рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що одягнути на весілля подруги, колишнього хлопця, родичів?

  1. Йдемо до родичів
  2. Основні правила
  3. Весілля у колишнього

Весілля є подією неймовірною важливості не тільки для тих хто пов'язує себе шлюбними узами, а й для їх гостей. Дане торжество відбувається не так часто, як наприклад, день народження. Тому дуже важливо щоб всі люди пов'язані з весіллям залишилися задоволені не тільки заходом, а й власним зовнішнім виглядом. Одягнися до весілля правильно, і тоді вам буде забезпечено прекрасний настрій.

Одягнися до весілля правильно, і тоді вам буде забезпечено прекрасний настрій

Всі ми з дитинства чули про те, що весілля у будь-якої жінки повинна бути один єдиний раз в житті. Насправді в наш час цілком нормально зв'язувати себе узами шлюбу жоден раз. Всяке в житті відбувається. Так що тільки на своєму весіллі ви можете опинитися пару раз.

До того ж у нашого населення існує одна чудова традиція: на весілля запрошувати велику кількість гостей. Цілком можливо, що за все життя вам належить відвідати жоден десяток урочистостей. На одному весіллі ви будете виступати головною героїнею, а на іншій - запрошеним гостем.

Отримати запрошення на весілля можна в будь-який день і час року. Незважаючи на те, що це змусить спустошити гаманець, кожному з нас приємно усвідомлювати, що молодята хочуть нас бачити на головному святі в їх житті.

На весілля вас можуть запросити не тільки друзі та родичі, а й навіть люди від яких ви ніяк не чекали такого прояву уваги, наприклад колишній хлопець. Одягатися треба залежно від того хто саме запросив вас на весільне торжество.

Йдемо до родичів

Перш за все, на вас повинна бути надіта модна, стильна і бажано новий одяг. Тому що, по-перше, ви повинні добре виглядати на фотографіях і відео, по-друге, на тлі інших гостей ви повинні виділятися своїм чарівним видом.

Отже, перед тим як відправитися в магазин вибирати наряд на весілля родичів, друзів або знайомих вам треба ретельно продумати багато деталей. Для початку ви повинні з'ясувати, яка це буде весілля. Справа в тому, що останнім часом стало дуже модно організовувати тематичні весільні торжества.

Це може бути вінтажна, голлівудська або ретро весілля, яка вимагає відповідні аксесуари і атрибути. В запрошенні , Яке вам прислали молодята повинні бути вказані вимоги до дрес-коду. Ваш обов'язок повністю їх виконати. Сказано всім бути в червоному, значить на вас повинно бути надіто червоне плаття .

Якщо в запрошенні нічого не говориться про одяг, то можна сказати вам пощастило. Тому що ви можете підібрати фасон і колір вбрання на свій смак і залежно від власного статури.

Якщо на весіллі передбачений урочиста вечеря в ресторані, а не пікнік на природі , То ви повинні зупинити свій вибір на сукні і туфлях на високих підборах. Брючний костюм буде не зовсім доречним, так як всі чоловіки будуть одягнені в смокінги.

Основні правила

Перш за все, одягаючись на весілля треба забути про двох кольорах: чорному і білому. У білому буде одягнена головна винуватиця торжества, тому колір чистоти і ніжності повинен бути повністю в її розпорядженні.

Наречена повинна виділятися на тлі інших гостей, а якщо все жінки з'являться на захід в білому кольорі, то картинка буде не дуже гарною. Чорний контрастує з білим чудово, але у нашого народу він асоціюється з сумними подіями в житті. Це може засмутити вразливу наречену.

Відмовтеся від вульгарних нарядів. Навіть якщо ви всіма визнана королева епатажу не варто надягати на весілля зелене болеро з червоним коротким платтям. Гості не повинні бути шоковані вашим зовнішнім виглядом.

До того ж в престижний заклад вас просто можуть не пустити. Не провокуйте молодят, якщо ви до них добре ставитеся.

Не провокуйте молодят, якщо ви до них добре ставитеся

Краще здивуйте всіх гостей двома шикарними сукнями. А що, ніхто не забороняє на весіллі парочку раз змінити плаття. В ЗАГС можете сходити в довгій сукні, а для вечірки надіньте короткий і зручний для танців.

Також не потрібно використовувати дивні аксесуари. Сумочку у вигляді автобуса краще залишити для іншого урочистого випадку, наприклад для карнавалу. Не надягайте чорний капелюшок на весілля, тим більше з вуаллю. Відмовтеся і від відвертих колгот в сіточку.

Тканина наряду також повинна бути благородною. Краще не вдягати сукні в клітку або з джинсової тканини. В'язані сукні не доречні на весіллі, навіть якщо вона відбувається взимку.

На весілля до подруги ви просто зобов'язані одягнутися шикарно. У неї настає хвилюючий момент у житті, тому ваша присутність на весіллі їй просто необхідно.

Для того щоб підібрати наряд для весілля подружки краще заздалегідь з нею обговорити всі деталі. Запитайте у нареченої, в якій сукні їй би хотілося вас бачити. А ще краще рушайте з нею разом по магазинах, адже ви можете купити наряд за місяць. Таким чином, ви і плаття нове придбаєте і розвієтеся з подругою, адже зараз у неї так багато турбот.

Довге, пишну сукню нареченої завжди викликає милі емоції, але не бажання. Для сучасних чоловіків пишну сукню менш сексуально, ніж короткий коктейльне . Щоб ваша подруга на вас не образилася треба надіти гарне плаття нормальної довжини. Міні залиште для дівич-вечора .

Ваше сукня має бути елегантним, мабуть, ідеальним варіантом буде плаття - олівець або класичне пряме. Обов'язкова наявність стильних аксесуарів, таких як годинник, сережки та браслети. Щоб не хвилюватися за проблемні зони в фігурі ви можете скористатися утягивающим білизною. Тільки не забудьте про нього, якщо раптом захочете продовжити весілля в суспільстві темпераментного гостя.

Звичайно, на весілля подруги ви повинні взути хороші туфлі. Їх каблук повинен бути стійким. Тому що в цей день ви повинні відриватися, а не понуро сидіти за столом з натертими і опухлими нігтями.

Колір у сукні на весілля подружки повинен бути ніжним. Не обов'язково рожевим. Це можуть бути ніжні відтінки зеленого, синього, жовтого, персикового. Головне щоб вам в ньому було комфортно.

Якщо ви вирішили надіти на весілля подружки довге вечірнє плаття, пам'ятайте, що ви повинні вести себе в ньому благородно, тобто необов'язково напиватися і задирати це плаття по попу.

А ще головне щоб ні ваш наряд, ні ваша поведінка не зіпсували нареченій настрою. Тому що подруга може сильно на вас образитися.

Весілля у колишнього

Іноді трапляється й таке. Нареченій напевно не буде подобатися ваша присутність на її святі. Але ситуації бувають різні, і вашому житті може трапитися такий казус, як запрошення на весілля до колишнього молодій людині.

Абсолютно всі жінки, отримавши запрошення на таку незвичайну весілля, хочуть одного: змусити колишнього пошкодувати про те, що він втратив таку красуню. Природно це можна зробити за допомогою карколомного вбрання.

Природно це можна зробити за допомогою карколомного вбрання

В цьому випадку можна зробити ставку на приголомшливе, сексуальне плаття. Прекрасним варіантом буде довга сукня з оголеною спиною. Нехай на ньому буде трохи каменів, головний ваш козир це граціозна постава і витончені форми.

Якщо вашому колишньому хлопцю дуже подобалася ваша груди, то ви просто зобов'язані її продемонструвати. Вечірня сукня з глибоким вирізом в області декольте - це те, що треба. Ви навіть можете надіти таку довгу сукню без бюстгальтера.

Також можна вибрати коротку сукню бюст'є червоного кольору. Ви повинні надіти ті елементи одягу, які моментально порушували колишнього хлопця.

Якщо ви вважаєте запрошення свого колишнього знущанням над вашим вразливим серцем, ви можете помститися йому. Прийдіть у всьому чорному і не забудьте про чорну капелюшку з вуаллю . А ще ви можете зіпсувати захід своїми гострими жартами. Але все-таки краще зберегти гідність і просто проігнорувати запрошення на весілля.

Ви тепер знаєте що можна одягти на весілля в незалежності від того хто вас на неї запросив. А ще вибираючи вбрання для весілля, ви повинні думати не тільки про комфорт, ціною і доречності, а й про своє ставлення до тих людей, що вас запросили.

Пам'ятайте, що ви повинні виглядати чудово, але головне це ваше чудове настрій і щирі побажання молодятам щастя. В іншому випадку просто немає сенсу приходити на весілля. Якщо вам з якихось причин не симпатичні люди, просто знайдіть в собі сили відмовитися від запрошення на торжество.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com