рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як прибрати тонкомпенсації / нормалізацію від Beats Audio в ноутбуках HP Pavilion

(Стаття оновлюється по мірі появи нових способів. Останні рішення проблеми додані в кінці статті)

Сподіваюся, що ця стаття допоможе людям, які зіткнулися з хріновий звуком на HP Pavilion з Beats Audio і вони зможуть знайти її в гуглі.

перед поїздкою прикупив собі HP PAVILION dv6-7054er (Тому що нові яблука схожій конфігурації нефігово такі по бабла) і почав приводити його в належний вигляд: зніс непотрібний софт, видалив розділ відновлення (зазвичай я їх не видаляю, але без цього я не міг створити новий основний / логічний розділ, т .до. у HP на ноутбуці їх за замовчуванням 4 (!), тобто максимум), дістався і до звуку. Просто нереально дратувала тонкомпенсація, це коли рівень гучності (а іноді і еквалайзер) підлаштовується під поточне відтворення, що призводить до відчутного спотворення звуку і загальним досить неприємних відчуттів "тиску" на вуха. Деякі, можливо, цього не помічають (тому що в Windows 7 така фіча буває включена за замовчуванням на багатьох звукових картах), але любителі музики мене зрозуміють - ця штука просто виносить ваш мозок! Вона більш-менш юзабельна тільки на динаміках самого ноутбука, а інакше - в топку!

Так ось, справа в тому, що ні маніпуляції в стандартному софт від HP (IDT High Definition Audio CODEC), ні в панелі Beats Audio не допомагають і не дозволяє позбутися від тонкомпенсації, а стандартної віндового вкладки з цією штукою просто немає в драйверах! Перерва весь інтернет, не знайшов ніякого рішення, окрім цього милиці , Але це всього лише напівзахід. Почав шукати драйвера, адже повинні були бути драйвера без цієї безглуздої функції, без цього навящівого Beats Audio, чисті драйвера. Але мене тут чекала засідка - що б я не пробував, вони або не вставали або там знову ж був цей ефект і Beats Audio. Частково проблему може вирішити видалення драйверів і винда поставить стандартні, але в цьому випадку звук є тільки в навушниках, в динаміках ноутбука він пропадає :(

Але не впадайте у відчай, я знайшов рішення! :) Ось він, святий грааль, який мені допоміг: ftp://ftp.hp.com/pub/softpaq/sp55001-55500/sp55026.exe (Я знайшов його на цій сторінці , Раптом кому знадобиться щось інше). Набрів я на ці дрова, вбивши Hardware_ID звуковухи в гуглі. Протести - все ок. Хоч і Beats Audio там все ж є, але тепер галочка Beats Audio в однойменній софтина (в Панелі управління) реально відрубує цю хрень. Так само у властивостях звукового пристрою з'являється вкладка Додаткові можливості, де можна відключити тонкомпенсації і іншу нісенітницю, яка губить ваші вуха! Так, і не забудьте покрутити Регулятори тембру на однойменній вкладці, тому що Beats Audio крутить їх як попало, якщо його чіпати.

Так, і якщо ви зіткнулися з тим, що коли ви слухаєте музику в навушниках, у вас запущений Skype, і, коли приходить повідомлення, звук на короткий час "переміщається" на динаміки ноутбука, то просто відключіть Навушники для зв'язку в пристроях відтворення. Це рішення теж було знайдено емпіричним шляхом і в інеті рішення не знайшов.

Можете задавати питання в коментарях нижче, якщо щось незрозуміло або я пропустив.

UPD: щось трапився невеликий глюк після моїх експериментів і я знову переставив дрова - вкладка доп.возможностей зникла і вкладка з тембром теж (мабуть це у мене з'явилося через поєднання старих і нових дров), але зате з'явилася секція "Додаткові кошти обробки сигналу "у властивостях пристрою відтворення, де можна прибрати галочку" Включити додаткові кошти звуку "і проблема з Beats Audio буде вирішена.

UPD2: так само раджу зайти в налаштування пристрою запису, "вбудований мікрофон" і поставити галочку "Відключити системні ефекти" на вкладці "Ефекти", щоб фільтрація не йшлося через Beats Audio, а то я зіткнувся зі зникненням звуку від мого мікрофона в Skype, якщо сторона сильне зашумлення (грає музика або ще що, мабуть спрацьовує придушення т.зв. "Зворотного зв'язку"), але стандартні засоби вінди справляються з цим завданням досить добре

UPD3: кому-то може допомогти інший метод, заснований на внесення змін до реєстру (драйвера можуть бути заводські, спасибі Андрію Стріжкову за посилання ). Для цього потрібно внести наступні зміни до реєстру (нижче) і перезавантажитися:


[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ IDT \ Apo \ LFX \ LineOut \ plugins \ SRS] "load" = dword: 00000000

Готовий reg-файл можна взяти тут

UPD4: так, забув згадати, що дані рішення в основному для Windows 7. Робота на Windows 8 + не підтверджена.

UPD5: якщо не допомогло, почитайте коментарі нижче від інших людей, які зіткнулися з цією проблемою.

UPD6: знайдені більш повні REG-файли, які повинні працювати для Windows 8 і 7: прибрати тонкомпенсації або вимкнути всі "улучшайзери" Beats Audio . Знайдено по цим посиланням , Спасибі Миколі Кіршанову.

UPD7: з'ясувалося, що зараз у деяких користувачів замість IDT High Definition Audio CODEC можуть стояти інші драйвера (і інший чіп) від Realtek High Definition Audio. У цьому випадку, щоб позбутися від Beats Audio, вам потрібно завантажити драйвера з офіційного сайту Realtek і встановити їх, попередньо видаливши старі без перезавантаження. Якщо після цього ви все одно бачите Beats Audio, значить не все видалили і ставляться старі драйвера. Перевірте папку Program Files і інші джерела після видалення.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com