рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Знімати чи на ніч компресійні панчохи?

  1. Вашій шкірі теж потрібен відпочинок
  2. Вночі ноги не втомлюються
  3. Трикотаж теж хоче відпочити!
  4. Коли використовувати КТ вночі необхідно?

Якщо Ви використовуєте КТ для профілактики варикозної хвороби і носите його в повсякденному житті - знімати такий виріб на ніч потрібно

Якщо Ви використовуєте КТ для профілактики варикозної хвороби і носите його в повсякденному житті - знімати такий виріб на ніч потрібно. Більш того, навіть, якщо ви вже використовуєте I або II клас компресії для лікування захворювань вен, на ніч все одно рекомендується знімати компресійний трикотаж.

Це пов'язано з кількома простими причинами:

Вашій шкірі теж потрібен відпочинок

Незважаючи на те, що сучасні технології дозволяють створити "дихаючий" компресійний трикотаж, який ще відводить вологу і володіє антибактеріальними властивостями, шкірі ніг важливо дати подихати і перепочити від компресійного трикотажу. Деякі споживачі також застосовують перед сном різну косметику для догляду за шкірою ніг, що виключає використання КТ.

Вночі ноги не втомлюються

У горизонтальному положенні відтік крові від вен нижніх кінцівок багато краще, ніж в положенні стоячи / сидячи. Тому ви цілком можете спати без компресійного трикотажу, адже уві сні навантаження на Ваші вени знижується.

Трикотаж теж хоче відпочити!

Ну і, нарешті, вночі ваш компресійний трикотаж теж повинен трішечки розслабитися і "посушити вафлі" - ну, в сенсі, повинен сохнути після прання. Адже щоденне прання - запорука збереження компресійних властивостей цього медичного виробу.

Коли використовувати КТ вночі необхідно?

Перш за все, нічний використання КТ буває потрібно при трофічних порушеннях, особливо, коли вони проявляються у вигляді виразок. Для лікування таких захворювань існують спеціальні вироби ( mediven ulcer kit ) - і ці вироби призначені для використання 24 години на добу. Такий компресійний трикотаж створений із застосуванням особливих технологій, які дозволяють забезпечити помірний тиск спокою, добре переноситься пацієнтами в нічний час. При цьому конкретний графік застосування такого виробу повинен бути узгоджений з лікуючим лікарем і залежить від індивідуальних особливостей пацієнта, а також схеми лікування, тривалості захворювання і ступеня його тяжкості.

Компресійний трикотаж може застосовуватися вночі (як правило, не більше 3 днів) в разі різних операцій, включаючи операції на венах нижніх кінцівок (флебоектомія, флебосклерозирование, операції з приводу великої сафеной вени - v. Saphena magna). У такі випадки вкрай важливо зберігати тиск на стінки вен в перші дні після операції. При цьому конкретний термін цілодобового застосування компресійного трикотажу може визначити тільки ваш лікуючий лікар.

Таким чином, в більшості випадків на ніч рекомендується знімати компресійний трикотаж. В окремих випадках і при певних операціях компресійний трикотаж можна і навіть потрібно застосовувати вночі, але обов'язково за погодженням з лікарем.

PS Спортсмени часто сплять в гольфах CEP для відновлення після фізичних навантажень і діляться позитивним досвідом - вранці готові до нових рекордів.

Коли використовувати КТ вночі необхідно?
Коли використовувати КТ вночі необхідно?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com