рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ксенія Собчак розповіла про улюблених косметичних продуктах

Ксенія Собчак

Знаменита телеведуча, редактор, актриса і громадський діяч Ксенія Собчак поділилася на сторінці в Instagram списком своїх улюблених косметичних продуктів. Шанувальники, які давно вже не перестають захоплюватися ідеальною шкірою 32-річної зірки, були вкрай зраділи такому рішенню подружжя Максима Віторгана .

Серед своїх фаворитів Ксенія виділила концентроване молочко для пружності шкіри тіла з запахом мигдалю від марки L'Occitane, сонцезахисний рідке тональний засіб SPF30 від Shiseido, флюїд з ефектом природного засмаги SPF 15 від Chanel, антивікове сонцезахисний засіб SPF 30 від Rodial і маску для обличчя від Biotherm.

«Найсмачніший запах крему для тіла у L'Occitane. Краща косметика для сонця - Shiseido, Chanel - новачок в моїй косметичці, але дуже сподобалося - як тональник але без тону :) Rodial - поки єдине, що на мені реально працює проти пігменту, ну і маска Biotherm на літо - ідеальна (другу вже купую ) # нереклама », - підписала Ксенія фото з продуктами.

Передплатниці зраділи тому, що Ксенія розкрила свої секрети краси: «Ксенія, діліться частіше вмістом своєї косметички. Вам чомусь віриться »,« Спасибі, Ксюш, що ділишся з нами. Дуже приємно. І дуже корисна інфо ».

Ксенія Собчак поділилася на сторінці в Instagram списком своїх улюблених косметичних продуктів

Нагадаємо, що Собчак вже не вперше демонструє зміст своєї косметички. Вона також давала позитивну оцінку бальзаму-блиску для тіла Bathina від Benefit.

«У мене нова любов - глянсовий крем Benefit» «У мене нова любов - глянсовий крем Benefit»

«У мене нова любов - глянсовий крем Benefit. Ненавиджу прозорі колготки - це якась жахлива підміна :( Ношу або панчохи або з голими ногами бігаю. А цей чудоглянец робить ноги дуже гладко-блискучими! »- написала вона.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com