рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

коробка для грошей - Найцікавіше в блогах


Фея_Вевея Субота, 19 Мая 2018 р 5:23 ( посилання )


На вітринах магазинів можна зустріти велику кількість скриньок для прикрас самих незвичайних форм. Їх декор вражає своєю красою, проте, незважаючи на таке «оздоблення» бажання змайструвати скриньку для прикрас своїми руками у рукодільниць не пропадає. Створення виробів своїми руками - це не тільки данина таланту, а й бажання проявити майстерність, створити оригінальну річ, якої ні в кого більше немає.





Читати далі... Archana Неділя, 09 Июля 2017 р 12:16 ( посилання )
Це цитата повідомлення ninakupor оригінальне повідомлення

Намагаюся освоїти нове.
В'язати щось освоєний нескінченну кількість разів не в моєму характері. Хочеться навчитися чогось нового. Далеко не завжди це виходить з першого разу - не відрізняюся я підвищеною кмітливістю.
Уявляю ще дві роботи, закінчені мною в останні дні.
Літня кофточка з коротким рукавом з п / ш Семенівської пряжі «Ольга» - 50% шерсть, 50% акрил, 392м = 100 гр. Витрата пряжі майже 300гр. (Залишилося не більше 20гр)
Намагаючись закріпити навички безвідривного в'язання з імітацією вшивний рукава (перший досвід був цілком вдалий), я знову в'язала цим симпатичним мені способом. Цього разу вийшло не так вдало - лінія плеча довше на один см, ніж необхідно. Переробляти я не стала, але зате твердо запам'ятала, що в цьому методі довжина вив'язувати плеча повинна бути на 1см менше мірки (довжина плеча мінус 1 см). А в усьому іншому - претензій немає. Малюнок вибрала зовсім простий - влаштовує «ефект гумки». З легкими літніми спідницями дуже не хочеться виглядати громіздкою. Ефект гумки спрощує завдання - це з особистого досвіду.


І знову освоєння нового методу. Вирішила спробувати пов'язати «полуплаток» (шаллю не повертається язик назвати) методом «з трьох петель». І цей метод припав мені до душі. Досвіду в в'язанні подібних виробів у мене кіт наплакав. Та й ті, що були мною пов'язані, ні вишуканістю, ні майстерністю виконання, на жаль ... не блищали. Простота - це все, що характерно для моїх «полуплатков». Але, коли подивилася на шалі моєї подруги Світлани, і я вирішила спробувати. Оскільки підходящої пряжі у мене не знайшлося, та й купувати пряжу для такого ризикованого проекту мені здалося зарано, я використовувала ту, що давно лежала без діла і яку було не шкода. Отже пряжа фракційної забарвленості Rachel 72% акрил, 18% шерсть, 10% пан. 250м = 100 гр. Витрата пряжі рівно 300 гр. Спиці рекомендовані 7-8. Але у мене таких немає - я дуже не люблю в'язати з товстої пряжі. І тому в'язала найтовстішими, що у мене знайшлися - 3,5. Результат мене цілком влаштував - принцип в'язання цим методам я зрозуміла, а малюнки можна використовувати найрізноманітніші за бажанням. Збираюся зв'язати себе теплу хустку до наступної зими.
Моя_кулінарная_кніга (Автор - Ipola ) Субота, 09 Августа 2014 р 11:03 ( посилання ) wedstyle.su/






Весілля - найщасливіший день у житті людей! Вони весело і безтурботно вступають в нове життя, повну радісних подій, а родичі і друзі повинні подбати про те, щоб на шляху молодят зустрічалося якомога менше труднощів і проблем. Тому подарунки для весілля треба вибирати особливо ретельно: нічого зайвого і тільки те, що може стати в нагоді в житті. Напевно, багато хто так вважають, тому найкращим подарунком на весілля стануть гроші, які молоді зможуть витратити на придбання необхідних речей або на романтичну подорож. Дарувати гроші на весілля не тільки розумно, але і правильно. Уявіть, що робити молодятам, яким все гості подарували постільну білизну або сервізи. Речі гарні, але куди їх подіти? До весілля зазвичай готуються заздалегідь, і вибирають запрошення, костюми для нареченого і нареченої, весільні аксесуари, весільні келихи, рассадочние картки, бонбоньєрки, кільця для серветок, рушники та багато всяких дрібниць, серед яких весільна коробка для грошей буде далеко не зайвим предметом. Адже вона може бути використана як раз для того, щоб гості наповнили його грошима. А гроші в господарстві ніколи зайвими не бувають. Тому коробка для грошей стане чарівним скринькою, який зможе виконати всі бажання молодят, допомогти здійснити всі їхні плани і наміри. А в сценарії до весілля можна обіграти вручення цього скриньки, придумати щось цікаве і веселе. Магазин WedStylе запропонує для весілля найрізноманітніші весільні скриньки - «на хлопчика і дівчинку», «на романтичну подорож», загорнуті ошатною тканиною скриньки по колір вбрання нареченої, які потім стануть скарбницею молодої сім'ї. Головне, підійти до підготовки до весілля з творчим підходом, а дизайнери магазину WedStylе допоможуть здійснити всі ваші ідеї!






Речі гарні, але куди їх подіти?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com