рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Колекція одягу «Лора Ешлі» літо 2012

  1. 1.1. «Рів'єра»
  2. 1.2 EMPORIUM - дослівно «Торговий центр»
  3. 1.3. CERAMIC STUDIO «Студія кераміки»
  4. 1.4. GALLERY «Галерея»
  5. 1.5. FARMERS MARKET «Фермерський ринок»
  6. 1.6. PROMENADE «Прогулянка»
  7. 1.7. BOUTIQUE «Бутік»
  8. 1.8. FLOWER MARKET «Квітковий ринок»
  9. 1.9. SCRAPBOOK
  10. 1.10. HIGH TEA «Чаювання» ( «Час чаю»)
  11. 1.11. ARTISAN «Ремісник»
  12. 1.12. PICK & MIX «Вибирай і комбінуй!»
  13. 1.13. LINEN CUPBOARD «Шафа льону»
  14. www.lauraashley.ru www.lauraashley.com

Що таке літо Що таке літо? Перш за все це чудовий час року. Для кожного з нас настають 92 найтепліших і сонячних дня і 92 неймовірно зоряних ночі! Літо - це маленьке життя співає для нас приємним голосом вокаліста. Літо - це відпочинок, смак солоної води і неодмінно соковиті відтінки в гардеробі! Це час для придбання яскравих, легких суконь, повітряних шалей і жіночних капелюхів!

У цьому сезоні дизайнери «Лора Ешлі» створили запаморочливу і казкову колекцію. Одним з джерел натхнення для них стало легендарний твір Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Запрошуємо вас зробити приємне подорож в літо з новими колекціями від «Лора Ешлі».

1.1. «Рів'єра»

Для сміливих панянок «Лора Ешлі» пропонує соковиті відтінки малинового, салатового, бірюзового і оранжевого. Більш консервативні дівчата зможуть підібрати собі вбрання в пастельних тонах - кремовий, бежевий, молочний і сірий. А любительки аристократичного стилю знайдуть традиційну морську колекцію «Рів'єра» в класичних синьо-біло-червоних відтінках.

1.2 EMPORIUM - дослівно «Торговий центр»

Весняна колекція Лори Ешлі, зігріває теплом яскравих фарб - червоних, малинових і кремових відтінків. Принти класичні: смужки, горошки і бантики. Елегантні шовкові сукні та спідниці в горошок в поєднанні з червоним кардиганом з бавовни і кашеміру або з чорним трикотажним жакетом розкажуть про витончений смак власниці такого вбрання, а плаття з яскравими малиновими смужками по низу і яскравий кардиган - про веселе і незалежному характері.

1.3. CERAMIC STUDIO «Студія кераміки»

Відтінки цієї колекції холодні і пастельні - синій, лавандовий, бірюзовий і трохи білого. Але принти з контрастним поєднанням - пташки і листочки - роблять її привабливою життєрадісною. Вишуканий крій сукні-туніки із завищеною талією, стильна синя футболка зі смугастою обробкою і пташками, спідниця-штани та синя бавовняна блузка з тональної вишивкою на кокетці - це лише невелика частина того, що припаде до смаку шанувальницям класичного стилю.

1.4. GALLERY «Галерея»

Насичені відтінки фіолетового, темно-червоного, смарагдового і сірого роблять цю колекцію виразною і екстравагантною. Тут присутні незвичайні крої: плаття зі злегка завищеною талією і спідницею-тюльпаном, коротке плаття-дзвіночок з асиметричним низом, багато драпіровок і воланів на трикотажних речах - кардиганах, пуловерах і футболках. Особливу увагу варто приділити блоковим малюнків на спідницях, футболках і туніках - це один з наймодніших елементів сезону, який був присутній на всіх світових подіумах.

1.5. FARMERS MARKET «Фермерський ринок»

Зеленої свіжості цієї колекції може позаздрити навіть сама весна Зеленої свіжості цієї колекції може позаздрити навіть сама весна. Задорнов і життєрадісності додають квіткові принти і вишивка на бавовні і льон. Поєднання дрібного горошку з принтом з бабками на блузці, трояндочки на туніці, квіткова аплікація на футболці, спідниці з вишивками - це щось незвичайне, що приверне увагу вимогливих модниць. Дуже стильне англійське кантрі сподобається активним і веселим жінкам, які вміють поєднувати класику і авангард, залишаючись при цьому дуже жіночними і елегантними.

1.6. PROMENADE «Прогулянка»

Це одна з найулюбленіших колекцій дам з класичним аристократичним смаком. Колекцію в морському стилі з характерними для неї тільняшку, нашивками, принтами в морській тематиці можна назвати писком сезону. Вона присутня на всіх світових подіумах. Лора Ешлі дуже оригінально поєднує в цій колекції смужку з блоковим принтом, класичну смужку і хвилеподібну - розмиту.

Переважає стиль ретро - стиль 50-х і 60-х років. Пишні спідниці, акценти вузькими пасками на талії, широкі лляні штани або вузькі укорочені бавовняні брючки з еластаном. Багато аксесуарів з черепашками, капелюшки з широкими полями, легкі повітряні шарфики-шалі.

1.7. BOUTIQUE «Бутік»

Лора Ешлі не обійшла стороною і мереживні тенденції світової моди. У колекції «Бутік» представлені найбільш ошатні, жіночні, елегантні сукні та костюми сезону, виконані з мереживною або перфорованої тканини. Це і маленьке кремове мереживне плаття, і кардиган з мереживною обробкою, і довга сукня в підлогу з принтом з метеликами. Основний принт цієї колекції - метелики. Вони і в принте, і в вишивці, і в шовковій обробці на кардігані і пуловері. Дівчата в таких нарядах виглядають пурхають метеликами, якими хочеться милуватися і надихатися. Легкість і рухливість нарядам надає і крій: драпірування на плаття, плісировані вставки на спідниці. У колекції багато шовку та шовку з бавовною. Кольори колекції чисті і відкриті: багато білого, трохи сірого, чорного і червоного.

1.8. FLOWER MARKET «Квітковий ринок»

Неймовірно модним принтом цього літа визнаний квітковий Неймовірно модним принтом цього літа визнаний квітковий. жіночні сукні з легкого бавовни не залишать байдужим жодне жіноче серце. Соковиті відтінки гранатово-коралового, глибокий сірий, благородний пісочний і незамінний білосніжний кольору чудово гармонують один з одним, а також обов'язково знайдуть кілька компаньйонів серед речей, вже наявних у вашій шафі. Демонстрацією багатогранної гармонійної добірки поєднуваних між собою відтінків є один з принтів даної колекції - квітка маку. Яскравий і насичений гранатовий колір макових пелюсток поєднуємо з відтінками білого, сірого і бежевого кольорів. Цікавим комбінуванням також буде з'єднання речей квіткового принта зі смугастими.

Дозвольте собі кілька експериментів цього літа, міксуючи раніше не поєднувані елементи: ви неодмінно залишитеся задоволені! Основними тканинами цієї колекції є льон, бавовна і віскоза. Красиві квіти, будь вони в поле або в вазі на вашому столі, завжди радують око. Разом з сукнями, блузами і спідницями з нової колекції «Квітковий ринок» ви обов'язково розквітне самі і порадуєте себе і оточуючих! Доповнюйте свій гардероб новими аксесуарами цієї колекції. Шовкові шарфи, що повторюють принти одягу, жіночні ремінці і незвичайні сумочки неодмінно підкреслять вашу унікальність і стиль!

1.9. SCRAPBOOK

Скрапбукінг - це книга, що складається з обрізків, вирізок Скрапбукінг - це книга, що складається з обрізків, вирізок. Простіше кажучи, скрапбук - це «книга спогадів», або «книга вирізок». З чим пов'язано таке незвичайне назва колекції - «Книга вирізок»? Втім, нічого дивного, адже всі модниці люблять і вміють, ніби з різних клаптиків, збирати і творити свій образ. Цього літа вам легко буде впоратися з цим завданням, адже на допомогу приходить ніжна колекція, професійно підібрана і витримана в одному стилі. Основними кольорами колекції стали: білий, бузковий, синій, всілякі відтінки трав'яного, болотного і смарагдового. Принти цієї колекції різноманітні.

Кожна з нас знайде щось цікаве для себе, адже нас чекають квіткові забарвлення, встигли всім сподобатися метелики, горошки і полосочки. Акуратні мереживні мережки, незвичайні шви, защипи і об'ємні квіти на трикотажі - все це додає колекції «Книга вирізок» оригінальності і лаконічній завершеності. М'які і приємні тканини даної колекції - це льон, бавовна і віскоза. Натуральність і якість кажуть самі за себе. Тут ви знайдете чудові сукні різноманітних фактур і крою, трикотаж в поєднанні з мереживом, плетінням і бантиками, а також must have цього літа - довгу спідницю в підлогу. Порадують коттоновие штани незвичайних відтінків і різноманітність довжини рукавів в трикотажних виробах.

Теплий літній дощ стане не поганою погодою, а чудовою нагодою продемонструвати чудові плащ і парасольку з літньої колекції «Книга вирізок». Легкі шовкові шарфи і сумки з лози доповнять образ і подарують гарний настрій.

1.10. HIGH TEA «Чаювання» ( «Час чаю»)

Джерелом натхнення англійських дизайнерів «Лора Ешлі» для колекції «Чаювання» стала всім відома казка Льюїса Керролла «Аліса в країні чудес». Буйство яскравих фарб і соковитих квіткових принтів неодмінно приємно порадує вас! Ця колекція унікальна і оригінальна. Основними кольорами є: стиглий кораловий, соковитий бузковий, глибокий сірий в поєднанні з оливковою, білим і кремовим. Модна стильна колекція отримує від нас велика кількість знаків оклику, адже такої кількості речей must have ви не знайдете більше ніде!

Трикотажна сукня в підлогу, легкі блузи, яскраві квіткові відтінки, незвичайні драпірування і актуальні силуети - все це однозначно присутній в колекції «Чаювання» Трикотажна сукня в підлогу, легкі блузи, яскраві квіткові відтінки, незвичайні драпірування і актуальні силуети - все це однозначно присутній в колекції «Чаювання». Основні тканини цієї колекції: віскоза, льон і бавовна.

З упевненістю можна сказати, що це колекція, заради якої варто прийти до нас! Тонкі і легкі шарфи підкреслять і доповнять вашу унікальність! Подаруйте собі чудовий настрій з нової літньої колекцією «Чаювання»!

1.11. ARTISAN «Ремісник»

Існує стара приказка про те, що «ремеслу скрізь пошана». Назвавши свою колекцію таким чином, дизайнери «Лора Ешлі» мали на увазі вища майстерність - вміння створити унікальну річ руками. Не пропустіть шанс придбати обновку з цієї колекції, і вона подарує вам радість і підкреслить ваш стиль і смак.

Основними кольорами колекції є: соковитий буряковий, білий, теплий карамельний, незамінний чорний і салатовий. Основний принт - «птах колібрі» в різних відтінках і поєднаннях. Колібрі - найменша пташка на планеті Земля. Про неї говорять: «Паріт, як метелик, запилює, як бджола». Повертаючись після відпочинку в офіси, ми хотіли б довше зберегти почуття умиротворення і знайденої гармонії. Яскрава маленька пташка-майстриня допоможе вам в цьому. Надихне на робочий лад і не дасть забути про прекрасну пору року за вікном! Основні тканини колекції - льон, бавовна і віскоза. Лляні блузи, сукні «сафарі» і довгі летять спідниці і сукні подарують вам комфорт і прекрасний настрій!

1.12. PICK & MIX «Вибирай і комбінуй!»

Прийнято вважати, що стиль 50-х був дуже витонченим і чарівним за всю історію ХХ століття. Саме він переважає в колекції «Вибирай і комбінуй». У 50-х мода допомагала жінці сформувати або підкреслити ідеальну фігуру. Це властиво даної колекції. Плаття невимовної краси - стильні, модні, актуальні. Кокетливі бантики, пастельні полосочки, квіткові принти, принт «вишеньки» - все це здивує вас і приємно порадує. Незвичайне поєднання смугастого і квіткового принтів додасть вашому образу оригінальності та унікальності.

Основні тканини цієї колекції: бавовна, льон і модал (віскоза). Основні кольори колекції - насичений синій, пастельний рожевий, ніжно-кораловий в поєднанні з жовтим і фісташкові. Моделі літньої колекції «вибирай і комбінуй», немов творіння художника: виконані тонко і зі смаком, легко комбінуються між собою і створюють нові образи для вас! Поспішайте прикрасити свій гардероб і подарувати собі гарний настрій!

1.13. LINEN CUPBOARD «Шафа льону»

Повітряна і невагома колекція «Шафа льону» подарує вам невимовне відчуття легкості і вишуканого стилю. Пастельні і білі відтінки підкреслять вашу жіночність і красу. Основними кольорами колекції є карамельний, білий, Порцеляновий і різноманітні їх поєднання. Також сучасних модниць порадує легке бавовняне плаття лимонного кольору в стилі 50-х. Весь одяг даної колекції, ніби уособлення природи: радує натуральністю складів і демонструє комфорт лекал. Додавши аксесуари, ви за кілька хвилин зможете поміняти образ, і річ на вас заграє по-новому. Колекція по-справжньому літня і не залишить байдужою нікого з нас!

У суєті буднів часом так хочеться обернути себе м'якою накидкою пастельного кольору і отримати заряд позитивної річної енергії, будь то промені ранкового сонця або м'якого заходу.

www.lauraashley.ru
www.lauraashley.com

Про бренд: «Лора Ешлі» - один з найвідоміших англійських брендів в світі моди і інтер'єрів, який завоював серця шанувальників по всьому світу і представлений більш ніж в 700 магазинах світу. Офіційною датою заснування марки Laura Ashley ( «Лора Ешлі») вважається 1953 рік. Шанувальники бренду - такі знаменитості, як принцеса Діана, Девід Боуї, Одрі Хепберн ...
Відмінною рисою марки є використання в основному натуральних матеріалів, свіжих весняних фарб, квіткових мотивів і геометричних принтів.
«Лора Ешлі» - це марка №1 у світі, яка продає не просто жіночий одяг і товари для інтер'єру, вона пропонує особливий стиль життя для впевнених в собі людей, які вміють цінувати затишок, комфорт і висока якість життя.
Адреси магазинів в Москві:

ТРЦ «Афімолл Сіті», Пресненська набережна, 2
тел .: 8 (495) 789-89-20

ТЦ «Лотта ПЛАЗА», 2 поверх
Новинський бульвар, д. 8
тел .: 8 (495) 795-21-16

З чим пов'язано таке незвичайне назва колекції - «Книга вирізок»?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com