рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як правильно робити вікової макіяж?

  1. Особливості вікового макіяжу
  2. Особа
  3. очі
  4. брови
  5. вії
  6. губи
  7. Вечірній і денний віковій макіяж

Якщо в молодості макіяжем користуються в основному для того, щоб трохи скорегувати деяку неправильність рис і яскравіше висловити свою індивідуальність, то у віці елегантності він виконує інші завдання: зробити обличчя молодшим, а образ свіже.

Якщо в молодості макіяжем користуються в основному для того, щоб трохи скорегувати деяку неправильність рис і яскравіше висловити свою індивідуальність, то у віці елегантності він виконує інші завдання: зробити обличчя молодшим, а образ свіже

Яким повинен бути вікової макіяж, розповість сьогодні «Красива і Успішна».

Особливості вікового макіяжу

Зрілої красі немає необхідності голосно заявляти про себе. Жінка елегантного віку несе себе з гідністю і свідомістю власної цінності, а значить, і кричущих тонів в її макіяжі бути не повинно.

Нічого надто, нічого надміру, тільки природна краса і свіжість - ось головна особливість вікового мейк-апу.

Зупинимося на основних принципах нанесення декоративної косметики для зрілих дам докладніше.

Особа

Правильне тонування особи - ключовий момент будь-якого макіяжу, але для вікового мейк-апу він відіграє особливу роль. Саме від того, наскільки вміло і ретельно воно зроблено, залежить, наскільки молодо і свіжо буде виглядати жінка.

Перед нанесенням тону необхідно підготувати особа. Наприклад, нанести сироватку з ефектом ліфтингу.

Дуже псують образ зайві волоски на обличчі, які з віком з'являються у багатьох жінок, тому їх слід в обов'язковому порядку видалити.

Макіяж для вікової шкіри вимагає використання легких тональних засобів з вираженим зволожуючим ефектом.

При нанесенні тону краще взяти кошти двох відтінків: один відповідний за кольором основного тону шкіри, а інший - трохи світліше. Якщо висвітлити область над вилицями, носогубні складки і зморшки, що утворилися при обвисання щік по обидва боки рота, то можна візуально вирівняти ці області і зробити недоліки менш помітними.

З віком колір шкіри, на жаль, втрачає однорідність: з'являються пігментні плями, родимки стають більш помітні.

Тому використання коректора обов'язково, коли виконується макіяжу зрілого особи. Наносять коректор на проблемні ділянки і ретельно розтушовують.

Не потрібно відмовлятися від рум'ян , Вони зроблять особа свіжіше і молодше. Краще використовувати жирні рум'яна природних кольорів. Якщо виберете персиковий тон - то напевно не прогадаєте.

Наносять рум'яна на «яблучка» щік і ретельно розтушовують.

Пудру необхідно використовувати дуже акуратно, легким тонким шаром, щоб не «забити» зморшки. На бічну частину скул і лоба можна додати трохи бронзантов.

очі

Головне завдання на цьому етапі - зробити погляд більш розкритим і злегка додати йому яскравості. Щоб правильно виконати вікової макіяж очей, необхідно визначитися, що саме заважає погляду бути настільки ж ясним, як в молодості.

Завантаження ...

Завантаження

На жаль, нависло повіку - це один з найпоширеніших дефектів, що виникають з віком. Sympaty.net рекомендує використовувати техніку накладення тіней, яка дозволяє цей недолік скорегувати.

Віковий макіяж для навислої століття виконується тінями двох кольорів:

  • На всю область століття накладається світлий тон. Важливо визначити розташування кісточки над верхньою повікою і завдавати тіні до її кордону.
  • На зовнішній кутик ока, там, де повіку нависає, необхідно нанести тіні темного тону і ретельно розтушувати їх. Важливо домогтися м'якого, плавного і природного переходу.
  • Лінію зростання верхніх вій можна підкреслити тонкою стрілкою, яку також необхідно ретельно розтушувати. Можна трохи виділити олівцем і лінію зростання нижніх вій, завдавши м'яку лінію на зовнішній куточок нижньої повіки приблизно на його 1/3 довжини.

Що стосується вибору тіней, то варто врахувати кілька нюансів:

  • Макіяж для вікових жінок не повинен бути надто яскравим, тому замінюємо всі чисті яскраві кольори тіней на тону перехідні: чорний - на сірий або темно-коричневий, білий - на айвори, яскраво-бузковий - на темно-фіолетовий. Те ж правило стосується кольору туші і стрілок.
  • Стрілки краще наносити олівцем. Лінія не повинна бути занадто контрастною, її ретельно розтушовують, роблячи приглушеною. Крім того, рідка підводка підкреслює зморшки і нерівності на верхньому столітті.
  • Навіть якщо ваш цветотип передбачає використання теплих відтінків, в зрілому віці від них краще відмовитися, замінивши на холодні. Червоні і жовті пігменти, що містяться в тінях теплих кольорів, можуть зробити ваші очі втомленими і запаленими, заодно додавши пару років. Але ми ж хочемо домогтися зворотного ефекту! Пам'ятайте, що холодні відтінки молодят!
  • Блискучі тіні для вікового макіяжу не підійдуть. Їх допустимо накласти тільки на область під бровою - як правило, вона залишається гладкою з роками. На інших ділянках століття перламутр тільки підкреслить зморшки.

брови

Від того, наскільки вони доглянуті, від їх форми багато в чому залежить, чи буде жінка виглядати молодше.

На жаль, з віком брови можуть истончаться і втрачати природний колір. Акуратними штрихами, що імітують волоски, надайте бровам трохи більше виразності, використовуючи м'який олівець, а потім розчешіть щіточкою.

Якщо ж, навпаки, брови з роками стали рости занадто густо, корекція їх форми обов'язкове.

вії

Щоб візуально зробити погляд більш відкритим, трохи підніміть вії вгору за допомогою спеціальних щипців, а потім нанесіть туш. Віковий макіяж вій передбачає використання не надто контрастних кольорів: баклажанового або коричневого, а чорний можна приберегти для вечірнього виходу.

Втім, тут все залежить від типу зовнішності самої жінки.

Туш не повинна бути дуже об'ємною, щоб не отримати вії-палички. Краще взяти ту, що ідеально розділяє і подовжує.

губи

Якщо для макіяжу юних дівчат діє правило: «акцент або на губи, або на очі», то зрілі пані просто зобов'язані від нього відійти. Роблячи вікової макіяж, губи ніяк не можна залишити без уваги: ​​їх колір вже не яскравий, вони стають тоншими і, якщо не постаратися виділити губи на обличчі, вони можуть зовсім «загубитися».

  • Обов'язково використовуйте контур¸ але не дуже чіткий і контрастний.
  • Нанесіть на губи тонуючий бальзам натурального відтінку, добре зволожує шкіру.
  • Якщо ви використовуєте помаду, вибирайте матові природні тони і користуйтеся пензликом для макіяжу - помада повинна покривати губи тонким шаром.

Якщо ви використовуєте помаду, вибирайте матові природні тони і користуйтеся пензликом для макіяжу - помада повинна покривати губи тонким шаром

Вечірній і денний віковій макіяж

У зрілі роки відмінності між вечірнім і денним макіяжем мінімальні: і техніка нанесення, і використовуються тони залишаються однаковими як для денного виходу, так і для вечірнього.

Але, якщо має бути торжество, дамі хочеться бути трохи яскравіше - це природно! Тому вікової вечірній макіяж може бути трохи більш інтенсивним, ніж його денний варіант. Важливо пам'ятати, що ключове слово тут «трохи».

Отже, як же можна надати вечірньому образу трохи більше яскравості?

  • Злегка підфарбувати нижні вії у самих куточків очей.
  • Вибрати олівець для підводки і темні тіні для повік трохи більш інтенсивного тони. При цьому лінії повинні бути м'якими, а кольори - матовими - правило, якого дотримуються, створюючи денний віковій макіяж, залишається незмінним. Не забороняється легкий перламутровий відтінок під самою бровою.
  • Злегка посилити колір губ за допомогою помади більш вираженого відтінку, наприклад, ягідного.
  • Чуть-чуть додати рум'янцю, але з цим також потрібно бути дуже обережною.

Ось, власне, і все: ви готові до вечірнього виходу!

При нанесенні макіяжу на зріле особа дотримуйтесь правилом: «Краще трохи менше, ніж трохи більше». Помірність, стриманість і усвідомлення своєї зрілої привабливості - ось головне для жінки у віці елегантності.

---
Автор - Олена Матущак (Lanberri), сайт www.sympaty.net - Красива і Успішна
Копіювання цієї статті заборонено!

Отже, як же можна надати вечірньому образу трохи більше яскравості?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com