рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Львиноголового кролик карликовий - фото, розміри, зовнішність, ціни

  1. Зовнішній вигляд
  2. Розміри львиноголового кролика
  3. походження
  4. Ціни на львиноголового кроликів
  5. одинарна грива
  6. Гомозиготна (подвійна) львиноголового
  7. темперамент
  8. Як відрізнити породного від безпородного
  9. безпородний
  10. як доглядати

Львіноговий кролик карликовий - це порода декоративного кролика визнана в Союз Заводчиків і Селекціонерів в Росії. Відмінною особливістю звірка є довга шерсть на голові схожа на гриву лева, компактне статура, короткі вуха.

Інші назви серед любителів - левова головка, ангорський лев.

Зовнішній вигляд

У львиноголового кролика карликового маленьке компактне тіло, і велика виразна голова, але не зовсім кругла з усіх боків, з добре розвиненою мордочкою. Їх ноги мають середню довжину. Їх короткі і не повинні перевищувати 7 см. Грива повинна бути не менше 5 см в довжину і обрамляти всю голову звірка по колу і закінчуватися у спини. Шерсть між вухами може розпадатися на проділ створюючи дуже милий і забавний ефект довгою чубчика. У малюків і підлітків на боках може бути присутнім подовжена шерсть, але з віком вона повинна зникнути або її стане помітно менше. У деяких така "спідничка" жевріє і є недоліком. У деяких тварин є більш довга шерсть на щока і грудей. Львиноголового кролики мають дуже популярні, як в Росії, так і в усьому світі.

Розміри львиноголового кролика

В Європі, США і Великобританії львиноголового декоративний кролик може мати максимальну вагу за стандартом породи 1700 р, в середньому 1400 грам. У Росії в Союзі Заводчиків і Селекціонерів максимальна вага 1500 грамів, але всередині породи якщо лінія львиноголового мінор, такі тварини мають вагу 1000-1200 грам максимум. Максимальна довжина тіла з головою близько 30 сантиметрів

походження

Львиноголового кролики з'явилися в Бельгії. Повідомляється, що він був створений заводчиками, що намагаються розмножити довгошерстого карликового кролика, схрещуючи мініатюрного лисячого кролика і нідерландського карлика. Це призвело до генетичної мутації, що викликає появу вовни навколо голови і на боках. Цей ген став відомий як ген «львиноголового». Львиноголового кролик став завойовувати популярність в Європі, потім потрапив в США. У Росії львиноголового кролики з'явилися в 90-х роках в пташиному ринку в результаті схрещування ангорських кроликів в нормальношерстних кольоровими карликами.
У Великобританії BRC визнав породу з 2002 року, в 2010 році львиноголового кролик був визнаний в Союзі Заводчиків і Селекціонерів (тоді ще Федерація Домашніх Тварин Росії), в 2012 році львиноголового карликовий кролик був визнаний в Європі, в 2013 році в США.

У 2010 році на виставці Сузір'я був отриманий перший титул Кращого Представника Породи серед львиноголового кроликів в Росії. Кролик був з розплідника Долина Вітрів. Самка забарвлення Мардер.

Самка забарвлення Мардер

Ціни на львиноголового кроликів

типи гриви

Як правило, шерсть на голові густа, пухова і м'яка. Залежно від кількості генів, одержуваних левоголовим кроликом від кожного з батьків, він може мати подвійну гриву (два гена львиноголового) або одинарну гриву (один ген львиноголового). Єдиний спосіб 100% визначити, у кролика одиночна грива або подвійна - в перші тижні після народження. У крольчонка з двома (гомозиготний) генами гриви шерсть буде рости нерівномірно по всьому тілу, а в області спини і голови довшу шерсть, боки при цьому будуть здаватися голими. Кроленя з одним геном львиноголового буде обростати, як звичайний кролик.

Грудні малюки з одиночним типом гриви

Вік 35 днів

Дорослий гетерозиготний лев

одинарна грива

У львиноголового карликового кролика з одинарної гривою (гетерозиготною) є тільки одна копія гена львиноголового. Ці тварини зазвичай не львиноголового все життя. У дитинстві у них довга шерсть зростає чітко по контуру навколо голови, як у лева і шерсть схожа на волосся. В цілому вона тонша, ніж у стандартного львиноголового кролика. З віком подовжений шерсть може практично зникнути.

Гетерозиготні львушкі, як правило є результатом в'язки з нормальношерстних кроликами інших порід. Це робиться для того, щоб поліпшити тип львиноголового карлика або отримати новий окрас. При в'язанні двох гетерозиготних тварин по львиноголового в потомстві йде розщеплення на: 25% гомозиготних львиноголового, 50% гетерозиготних львиноголового, 25% без львиноголового, нормальношерстних.

Грудні кроленята з подвійною львиноголового

Вік 40-45 днів

Гомозиготна (подвійна) львиноголового

У гомозиготних львиноголового є дві копії гена гриви. У них зазвичай є густа грива з пуху, навколишнє голову, груди, а іноді буває шерсть на боках, яку деякі називають «спідницею». Від гомозиготних тварин будуть народжуватися тільки гомозиготні леви.

темперамент

У більшості випадків львиноголового кролики є доброзичливими і добре вихованим домашнім тваринам. Їх можна навчити декільком цікавим трюкам. Вони навчатися деяким командам, наприклад, є, грати. Добре ладнають з дітьми. Все це відноситься природно до породним тваринам.

Як відрізнити породного від безпородного

породний

Маленький розмір і вага до 400-50 грам в 45-60 днів

Короткі вуха до 7 см, зазвичай 5,5 -6 см.

Широка, округла і коротка голова

безпородний

Великий розмір і вага від 500 грам в 45-60 днів.

Довгі вуха від 7 см.

вузька голова

як доглядати

У малюків львиноголового кроликів, поки дитяча пухова шерсть не зміниться на дорослу (приблизно 3-4,5 міс.), Може спостерігатися сплутаність і ковтуни. Тому в цей період потрібно розчісувати малюка хоча б раз на тиждень. Після 5-6 місяців догляд потрібен мінімальний, просто періодично оглядати львиноголового карликового кролика, що б не шерсть не почала сплутуватися. Деяким взагалі не потрібно розчісування, а кого-то доведеться розчісувати 1 раз в 1-3 місяці.

Забарвлення львиноголового кроликів з фото

Тюрингенский
Рудий з чорною маскою, вухами, ногами

плямистий чорний
Білий з чорними плямами

кремовий
Піщано-рожевий колір

сіамський
Як у сіамської кішки

Мардер
Як темна сіамська кішка

блакитний відтер
Сіро-блакитний з блідо-жовтим підпалом

агути
Схожий на забарвлення справжнього лева

червоний
Яскраво-рудий

чорний
Чорний із сіркою чубчиком

шоколадний агуті
медово-коричневий з сизої чубчиком

білий
З рожевими очима або блакитними

жовтий
жовто-рудий

шоколадний
Коричневий з сизої гривою

песцевий
Білий з сріблястим відтінком

шиншиловий
Тіло сріблясто-сіре, грива темно-сіра

японський
Жовтий з темними смугами

Ренський
Білий з темними смугами

блакитний Мардер
Димчасто-сірий з темно-сірої маскою

голландський
Половина тіла біла, на голові біла проточина

белоухіх
Білі вуха, груди, лапи і ніс

Купити львиноголового кролика

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com