рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

5 років - Дерев'яне весілля

  1. організація свята
  2. Традиції і ритуали
  3. Подарунки на 5-ту річницю весілля

Дерев'яна річниця - це 5 років, а 5 років - це вже перший невеличкий ювілей Дерев'яна річниця - це 5 років, а 5 років - це вже перший невеличкий ювілей. Для шлюбу п'ятирічний рубіж вважається першим кризовим, тому, якщо чоловік і жінка його переступили, значить, союз їх міцний. Дерево - матеріал міцний, затишний і теплий, але при цьому його ще можна зруйнувати сварками, які асоціюються пожежами. А на благо сімейного вогнища, щоб захистити самих себе від цих самих пожеж, потрібно бути уважними один до одного і відноситися з розумінням. Але, незважаючи ні на що, відносини вже придбали міцність і фундамент, пустили коріння і почали цвісти. Всі ці поняття розглядаються і більш реалістично, адже до п'ятирічного ювілею у подружжя вже є свій будинок, та й діточками до цього часу вже обзаводяться.

організація свята

Дерев'яну річницю потрібно обов'язково зазначити, причому зробити це краще в дерев'яному будинку. Вважається, що в такому випадку шлюб зміцниться ще більше. Це може бути Ваша дача, а, якщо дачі немає, то можна взяти в оренду котедж за містом. Це зараз дуже поширена послуга, тим більше що там є всі необхідні умови, тому навіть взимку Ви будете себе почувати в цьому будиночку комфортно. Якщо Вас не приваблює думка святкування містом, то можна відсвяткувати в кафе. В такому випадку кафе повинно бути дерев'яним, і, найкраще, в російській традиційному стилі. Запросити слід всіх, хто б на весіллі. Повинен бути великий і веселе свято. Можна покликати тамаду на це торжество, або ж самим організувати розважальну програму. Наприклад, купити невеликі сувеніри гостям і видавати їх в якості виграшу в конкурсах. Найкраще підійдуть дерев'яні сувеніри - дерев'яні ложки, обробні дошки, рамки для фотографій, статуетки і т.д.

Так чи інакше, влаштуйте свято красиво: прикрасьте кафе або квартиру не тільки гірляндами та квітами, а й замовте букети з цукерок , торти з цукерок , Композиції з квітів і цукерок. Це здивує гостей і порадує потім всіх за десертом.

Можна, звичайно, відсвяткувати і удвох. Зрештою, це Ваше свято. Підіть всією сім'єю, наприклад, в парк атракціонів, а потім посидьте в затишному кафе.

Традиції і ритуали

Крім того, що святкувати дерев'яну річницю краще в дерев'яному будинку, потрібно ще й посадити дерево. Якщо пору року не дозволяє це зробити, то відкладіть таку справу до більш сприятливого часу. Головне - зробити це потрібно в честь дерев'яної річниці весілля. Зверніть увагу на значення дерев. Детальніше про це напишемо трохи пізніше. Якщо у Вас немає бажання посадити дерево самим або ж не доходять руки, то купіть собі в будинок невелике деревце, наприклад, бонсай. Таким чином, вийде символ в мініатюрі. Але, якщо Ви все-таки посадили дерево, то регулярно відвідуйте його, адже воно - символ Вашого шлюбу. Ваш шлюб буде рости і цвісти разом з цим деревцем. Але чоловік, звичайно, може посадити ще одне дерево, згідно вже іншому повір'ям про те, що чоловік повинен посадити дерево, побудувати будинок і виховати сина.

У день річниці подружжя повинні зробити дерев'яну річ своїми руками. Чоловік виріже її по дереву, а дружина покриє лаком. При цьому чоловік доводить, що він вміє працювати руками, а жінка показує свою поступливість.

Подарунки на 5-ту річницю весілля

Подарунок на річницю весілля повинен бути дерев'яним. Він може бути, як недорогим і невеликим, так і великим дорогим. Скульптура або підробка, біжутерія з дерева жінці, рамки для фотографій, картини в дерев'яних рамках, картини дерев'яні з розписом, меблі і т.д. Можна дарувати подарунки зі штучного дерева, але, звичайно, краще натуральне. До речі, при виборі подарунка, а, точніше, дерева, з якого той зроблений, також можете звернути увагу на значення дерев. Нижче ми наведемо деякі значення:

Яблуня, вишня, слива уособлюють здоров'я діток і фортеця, довговічність сімейного вогнища.

Береза, як дерево, якому в нашій країні присвячують пісні і дуже його люблять, означає романтику, ніжність, розуміння і м'якість у сімейних відносинах. Іва, вільха символізують відданість і щирість відносин.

Дуб і акація теж улюблені в наше країні. Вони уособлюють довіру, вірність, чесність в шлюбі.

Клен - символ матеріального благополуччя, що теж важливо для сім'ї.

Дерев'яна річниця - це невеличкий ювілей Вашої сімейного життя, коли у Вас вже є невелике минуле і досвід. Поступово приходить мудрість і розуміння сімейного життя. Ви ростете подібно дереву, розквітаючи і пускаючи коріння все глибше і глибше.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com