рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Маргарита Альошина, експерт ОГЕ

Доброго часу доби, шановні колеги! Доброго часу доби, шановні колеги

Маргарита Альошина

Сьогодні я хочу познайомити вас ще з дуже цікавим і захопленим людиною. Звуть її Маргарита Альошина, вчитель англійської мови I категорії з 9-річним педагогічним стажем, кваліфікований фахівець з правом викладання в будь-якій країні світу з дипломом Кембриджського зразка CELTA (Certificate in English Language Teaching to Adults), експерт ОГЕ 2016, організатор ОГЕ і ЄДІ.

- Здрастуйте, Маргарита! Дуже рада познайомитися з вами! Розкажіть будь ласка коротко про себе, чим ви займаєтеся зараз, які захоплення у вас?

-Здравствуйте, Лія! Дякуємо за проявлений інтерес до мене і моєї творчості і можливість поділитися своїм досвідом з Вашими читачами. На даний момент я вже третій рік викладаю в одній з приватних шкіл міста Москви і займаюся репетиторством: готую до міжнародних іспитів, а також до ЄДІ. До речі кажучи, в цьому році 6 моїх учнів здають ЄДІ з англійської мови.

Що стосується моїх захоплень, то їх багато! Тільки ось на все часу катастрофічно мало. Я люблю рукоділля. Класі в 6 десь заразилася вишивкою хрестиком і в'язанням гачком. Зараз вишиваю рідко, а наборів різних за ці роки накопичилося дуже багато. Гачком теж рідко в'яжу, в основному, серветки всякі і сніжинки новорічні.

Гачком теж рідко в'яжу, в основному, серветки всякі і сніжинки новорічні

Іграшки з повсті (фото їх архіву Маргарити)

Кілька років тому ці два хобі витіснило нове - фелтинг або валяння іграшок з повсті. Мені пощастило потрапити до талановитому викладачеві, і тепер, на мій погляд, у мене виходять досить професійні іграшки. Щоб зваляти одну з них, йде цілий день!

Іграшка з повсті (фото з архіву Маргарити)

Крім рукоділля я, безумовно, фанат читання. Було б більше часу, я б йшла в «книжкові запої». Обожнюю історичні романи, детективи Агати Крісті і Бориса Акуніна і сучасну прозу.

- Фелтинг дуже цікаве хобі, я бачила ваші роботи, вони чудові!

-Якщо говорити про масштабні захоплення, то це, звичайно ж, подорожі. Чим більше подорожуєш, тим більше хочеться. Це дуже затягує, варто тільки почати і понеслося ... Може бути, це пов'язано з тим, що до 22 років я не була за кордоном.

Венеція (фото з архіву Маргарити)

За 7 років з тих пір куди мене тільки не закидало: Чорногорія, Хорватія, Туреччина, Чехія, ГОА, Домінікана, Англія, Італія, Іспанія, Швейцарія, Австрія, Бельгія, Нідерланди, Балі, Сінгапур, Мальдіви, Латвія, Німеччина, Франція, Чехія, Україна. Я пакую валізи, як тільки у мене видається можливість! Нехай навіть на вихідні.

Оксфорд (фото з архіву Маргарити)

На даний момент я закохана в Париж і готова туди повертатися знову і знову, благо французи дали мені візу на 5 років ...

- Я знаю, що ви є експертом ОГЕ. Розкажіть, як це? Чи кожен учитель може їм стати?

- Так, дійсно в 2016 році я пройшла курси експертів в МІОО і влітку перевіряла усну частину ОГЕ з англійської мови . Сталося це досить спонтанно. До мене підійшла завуч школи і сказала, що мене направляють на курси, так як в школу прийшов запит відправити одну людину на навчання.

Це був інтенсив: кожен день після роботи потрібно було мчати в інший кінець Москви і навчатися. Після закінчення курсу ми здавали залік: оцінювали кілька усних відповідей і особистих листів. В кінці травня я дізналася, що буду експертом по усної частини. Робота не з легких, чесно кажучи. З самого ранку приїжджаєш на перевірку і сидиш там, поки комп'ютер не закінчить видавати роботи на перевірку або не закінчиться робочий день. Так просто звідти не підеш, все під контролем.

Єдине, що мені дозволили приносити з собою, - це свої навушники від айфона, так як працювати в тих, які пропонували, я не могла. Вони пригнічували голову, і потім так розколювалася голова, що ніяка таблетка не допомагала.

Просто так стати експертом не вийде, тільки якщо вас адміністрація відправить на навчання. Після того, як я його пройшла, я зрозуміла, що є дуже багато нюансів, про які вчителі, які працюють в регіонах і готують випускників до ОГЕ, просто не знають, а їх учні можуть через це недоотримати бали на іспиті. І тоді мені захотілося цим поділитися. Так виникла ідея про онлайн-тренінгу «ОГЕ на відмінно», який відбувся в квітні минулого року.

- Розкажіть трохи про ваш тренінгу. Чи буде повтор або він в записи?

- Повтору даного тренінгу не буде, можливо, буде продовження, якщо щось кардинально зміниться в форматі іспиту. Навчання завжди можна пройти в запису, отримавши доступ до закритої групи в контакті. Детальніше про сам тренінгу ви можете почитати тут .

Тренінг платний, кого-то це відлякує. Не всі готові платити гроші за знання. Але я проводила кілька безкоштовних вебінарів і досить часто ділюся всякими фішками і прийомами з підготовки до ОГЕ і ЄДІ в своїй групі вконтакте для вчителів англійської мови. Тому я вважаю справедливим те, що всіх секретів я безкоштовно розкрити не можу. Є хороше висловлювання в цю тему: "If you think competence is expensive, try a little incompetence" (Якщо ви вважаєте, що компетентність коштує дорого, спробуйте некомпетентність).

- Висловлювання дуже точне! Вкладати в свої знання - це найкращі інвестиції в майбутньому))

А які посібники з підготовки до ОГЕ ви могли б порекомендувати?

-Чесно кажучи, зараз таке безліч різних посібників, що тут, як то кажуть, «на смак і колір товариша немає». Можу порадити звертатися до банку завдань ФІПІ, тк зі 100% гарантією кажу, що в цьому році в Москві вся усна частина була повністю з банку завдань ФІПІ.

Коли 2 роки тому я готувала до ОГЕ своїх випускників, то користувалася тестами для підготовки до ДПА від видавництва Макміллан, але зараз ця допомога трохи застаріло, тк змінився формат іспиту. Ви можете використовувати будь-які посібники, які мають гриф ФІПІ. У таких посібниках ви навряд чи знайдете якісь «косяки».

Будь ласка, використовуйте будь-які посібники Трубаневой. Кілька років тому у неї закінчувала курси тоді ще по підготовці до ДПА.

Точно не рекомендую використовувати Музланову і різні посібники видавництва «Легіон». Там зустрічається велика кількість помилок.

- Який розділ в ОГЕ, на вашу думку, вважається найбільш складним або де найбільше помилок допускають учні?

-На мій погляд, це розділ «Лексика, граматика». Скільки його не тренуй, все одно будуть допускати помилки. Також багатьом складно визначитися між false і not stated в розділі «Читання».

- Які три ради або рекомендації ви можете дати вчителям і репетиторів, які готують учнів до ОГЕ?

1) Ніколи не приступайте до монотонного прорешіванію тестів, які не ознайомивши 9-класників з форматом іспиту, критеріями оцінювання та стратегіями виконання того чи іншого завдання. Пам'ятайте, що до самого формату можна підготувати за кілька місяців, а ось підвищити рівень володіння мовою займає набагато більше часу
2) Використовуйте тільки перевірені допомоги при підготовці та використовуйте завжди здоровим глуздом. Навіть в самих надійних джерелах бувають помилки і помилки. Якщо сумніваєтеся в чомусь, зверніться до компетентного фахівця
3) Надайте дітям можливість працювати з тренажером, щоб вони заздалегідь звикли відповідати комп'ютера. І так, не ігноруйте роботу з бланками! Багатьом здається це сущою дрібницею, а я, не тільки як експерт, а й як організатор в аудиторії можу сказати, що більшість дітей абсолютно не вміють переносити відповіді з КІМу в бланк відповідей і через це втрачають дорогоцінні бали!

- Дякую, Маргарита за ваші відповіді і приділеною мені час. Було приємно з Вами поспілкуватися!

-Немає за що! Вам дякую!

PS Шановні читачі блогу, ви можете ознайомитися з вступним вебінар, який веде якраз Маргарита Альошина. Якщо будуть питання безпосередньо до Маргарити, задавайте в коментарях, по можливості вона відповість вам.

З повагою, Лія Осетрова

Розкажіть будь ласка коротко про себе, чим ви займаєтеся зараз, які захоплення у вас?
Розкажіть, як це?
Чи кожен учитель може їм стати?
Чи буде повтор або він в записи?
Який розділ в ОГЕ, на вашу думку, вважається найбільш складним або де найбільше помилок допускають учні?
Які три ради або рекомендації ви можете дати вчителям і репетиторів, які готують учнів до ОГЕ?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com