рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Міняємо джиглголівку на мормишку

щука на нано-джиг

Суть нано-джига - використання головок найлегшого ваги. Думаю можна обмежити верхню межу ваги одним грамом. Також мається на увазі використання приманки розміром до дюйма. Отже грузило повинно виглядати пропорційно і мати якомога менший розмір. Досягти цього можна і потрібно використовуючи вольфрамові блешні. Вольфрам має більшу питому вагу ніж свинець, а значить і розмір вольфрамової головки при тій же вазі зменшується. Блешні в ідеалі повинні бути з виведеним назовні вушком, щоб їх легше було прив'язувати. Форми зазвичай використовуються найпростіші - кулька і крапелька. За кольорами - різноманітність, але я практично весь час ловлю на золото і срібло, деякі блешні втрачають блиск через «над-якісного» покриття, але якогось погіршення клювання я не помічав. Отже - знайшли мормишку з виведеним назовні вушком, правильної форми і кольору, здавалося б все готово, але тут стикаємося з тим, що її гачок занадто малий для оснащення силіконової приманки. Можна ловити і на такі блешні, а можна спробувати піти далі і створити більш досконалу мормишку своїми руками.

вольфрамовая блешня для нано-джига

Варіант, який основна маса нано-джигітів практикує зараз - це нахлистовиє вольфрамові намистини з впаяним в них гачком потрібного розміру. На фото мої вольфрамові блешні, паяні на гачках OWNER MH-12 і SLIM OFFSET. В арсеналі є блешні від 0,4 до 1,2 грама.

Велике вушко дає зручність прив'язування, хоча не можу сказати, що це критично. Блешня в'яжеться безпосередньо до дуже тонкому повідця з флюорокарбона, і не важко прив'язати його до звичайного маленького вушка.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com