рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Подарунки друзям на срібне весілля

  1. Срібне весілля: що подарувати друзям?

Підібрати презент друзям на срібне весілля - точно завдання не з елементарних. Ви знаєте один одного давно, безліч всього дарено-передаровано за цей час. Потрібні нові ідеї!

Срібло - типовий подарунок

25 років - пристойний термін для будь-якого шлюбу, а значить і подарунки вашим друзям повинні бути відповідного рівня. Традицією є підносити срібні вироби: ланцюжок , Кільце, брошка, посуд. Цей презент відноситься до розряду дорогих, тому спростити фінансове питання можна за рахунок презенту покритого сріблом, наприклад, ложки. Це можуть бути навіть металеві вироби із забарвленням під срібло. Чайник для заварювання, цукорниця, відерце для льоду - теж хороший варіант.

Срібне весілля: що подарувати друзям?

Для такого свята краще вибирати предмети практичні - постільна білизна з весільною тематикою. Можливо, ваші друзі давно хочуть отримати якусь побутову техніку.

З роками люди роблять все менше фото, рідко їх роздруковують. Чому б не порадувати своїх друзів відмінною фотосесією . Стане в нагоді в господарстві хороший плед, масажне крісло або новенький ортопедичний матрац. Якщо пара любить подорожувати, підберіть спорядження. Якщо дача - улюблене місце сімейної пари, згадайте, чого там бракує і виправте положення.

Спробуйте здивувати! Подаруйте парі похід в SPA. Навряд чи вони відмовляться від абонемента в спортзал. Візит в дегустаційний зал дорогих вин - оригінальний подарунок на срібне весілля для тих, хто цінує дорогі напої. Відштовхуйтеся від того, що подобається ювілярам. Романтична вечеря - універсальне рішення. Сертифікат на уроки гончарного майстерності, політ на повітряній кулі - теж хороші ідеї. Любителі екстіма отримають задоволення від польоту в аеротрубе, їзди на картингу. Урок дайвінгу або танців - безумовно цікавий досвід.

Подарунок друзям на річницю весілля - питання делікатне, але якщо до нього підійти серйозно, то ваші близькі будуть приємно здивовані.

Срібне весілля: що подарувати друзям?
Срібне весілля: що подарувати друзям?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com