рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Поїздка в Великий Устюг - це суперкласні канікули для батьків з дітьми!

Якщо запитати у будь-якого дорослого, куди поїхати з дитиною, щоб зануритися в справжню казку, більшість відповість: звичайно, в Великий Устюг до Дідуся Мороза Якщо запитати у будь-якого дорослого, куди поїхати з дитиною, щоб зануритися в справжню казку, більшість відповість: звичайно, в Великий Устюг до Дідуся Мороза. Чим же так заворожує це місце? Як заощадити на відпочинку? Що відвідати в першу чергу? І чому щороку туди відправляються натовпу туристів?

Все просто - тут живе Казка. Насправді. Дід Мороз там справжній, височенний (зростом понад 2 метри), красивий і мудрий. Ліс там теж казковий: величезні сосни спрямовані до неба, ніби казкові велетні. І все подорож просто пронизане чарівно-новорічними мотивами.

Що варто відвідати в першу чергу?

Звичайно, вотчину Діда Мороза. Тут зосереджено все найцікавіше: тесові ворота відкривають шлях в казку, алея вікових сосен веде прямо до Терему Діда Мороза, за яким обов'язково потрібно пройти з екскурсією. На Тропе казок дітей чекають пригоди і зустріч з казковими героями. Перед терем проводяться невеликі вистави. За казковому парку роз'їжджає Піч Емелі, на якій можуть покататися і гості Діда Мороза. Тут проводяться ігрові програми як на вулиці, так і в теплих приміщеннях, відкрито Поштове відділення Діда Мороза (друге таке працює в місті). Можна прихопити з собою Ледянка і покататися з гірок. Тут зустрічає гостей і сам Дід Мороз. Територія вотчини величезна, але організатори вміло розводять потоки туристів, щоб на створювалася натовп і черги. Звичайно, вотчину Діда Мороза

Радимо Вам включити в програму перебування і відвідування міської резиденції Діда Мороза, де можна посидіти на його Троні, залишити записи в Книзі Добрих Справ, познайомитися з ремеслом велікоустюгскій майстринь, зробити покупки в сувенірній крамниці, заскочити на Пошту Діда Мороза, якщо не зробили цього на вотчині, і відправити додому вітальну листівку.

У Великому Устюзі є і безліч цікавих музеїв, які так чи інакше пов'язані з Дідом Морозом і пропонують цікаві екскурсії, майстер-класи або інтерактивні програми, наприклад, "Новорічна та різдвяна іграшка", "Самовар, мій частопуговішний", Вертепне дійство "Зірки різдвяної сяйво "," Візерунки на бересті ", де кожен зможе долучитися до різдвяної історії.

Новинка цього року - відвідування заводу Північна чернь. Екскурсія буде цікава і дітям, і дорослим: можна не тільки побачити, як народжується візерунок на сріблі, а й спробувати себе в ролі майстра. Детальніше ТУТ .

Можна вибрати варіант туру Кіров + Великий Устюг. Тоді до програми додасться незвичайний день в Кірові. Тут можна побачити, як народжується димковская іграшка, насолодитися ароматами в Музеї шоколаду і взяти участь в новорічному подання до Заповіднику Казок. Це цілий парк розваг, де діти і дорослі стають учасниками казкового дійства. Детальніше ТУТ .

Залишається додати, що з пеціально дитячий поїзд «Зимовий експрес» вирушить у Великий Устюг з Челябінська 5 січня. У вагонах працює група аніматорів, а на зворотному шляху чекає розіграш путівки на Кремлівську Ялинку 2018.

Організатор подорожей дитяче Бюро подорожей «Канікули» м Челябінськ, вул. Цвіллінга, 25 тел. 245-28-65, 270-51-84

Інші статті розділу:

Залиште свій коментар чи задайте питання:

Чим же так заворожує це місце?
Як заощадити на відпочинку?
Що відвідати в першу чергу?
І чому щороку туди відправляються натовпу туристів?
Що варто відвідати в першу чергу?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com