рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

12 подарунків на 50 років весілля

  1. традиційні подарунки
  2. Корисні подарунки

Золоте весілля не дарма вважається однією з найпочесніших дат в житті сімейної пари - мало хто може прожити разом 50 років. Уже сам факт того, що подружжя відзначають золоту річницю, говорить про те, що міцні не тільки відносини, а й здоров'я.

Підготовка до такого торжества починається заздалегідь і займає не менше, ніж підготовка тієї самого весілля, що відбулася 50 років тому.

Левову частку часу займає вибір подарунків - кожному хочеться привітати ювілярів найбільш гідним чином. У цій статті ми розповімо, що можна підібрати до 50-річчя шлюбу друзів або батьків.

традиційні подарунки

За старовинною народною традицією, цей ювілей асоціюється з золотом - матеріалом, який символізує цінність відносин подружжя. Золото також є символом достатку, який пара наживає за час щасливого сімейного життя.

Тому економити на презенти в цей день не прийнято - готуйтеся розщедритися на вартісні речі, зроблені з золота або хоча б позолочені.

  1. Найбільш «класичний презент - нові обручки. Це символічний і одночасно, корисний сюрприз. Вся справа в тому, що з віком руки людей можуть сильно змінитися, а матеріал кілець потьмяніти і витертися. Після дарування нових кілець, старі передаються онукам «на щастя».
  2. Золоте весілля не дарма вважається однією з найпочесніших дат в житті сімейної пари - мало хто може прожити разом 50 років Крім кілець, підійдуть і інші речі з цього благородного металу - підвіски, статуетки, ланцюжка і сережки . для віруючих ювілярів можна підібрати ікони , Ладанки та іншу релігійну атрибутику, яку вони напевно оцінять по достоїнству.
  3. Вишивка золотими нитками займає далеко не останнє місце в списку презентів на цю дату - це можуть бути хустки, скатертини і навіть вишиті картини. Якщо ви володієте навиком вишивання , Щоб не боятися зіпсувати дорогий матеріал, спробуйте вишити подарунок своїми руками.
  4. картина у витонченій рамі стане оригінальною прикрасою житла щасливою подружжя. Можна зробити портрет на замовлення по весільної фотографії, а можна вдатися до сучасних методів - замовити цікаву обробку зображення з наступним друком на полотні. Подібні послуги пропонують поліграфічні агентства, що займаються печаткою на чашках , Футболках та інших предметах.
  5. Не останнє місце в списку ювілейних сюрпризів займають фотоальбоми , Які слід наповнити старими сімейними фото. Якщо час не пощадив давню фотопапір, віддайте фото на реставрацію - так ви підготуєте грунт для подарунка і збережіть сімейну пам'ять.

Корисні подарунки

Золоте весілля справляють ті, кому вже перевалило за 70, тому варто подумати про ті речі, які допоможуть ювілярам зберегти витікає здоров'я:

  1. Літнім людям, страждаючим від цукрового діабету , Проблем з серцем або тиском, завжди потрібні діагностичні пристосування, які допоможуть вчасно виявити наближається напад або загострення хвороби. Якщо у винуватців торжества немає тонометра або вимірювача цукру, варто задуматися про їхню покупку. Ну а якщо дозволяє бюджет, можна купити ювілярам хороший мультифункціональний апарат, що дозволяє проводити діагностику всього організму.
  2. Ви не помилитеся, вибравши в якості подарунка масажери або меблі з функцією масажу - що може бути краще, ніж масаж в кінці важкого дня? Прийшовши до відповідного магазин, зупиніть вибір на техніці європейських і американських виробників, а ось шедеври китайської і корейської промисловості краще обійти стороною - якщо не хочете, щоб подарунок стукнув кого-небудь струмом або став причиною пожежі.
  3. Геть старі пружинні матраци та перини - порадуйте старих новеньким ортопедичним матрацом і комплектом якісного постільної білизни . Для спогади щасливих моментів, то буде приємний такий варіант подарунка:
  4. У літніх людей рідко буває можливість ходити в магазин за питною водою. Ви можете вирішити цю проблему, подарувавши фільтр для води - хоча б невеликий фільтр-глечик.

Ну і звичайно ж, приємним сюрпризом стане побутова техніка, яка полегшить життя «молодих»:

  1. Якщо господиня ще готує по-старому, порадуйте її функціональної мультиваркою , Щоб вона потішила вас смачними стравами.
  2. Вибираючи в подарунок порохотяг , Простежте за тим, щоб у нього була довга телескопічна ручка, що дозволяє пилососити не нахиляючись.
  3. Якщо ювіляри НЕ вегетаріанці, їм напевно стане в нагоді електром'ясорубка, яка стане зручною заміною ручного аналога.

Вибравши презент, гарненько обміркуйте привітання - воно повинно поєднати душевність і урочистість, відповідні моменту!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com