рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Таблиця розмірів взуття - Як правильно підібрати взуття. Визначити свій розмір взуття

Таблиця розмірів взуття - Як правильно підібрати взуття Таблиця розмірів взуття - Як правильно підібрати взуття   У цьому розділі ми постараємося пояснити, як можна правильно визначити свій розмір взуття, зняти розмір своєї ноги

У цьому розділі ми постараємося пояснити, як можна правильно визначити свій розмір взуття, зняти розмір своєї ноги. Так само звертаємо Вашу увагу, що знімати розмір потрібно з обох ніг, вже давно відомий факт, що наші ноги не є абсолютно однаковими. Одна з них обов'язково більша за іншу, цей факт потрібно обов'язково враховувати при виборі розміру взуття.

Під час зняття параметрів зі своїх ніг потрібно враховувати такий факт, як набрякання ніг до кінця дня. При виборі моделей чобітків, так само потрібно враховувати величину підйому у ваших ніг. Ви завжди можете отримати кваліфіковану допомогу від наших фахівців з підбору нашого взуття, наші фахівці добре знають моделі, пропоновані в нашому магазині і зможуть, грамотно підібрати Ваш розмір, якщо у вас є які-небудь сумніви у виборі пари.

Ми продаємо взуття великих і маленьких розмірів вже десятий рік. Торгову марку KingShoe (КінгШу, КінгШуз) добре знають в Москві і регіонах Росії. Наші фахівці в роздрібних торгових точках завжди зможуть підібрати і порадити взуття нестандартного розміру, прекрасним власницям такого розміру.

Тут ми наводимо таблицю для підрахунку розміру ноги виходячи з її довжини.

Як користуватися цією табличкою розмірів, встаньте босоніж на аркуш паперу, візьміть в руки ручку або олівець, тримайте пише інструмент строго перпендикулярно підлозі і обведіть свою стопу по контуру, потім заміряйте відстань від п'яти до кінчиків пальців ноги, використовую наведену нижче таблицю, визначте свій розмір , права колонка це довжина вашої ноги, середня колонка це відповідність нашим розмірам, колонка зліва відповідає англійській системі розмірів.

Трохи пізніше, на цій сторінці, ми розмістимо відеоролик з більш докладної демонстрацією зняття розміру зі своєю ноги.

Для проведення даної операції босоніж встаньте обома ногами на чистий білий аркуш паперу і попросіть кого-небудь з близьких обвести ваші стопи простим олівцем. Для більшої точності олівець потрібно щільно притискати до ноги і тримати його злегка під нахилом (вістрям до стопи). Тепер виміряйте довжину кожного «відбитка». Якщо одна нога опинилася більша за іншу, то краще рівнятися на більше значення. Округлите його в більшу сторону до 5 мм, ось і готовий потрібний номер.

А для визначення індивідуального обсягу взуття потрібно зробити ще два виміру. Перший - це відстань від зовнішнього краю стопи до внутрішнього, що проходить по тилу через найвищу точку її склепіння. Знаходиться ця точка фактично біля згину стопи (підйом).

Знаходиться ця точка фактично біля згину стопи (підйом)


Довжина ноги. Залежність розміру взуття від довжини

Існує кілька систем нумерації взуття. У Росії розмір взуття по довжині ноги визначається легко, так як у нас метрична система: довжину ноги ділите навпіл і додаєте до цієї половині довжину. Наприклад, довжина ноги 24 см. 24: 2 = 12. 12 + 24 = 36 розмір. Така ж система і в міжнародному стандарті ISO. Позначення розмірів взутті в Європі трохи більше ніж в міжнародному стандарті, так як визначається по довжині устілки а не по довжині ноги. В Англії розмір взуття визначається, як і в Європі, по довжині устілки, тільки система Там не метрична, а дюймова. 0 розмір - 4 дюйма. Однак у деяких великих виробників свої таблиці залежності розміру від довжини стопи.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com