рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Сценарій ювілею 55 років жінці

Зробити свято для жінки, якій виповнюється 55 років, не так вже й складно. Тому варто проявити трохи терпіння і фантазії, тоді у вас все вийде. Якщо в вирішили зробити День народження в кафе або барі, то тоді для початку необхідно прикрасити зал. Серед усіх стрічок і кульок можна повісити велике число - 55, яке виконане в золотом оформленні. Також можна повісити фотографії ювілярки, починаючи її шлях від самого дитинства і закінчуючи цієї урочистою датою. Фото доведеться, звичайно ж, попросити у дітей винуватиці торжества.

Коли тільки гості увійдуть, і всі сядуть на свої місця, провідний виголосить урочисту промову і виведе саму іменинницю в центр залу. Подарунки краще скласти заздалегідь на один великий стіл або покласти десь в спеціально відведеному кутку. Потім іменинниця їх все забере додому. Коли закінчиться мова, треба проводити ювілярку на її почесне місце. Замість звичайного стільця можна поставити цілий трон. Адже пані завжди хотіли побути хоча б один день королевою.

Потім починають пісні та привітання. Вітати можна як у віршах, так і просто словами. Головне з душею. Ведучий може підготувати спеціально дитячу програму, в якій братимуть участь онуки і внучки. Вони можуть розсмішити бабусю або станцювати на честь неї танець. Якщо дітлахи ще сильно маленькі, то в якості сюрпризу можна запросити музикантів, які зіграють улюблені пісні іменинниці.

Весь день можна обіграти так, як ніби на свято прийшло астролог і сказав що сьогодні головна цифра дня це п'ятірка. Адже не дарма студенти в день складання іспиту кладуть собі в кишеню п'ятак. Загалом, весь вечір можна побудувати на цьому. Полум'яні поздоровлення і тости від родичів і близьких. А між справою і конкурси.

Влаштуйте вікторину - Що? Де? Коли? Суть полягає в тому, щоб за допомогою мультимедійного проектора показувати різні сімейні фото і задавати питання: хто це? Коли відбувалася подія? Що це за день? І так далі. Той, хто відповість на більшу кількість запитань - отримує приз.

Далі ведучий може запропонувати жартівливі тости. І щоб було простіше, кожен буде витягати картку з одним рядком з пісні і читати її вголос. Таким чином, кожен побажає іменинниці цікаві побажання і слова. Також ведучий повинен підготувати і пісні з жартами, які можуть по черзі виконати всі члени сім'ї. Це може бути як караоке, так і експромт.

Поділіться з друзями
Поділіться з друзями

Facebook

Facebook

VK

Влаштуйте вікторину - Що?
Де?
Коли?
Суть полягає в тому, щоб за допомогою мультимедійного проектора показувати різні сімейні фото і задавати питання: хто це?
Коли відбувалася подія?
Що це за день?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com