рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Батько і дочка: нове фото Максима Галкіна відмінно підходить для рамки

  1. Фото для рамки: Дочка Пугачової в кадрі з батьком
  2. Діти Пугачової і Галкіна

Ліза Галкіна - зірка Інстаграма, та куди там соцмережі, вона зірка всього Інтернету. І це ні в кого не викликає сумнівів. Максим Галкін знову довів всьому світу, що його дочка - чарівна , Красива і артистична, навіть на фото, розповідає Joinfo.ua.

Фото для рамки: Дочка Пугачової в кадрі з батьком

Після народження двійнят в родині Алли Борисівни і Максима Олександровича сталося явне поповнення, і це ми говоримо про шанувальників. Завдяки неймовірній харизмі двійнят акаунти подружжя, і так не потребують кількості передплатників, стали популярнішими в рази. Особливо сторінка в Інстагарме Максима. Якщо Примадонна більш скептично ставиться до показу життя дітей в соціальних мережах, то її чоловік, мабуть, вважає, навпаки.

Отже, в мікроблозі артиста постійно з'являються свіженькі публікації з дітьми. Безперечно, що шанувальники і афіш його концертів особливо не чекають, їм би в черговий раз насолодитися маленькими героями. На цей раз, як втім, і в попередній, героїнею стала Ліза Галкіна, але свою участь вона розділила з татом. Вийшло приголомшливе, красиве і дуже зворушливе фото, яким не поділитися Галкін просто не міг.

Знімку тут же присвоїли статус «Для рамки», що цілком природно. Чарівна дівчинка з білими кучериками, в квітковому політиці ... А поруч життєрадісний і щасливий батько. Що ще може порадувати сучасне суспільство, в якому цінності змінюються мало не щодня? Загалом, кадр дійсно вартий уваги.

Діти Пугачової і Галкіна

Діти Пугачової і Галкіна в вересні відзначать свій перший ювілей в п'ять років. Незважаючи на те, що вони двійнята, у них дуже різні характер і зовнішність. Єлизавета - дівчинка-позитив з білими кучерями, а Гаррі - хлопчик-серйозність з каштановим волоссям.

Слід зазначити, що редакція ДжоІнфоМедіа звернула увагу на те, що Максим Галкін частіше публікує Лізу. Але тут же поспішаємо запевнити читачів в тому, що це абсолютно не стосується упередженого ставлення батька до одного з дітей. Швидше за все, Єлизаветі більше подобається грати на публіку, адже про неї говорять, як про артистку. Що ж, спасибі гумориста, що ділиться радісними і зворушливими моментами зі свого сімейного життя. Творчість творчістю, а шанувальникам завжди цікаво знати більше.

Що ще може порадувати сучасне суспільство, в якому цінності змінюються мало не щодня?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com