рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Особистий досвід: Тестуємо апарат для мікродермабразії Philips VisaCare

  1. результат
  2. Що за звір Philips VisaCare
  3. Як працює
  4. Де купити:

Почнемо з того, що дизайн цього косметичного гаджета з родзинкою. Коли дочка запитала, що це за диво дивне, я навіть спочатку оторопіла. Однак на туалетному столику цей апарат виглядає дуже красиво, чесне слово.

Підступає я до нього десь тиждень. Підкуповувала вартість, марка і хороші відгуки. Лякали слова "микродермабразия" і "почервоніння". В кінцевому підсумку, я зібралася з духом.

результат

Відчуття від процедури складно описати одним словом. Уявіть, що маленькі феї вас чистять пилососом з кам'яної насадкою. Розумію, ви стільки не курите, але, мабуть, це найточніший опис процесу. Результат, треба сказати, приголомшливий.

Легке роздратування йде в перебігу декількох хвилин, сама шкіра стає гладкою і сяючою. Насправді, почервоніння - це дуже індивідуальна штука. Люди з чутливою або тонкою шкірою повинні на це розраховувати, господинь інших типів шкіри такий момент може обійти стороною.

Ось я так прямо розкрила всі карти, щоб позбавити вас від "лонгріда". А тепер детальніше.

Що за звір Philips VisaCare

Philips VisaCare не дарма називають сенсацією в догляді за шкірою обличчя. В принципі, те, що раніше було доступно тільки в салонах краси, причому, тільки високого класу, тепер буде під рукою в будь-який потрібний момент.

Компанія Philips буквально адаптувала нову технологію для безпечного використання в домашніх умовах.

"У Philips VisaCare використовується технологія DualAction: поєднання вакуумного масажу і пілінгу, що збільшує пружність шкіри, при цьому текстура згладжується, роблячи шкіру сяючою і молодо виглядає."

Онлайн можна навіть знайти результати тестування. Наприклад, "93% жінок, які взяли участь в тестуванні, відзначили, що шкіра стала більш гладкою. 84% погодилися, що шкіра виглядає більш сяючою, 84% відзначили, що шкіра виглядає більш здоровою. "Зрозуміло, що на апарат за 250 євро покладаються особливі надії, але це той рідкісний випадок, коли ціна виправдана.

Як працює

Аппапат складається з двох насадок - для звичайної і чутливої ​​шкіри, зарядного пристрою та пензлика, якій можна потім почистити поверхню власне прилад.

VisaCare масажує шкіру, покращує кровообіг і видаляє омертвілі клітини шкіри, сприяючи регенерації нових клітин. Вакуумний масаж інтенсивно стимулює мікроциркуляцію. Завдяки цьому, шкіра підтягується, поліпшується приплив крові, а кисень і поживні речовини надходять до поверхні шкіри, що робить її здоровою і сяючою.

VisaCare стимулює вироблення колагену і еластину і підвищує пружність шкіри за 4-6 тижнів при використанні апарату 2 рази в тиждень максимум по 5 хвилин. Не забувайте тільки після процедури наносити зволожуючий крем і берегти обличчя від сонця.

Зараз, коли вже починаються сонячні дні, потрібно використовувати не тільки крему, але і декоративну косметику UV-фільтром. А то висипет якась плями пігментні. Плями-то пройдуть потім, але настрій зіпсують.

Обидві насадки досить делікатні, але починати краще з "Sensitive", щоб подивитися, як шкіра буде реагувати на процедуру.

І прочитайте уважно інструкцію - все-таки, ми з особою експерименти ставимо.

Виробником рекомендується спробувати пілінг спочатку на внутрішньому згині ліктя, почекати годину і, якщо відсутня реакція, братися вже за свій зимово-сірий лик, щоб він засвітився життям і молодістю. Можна навіть просто молодістю.

Де купити:

Онлайн магазин

У магазинах Douglas по всій Латвії

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com