рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Значення родимок в інтимних місцях: таємниці

Як би скептично не ставилися сучасні люди до ворожінням , Інтерес до різних способів дізнатися майбутнє не слабшає і в 21-му столітті. А найкращий спосіб дізнатися свою долю - це самопізнання, адже кожен сам створює своє життя. розгадати значення родимок в інтимних місцях - вельми оригінальний, але дуже цікавий спосіб дізнатися себе краще.

Надійно заховані секрети

Родимки можуть з'явитися в будь-якому місці людського тіла - в тому числі і на слизових оболонках. Найчастіше родимки з'являються і на статевих органах - правда, на відміну від, скажімо, родимих ​​плям на обличчі, такі родимки надійно укриті від випадкових поглядів. Нерідко людина навіть не підозрює про те, що у нього є відмітини в інтимних місцях - це з'ясовується випадково на прийомі у лікаря або під час любовних ігор. Проте, існує думка, що подібні родимки теж впливають на життя свого володаря.

Якщо родимка з'явилася близько анального отвору, це може говорити про якесь неблагополуччя, яке може носити як фізичний, так і психічний характер. Поява таких родимок може сигналізувати також про неправильну роботу шлунково-кишкового тракту. Люди з родимками в області ануса можуть бути надмірно егоїстичні і навіть жорстокі.

чоловічі родимки

Чоловік, чий статевий член прикрашає родимка, велелюбний і не дуже перебірливий у зв'язках, оскільки з щирою симпатією ставиться абсолютно до всіх особинам жіночої статі. Такі чоловіки дуже темпераменти, у них рідко виникають проблеми з потенцією. Чоловік з родимкою на статевому члені легко підбирає ключ до серця будь-якої жінки, тому ніколи не буває самотній. У той же час такі чоловіки не схильні до зрад: вони дуже дорожать довірчими стосунками в шлюбі.

Родимка на лобку у чоловіка говорить про те, що її володар добродушний і успішний. Йому щастить у коханні і в справах, але удача його непостійна, і якщо покладатися тільки на неї, то можна втратити все.

Родимка на лівій стороні мошонки передрікає своєму власникові удачу в усьому. Такі чоловіки орієнтовані на сім'ю, але схильні до диктату. Якщо ж родимка знаходиться на мошонці справа, це говорить про те, що її володар вельми пихатий. Такий чоловік не здатен працювати в команді, йому потрібно, щоб оточуючі цінували його особисті досягнення. Деякий снобізм такого чоловіка компенсується його відповідальністю, серйозністю і щирістю.

Родимки у жінок

В результаті жінка з родимкою на статевих губах може вести себе в ліжку не зовсім природно - зайве скуто або, навпаки, агресивно. Вважається, що такі жінки дуже чутливі і темпераменти, вони насилу переносять утримання і тяжіють до нетрадиційних видів сексу. У них, як і у чоловіків з родимками на статевих органах, народжуються дуже гарні діти. Якщо родима пляма на статевих губах має великі розміри, це може вказувати на те, що жінці судилося стати матір'ю великої людини.

Родимка на правій статевої губі може свідчити про сексуальної привабливості жінки. Навіть не володіючи видатною зовнішністю, ця дама зводить чоловіків з розуму. Родимка, однак, не обіцяє своїй власниці легкого життя: доля таких жінок зазвичай вельми заплутана і непередбачувана.

Якщо родимка розташовується на лівій статевої губі, це означає, що жінка дуже приваблива сексуально, але не може похвалитися хорошим здоров'ям. Таким жінкам не слід затягувати з заміжжям і народженням дітей.

Родимка на жіночому лобку - щасливий знак. Таким жінкам щастить у всьому, вони легко роблять успішну кар'єру і щасливо виходять заміж. Щедро обдаровані від природи, такі жінки зазвичай живуть довго і щасливо.

Марія Бикова


Статті по темі

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com