темарі
  2. Сашико

- східна країна зі своєрідною культурою. Японія відома як країна сонця, що сходить, самі японці називають свою країну Ніхон - "джерело / батьківщина Сонця". Японія в силу свого розташування і завіси таємничості, піднесеною не так давно, має досить своєрідною культурою і традиціями ... Тому так цікаві мініатюри для вишивання на цю тему. Пропоную підбірку з дев'яти схем.

Sandra ~ вишивка Рік випуску: з 2008 Жанр: Вишивка хрестиком Видавництво: ЗАТ "ІМПОСТ" Головний редактор: Ольга Радченко ISSN: 1684208-1 Опис: Журнал з вишивки хрестиком з кольоровими ілюстраціями та схемами

★ ☆ ★ ☆ ★ ← Ƹ̴Ӂ̴Ʒ → ★ ☆ ★ ☆ ★
Бетті Барнден, Вишивка. Енциклопедія
★ ☆ ★ ☆ ★ ← Ƹ̴Ӂ̴Ʒ → ★ ☆ ★ ☆ ★   Бетті Барнден, Вишивка
★ ☆ ★ ☆ ★ ← Ƹ̴Ӂ̴Ʒ → ★ ☆ ★ ☆ ★
Поради для початківців з вишивки хрестом

★ ☆ ★ ☆ ★ ← Ƹ̴Ӂ̴Ʒ → ★ ☆ ★ ☆ ★

Японія - країна, що вабить своєю культурою і традиціями. Японська вишивка теж приваблює і свої назвою, і технікою виконання. Пропоную докладніше дізнатися про її видах і способах виконання.

Японська вишивка куль Темарі

Темарі - це традиційні японські вишиті невеликі кулі. Ці неймовірно красиві кульки можна зробити самостійно.

Зазвичай для виконання основи кульки використовуються смужки м'якої тканини, хоча, в принципі, її можна творити з будь-яких матеріалів, таких як дерево, поролон або пінопласт, ватин, круглі пластмасові коробочки. Нерідко, для того, щоб надати кульці музикальності, в його основу вставляють дзвіночки або ж дрібні кульки.

Заготівлю Темарі необхідно рівномірно обмотати товстими нитками. Дуже важливо, щоб кулька вийшов ідеально круглої форми, і тільки після цього, його можна обмотувати бавовняними фоновими нитками. Щоб закріпити кінець ниток, потрібно по поверхні кулі зробити кілька безладних широких стібків, при цьому акуратно закріпити кінчик нитки недалеко від поверхні.

Японська вишивка куль Темарі користується величезною популярністю в усьому світі. Витончені вишиті мініатюри, які володіють нез'ясовним магічним впливом, призводять в непередаваний захват будь-якого, хто їх бачить.

Сашико

Сашико - це найдавніше національне мистецтво ручної вишивки в Японії, сенс якої полягає в повторенні або переплетенні візерунків по одному або декількох шарів тканини швом «вперед голку». Однією з особливостей такої вишивки є поєднання кантрі-стиль з вишуканими візерунками.

У стародавні часи Сашико використовували для утеплення одягу та домашнього текстилю. У стародавній Японії вірили в те, що вишиті візерунки відлякують злих духів, залучають удачу і багатство.

У наш же час, заняття Сашико вважається свого роду медитацією. Адже дійсно, освоєння Сашико вчить не тільки посидючості і терпіння, а й дозволяє відпочити від метушні цього світу і сконцентруватися на вічному.

Створюючи Темарі або вишиваючи вироби в техніці Сашико, ви зможете відчути себе справжніми японськими рукодільниця!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com