рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відбілювання зубів ZOOM 4 в Москві

  1. Наші лікарі
  2. Суть технології відбілювання Zoom 4
  3. Відбілювання зубів Zoom 4: відео
  4. Zoom 4 і Zoom 3 - відмінності
  5. Відбілювання зубів: протипоказання
  6. Наші роботи: Zoom 4 фотографії «до» і «після»

імплантологія / пародонтолог імплантологія   /   пародонтолог   Методика відбілювання зубів ZOOM 4 розроблена компанією DISCUS DENTAL (Дискус Дентал)

Методика відбілювання зубів ZOOM 4 розроблена компанією DISCUS DENTAL (Дискус Дентал). Процедура проводиться за допомогою спеціального гелю і LED-лампи, що дає «холодне світло» (LED -Light-emitting diode). Світлодіодні LED-лампи для відбілювання за технологією Zoom випускаються компанією Philips. Використання LED-лампи дозволило знизити температуру світлового випромінювання, завдяки чому немає ризику обпалити ясна пацієнта.

Нинішня версія ламп вже четверта за рахунком. За минулий час виробникові вдалося позбутися від тих недоліків, якими володіли перші версії системи Zoom. Головне чого вдалося домогтися - зниження чутливості зубів. Так, в першій версії системи відбілювання Zoom в гелі містилася велика кількість (близько 35%) перекису водню, що було небезпечно для зубної емалі. В даний час, кількість перекису в складі гелю зменшено до 25%.

Лампи версії Zoom 4 з'явилися на ринку в 2016 році. В даний час в клініках використовуються лампи двох останніх версій Zoom 3 і Zoom 4. Про їх відмінностях розказано нижче в розділі Zoom 4 і Zoom 3 - відмінності.

Наші лікарі

В ЛДЦ «Кутузовський» в Москві використовується найсучасніше обладнання, тому наші пацієнти можуть пройти процедуру відбілювання зубів на апараті ZOOM 4. Відбілювання проводять лікарі, які мають більш ніж десятирічний досвід роботи.

Суть технології відбілювання Zoom 4

Відбілювання зубів ZOOM 4 - це сучасна технологія по освітленню емалі поєднує максимальний відбілюючий ефект і щадне вплив на зуби. Суть технології полягає в тому, що на зубну емаль наноситься спеціальний гель, що містить 25% перекису водню. Під впливом світла від лампи Zoom 4, відбувається хімічна реакція, в процесі якої вивільняється кисень і освітлює пігменти. В результаті небажана пігментація йде, і зуби стають білими.

До важливих переваг Zoom 4 відноситься те, що завдяки доданим сурфактант, під час відбілювання створюється захисний бар'єр для емалі зуба.

Процедура відбілювання ZOOM 4 починається з визначення за допомогою спеціальної кольорової шкали відтінку емалі пацієнта. Далі проводиться обробка щік, губ і ясен різними захисними засобами (захисний гель для ясен, зволожуючий гель для губ). Також для захисту ясен від світла лампи ZOOM 4 використовується коффердам - ​​латексна тканину, що ізолює зуби від решти порожнини рота. Для захисту очей, на пацієнта надягають спеціальні окуляри. Тільки після цього, починається основна частина процедури. 10 верхніх і 10 нижніх зубів покривають гелем для відбілювання. Лампа встановлюється таким чином, щоб висвітлювати верхні і нижні зуби одночасно.

По завершенні процедури з пацієнта знімають окуляри і прибирають захисні засоби з м'яких тканин ротової порожнини. Крім того, на зуби наносять спеціальний гель, що містить кальцій, який служить для зміцнення зубів.

Нова технологія освітлення (використання LED-лампи, тобто холодного спектра світла) значно знижує чутливість зубів в процесі процедури. За спостереженням наших лікарів, процедура відбілювання Zoom4 добре переноситься навіть пацієнтами зі значною чутливістю зубів. Лікар може змінювати інтенсивність впливу прямо в процесі процедури, за рахунок регулювання потужності світлового потоку.

Лампа ZOOM 4 дозволяє отримувати максимальний ефект відбілювання після трьох нанесень препарату по 15 хвилин. Відбілювання на кілька тонів можна здійснити всього за один візит до лікаря. Цього вистачить, щоб гарантувати вам сліпучу посмішку на найближчі 3-5 років.

Відбілювання зубів Zoom 4: відео

У представленому відео (від Philips) докладно розказано про процедуру відбілювання зубів на апараті Zoom 4

Zoom 4 і Zoom 3 - відмінності

Хоча зовні лампи для відбілювання зубів Zoom 4 і Zoom 3 дуже схожі, але існує принципова відмінність при їх використанні. При розробці четвертого покоління Zoom були враховані недоліки попередніх поколінь. Основні відмінності полягають в складі гелю і в використанні холодного спектра світла. На відміну від Zoom 3, при відбілюванні Zoom 4 використовується холодний спектр світла, тому в ході процедури емаль не нагрівається і у пацієнтів не виникає больових відчуттів. При роботі з Zoom 3 нашим фахівцям доводилося майже завжди використовувати анестезію, а відбілювання зубів за технологією Zoom 4 проходить абсолютно безболісно для пацієнта і не вимагає використання анестезії. Zoom 4 - щадне відбілювання, що не приносить шкоди емалі зубів. Крім того, zoom 4 дає більш високі результати відбілювання.

Відбілювання зубів: протипоказання

ZOOM 4 є найсучаснішою технологією відбілювання зубів, однак, у даної процедури є деякі протипоказання:

  • алергія на компоненти гелю і інші речовини, що використовуються в ZOOM 4;
  • прийом лікарських препаратів, які підвищують чутливість емалі до ультрафіолету;
  • вагітність;
  • онкологічне захворювання;
  • розлади психіки, епілепсія.

Крім того, процедура не проводиться при наявності у пацієнта карієсу або запаленні ясен ( пародонтиту ). Перед процедурою необхідний огляд фахівця і лікування зазначених захворювань.

Наші роботи: Zoom 4 фотографії «до» і «після»



ціни

Назва

Ціна

Відбілювання зубів ZOOM 4 25 000 руб.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com