рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Додаток яка зачіска мені йде онлайн. Яка зачіска мені підійде безкоштовно

  1. Овал - яка зачіска підійде для цієї форми особи
  2. Квадрат - яку стрижку вибрати
  3. Прямокутник - зачіска і стрижка
  4. Форма особи трикутник
  5. Стрижка для форми трапеція
  6. Як визначити тип особи
  7. Стрижка для овального і круглого особи
  8. Яка стрижка мені підійде, якщо особа квадратне або прямокутне?
  9. Трикутник і трапеція
  10. Яка зачіска мені підходить - як визначити?
  11. Залежність вибору стрижки від зовнішності
  12. Найбільш поширені форми особи
  13. Зачіски для осіб овальної форми
  14. Зачіски для кругловидих
  15. Зачіски для трикутної форми обличчя
  16. Як підібрати зачіску до ромбовидної форми обличчя (алмаз)
  17. Зачіски для подовженої форми обличчя
  18. На що звернути увагу при виборі зачіски
  19. Як підібрати зачіску за типом особи
  20. Зачіски відповідні для овального особи
  21. Яка зачіска підійде круглолицим
  22. Варіанти для довгастої форми
  23. «Зріжемо кути» квадратного особи
  24. Зачіски для трикутної форми

Напевно кожна жінка хоче змінюватися, але різка зміна зачіски багатьох вводить в ступор. А все тому, що більшість жінок не знають які стрижки, зачіски і колір волосся їм підходять. Якщо ви хоч раз задавалися питанням яка зачіска мені підійде безкоштовно, ця стаття для вас. Дізнайтеся яка зачіска підходить саме вам.

Для початку потрібно визначитися з формою свого обличчя. Для цього зав'яжіть волосся, краще одягніть пов'язку щоб прибрати з волосся з обличчя і підійдіть до дзеркала. Подивіться на обличчя, яку форму воно вам нагадує. Якщо на око ви визначити не можете, візьміть будь-який контурний олівець або маркер і прямо на дзеркалі обведіть відображення свого обличчя, так у вас вийде контур ваше обличчя.

І так, що у вас вийшло.

Овал - яка зачіска підійде для цієї форми особи

Це класична і найбільша універсальна форма особи. Майже ніяких особливостей і заборон в зачісці при такому обличчі немає, вам підходять абсолютно всі зачіски, прямі, кучеряві, довгі або короткі волосся. При виборі ви легко можете спиратися на моду. Спробуйте зробити подовжене каре або градуйовані каре.


Щоб мінімізувати округлість, волосся повинне обрамляти особа, закривати вуха
Для такої особи підходять не рівномірно, косі чубчика, середні волосся, м'які локони, можлива коротка стрижка.


Квадрат - яку стрижку вибрати

При такому особі стрижка повинна витягати його і згладжувати незграбність щелепи.
Добре виглядатимуть середні і довгі волосся, гладкі або злегка хвилясті


Прямокутник - зачіска і стрижка

Ваша мета зробити обличчя коротше і ширше. Вам підійдуть шаруваті градуйовані стрижки, хвилясте волосся середньої довжини . Потрібно уникати довгих прямих волосся. Добре підходять градуйоване подовжене каре або середня каскадна стрижка .


Форма особи трикутник

В цьому випадку потрібно скоротити ширину особи на рівні чола і додати об'єм вилицях і підборіддя.
Підходять зачіски з косою чубчиком або довгої прямої чубчиком покладеної на бік, хвилясті зачіски, хвилі починаються на рівні скул. Волосся можуть бути довгими і короткими.


Стрижка для форми трапеція

Для такої особи характерна широка нижня частина обличчя. Щоб врівноважити особа потрібно створити обсяг на верхній частині. Підійдуть густі чубчика, пишні зачіски з об'ємом на маківці, кучеряве волосся. У нижній частині волосся повинне бути прямими.

До вибору зачіски треба підходити грунтовно, адже відрізати волосся можна завжди, а ось відростити їх заново за короткий термін складно. Побачивши в журналі новий стиль, не потрібно відразу хапатися за ножиці. Для початку краще задатися питанням: «Яка стрижка мені підійде?». Для кожного типу особи існують певні правила, яких потрібно дотримуватися. Тому, перш ніж вибрати нову зачіску необхідно зробити невелику перевірку.

Як визначити тип особи


Як визначити тип особи

Визначити тип або форму особи досить просто. Для цього тобі знадобиться кілька хвилин вільного часу, дзеркало і фломастер.

  1. Насамперед знайти кімнату з хорошим освітленням і підійди до дзеркала. Тінь не повинна закривати більше чверті особи.
  2. Тепер необхідно прибрати волосся. Можеш просто зав'язати їх хвіст або надіти пов'язку. В крайньому випадку закрепи волосся назад за допомогою шпильок.
  3. Візьми фломастер і обведи на дзеркалі форму особи. Яку фігуру нагадує вийшов малюнок?

Професійні перукарі розрізняють шість різних типів особи: овал, коло, квадрат, прямокутник, трикутник і трапеція. Варто розглянути кожен варіант детальніше.

Стрижка для овального і круглого особи


Стрижка для овального і круглого особи

Цей тип обличчя можна сміливо назвати найпоширенішим. Якщо у тебе саме такий - радій, адже таким дівчатам підходять практично будь-які зачіски. Перукарі називають таку форму ідеальної і нерідко люблять поекспериментувати. Тому в перукарню краще йти з уже обраної зачіскою.

Напевно ти все ще задаєшся питанням: «Яка зачіска мені підійде?». Відповідь проста: будь-яка. Довгі, середні і короткі волосся. Кучерики і випрямлені пасма. Все, що ти тільки не побажаєш, буде відмінно гармоніювати з твоїм типом особи. Тому краще спирайся на моду. Наприклад, в цьому сезоні популярно градуйоване і подовжене каре.

Основне завдання зачіски при такому типі особи - максимально приховати округлість. Звичайно, це суттєво знизить кількість варіантів, зате ти будеш виглядати просто дивовижно. Насамперед необхідно закрити вуха, так як вони розширюють особа, і воно може здаватися ще більш округлим.

Різноманітні короткі стрижки є ідеальним варіантом для дівчат з таким типом особи. По-перше, вони допоможуть візуально витягнути форму голови. По-друге, вони надають особливого шарму, який недоступний представницям інших типів особи. Чубчик краще використовувати косу, нерівномірну. Ще один непоганий варіант - це середні волосся з м'якими локонами.

Яка стрижка мені підійде, якщо особа квадратне або прямокутне?


Яка стрижка мені підійде, якщо особа квадратне або прямокутне

Як правило, представниці цього типу особи мучать своїх стилістів одним і тим же питанням: «Яка стрижка мені підійде?». Підібрати красиву зачіску під «квадрат» досить важко, але все-таки можна. Головне дотримуватися двох правил:

  1. стрижку слід підбирати таким чином, щоб форма обличчя візуально витягується;
  2. зачіска повинна згладжувати або закривати незграбні щелепи;

Ідеально виглядатимуть довгі і середні волосся. Короткі стрижки краще виключити, так як вони не зможуть приховати незграбність. Можна поекспериментувати і додати легку хвилястість і гладкість. Волосся краще не випрямляти, щоб не створювати додаткові прямі лінії.

  • прямокутник

Також можеш подивитися в сторону об'ємних асиметричних зачісок, які так люблять голлівудські знаменитості. Ні в якому разі не відкривай вуха, не роби «зализані зачіски» та прямі проділи.

Дівчатам з таким типом особи необхідно робити упор на візуальне укорочення і розширення особи. Ідеальна довжина волосся - до плечей. Якщо зробиш довше, особа стане занадто вузьким, коротше - занадто витягнутим. Про прямому волоссі також не може йти мови: тільки хвилясті.

Непогано виглядають градуйовані шаруваті зачіски. Додатковий варіант - каскадна стрижка середньої довжини. Також існує одна альтернатива, яка непогано виглядає на дівчатах з цим типом особи, але підходить далеко не всім. Йдеться про градуйованому подовженому каре. Краще спочатку зроби пробний варіант в Photoshop або за допомогою інших програм.

Трикутник і трапеція


Трикутник і трапеція

Все, що тобі потрібно зробити - додати об'єм нижньої частини обличчя і візуально скоротити ширину лоба. Найчастіше такого ефекту домагаються зачіскою з загнутими пасмами довжиною до підборіддя. Приховати лоб допомагає подовжена асиметрична чубчик. Короткі чубчика краще не використовуй, так як вони приведуть до зворотного ефекту.

Насамперед тобі потрібно створити об'ємну верхню частини голови. Спробуй пишні зачіски, причому такі, у яких основний обсяг припадає на маківку. Непоганий варіант - густа чубчик . Підходить практично всім. Ні в якому разі не захоплюйся прямими проділами і дрібними кучериками .

Правило, яким обов'язково потрібно слідувати - нижня частина волосся повинна бути добре випрямлена. Це дозволить зменшити ширину підборіддя і зробити його більш милим і жіночним.

Сподіваюся, тепер тобі доведеться здавати нескінченний питання: «Яка зачіска мені підійде?». Використовуй поради, зазначені в цій статті і підбери собі ідеальний варіант. Краще додатково проконсультуватися зі стилістом, який зможе підправити вибрану стрижку так, щоб твоє обличчя виглядало ідеально.

Якщо ви вирішили змінити свою зовнішність і перед вами постало питання: яка стрижка мені підійде? Як визначити, що вона вам до лиця? Стрижка повинна відповідати типу особи, структурі волосся, стилю життя, вашим уявленням про модну зачіску . До того ж ви повинні вміти укладати її самостійно вдома.

Інакше навіть найприголомшливіша стрижка буде виглядати через кілька днів погано, якщо ви не зумієте з нею звертатися. Дійсно, підібрати підходящу стрижку - непросте завдання. Правильно вибравши її, ви зможете до невпізнання змінити свій вигляд. При виборі зачіски зверніть увагу на контури вашого обличчя.

Яка зачіска мені підходить - як визначити?

за коротким волоссям легше доглядати. Досить вибрати і освоїти кілька простих прийомів по догляду і - і гарна зачіска вам забезпечена. Сучасні короткі стрижки популярні в усьому світі. Їх із задоволенням носять багато. Жінок у віці короткі стрижки молодят.

Напівдовге стрижки жіночні і індивідуальні. Вони добре підходять для проблемних волосся - тонких, сухих, кучерявих від природи. Для молодих дівчат і жінок, бажаючих показати їх красу, ідеальний варіант - довга стрижка . на довгому волоссі до того ж можна зробити найрізноманітніші зачіски з шпильками.

Залежність вибору стрижки від зовнішності

Яка ж стрижка мені підійде до особі? Перш ніж, необхідно визначити форму свого обличчя. Основні форми обличчя: овальне, трикутне, квадратне, прямокутне і кругле.

Ідеальним вважається овальне обличчя. Овального особі підійдуть практично всі стрижки.

Для трикутного типу потрібно вибрати таку зачіску, щоб її найширша частина розташовувалася по лінії середини вуха або мочок вух, з довгою прямий або косий чубчиком до брів. А короткі чубчика і гладко зачесане локони на маківці не рекомендуються, щоб не підкреслювати широкі вилиці.


Квадратному особі більше підійдуть асиметричні стрижки і зачіски. Хвилясте волосся . Косі проділи. Напіввідкриті вуха. Начісування на потилиці і з боків. Не робіть довгу густу чубок, щоб не підкреслювати підборіддя.

Для прямокутного вибирайте зачіску, що закриває вуха. Зачіску, що обрамляє обличчя локонами. З прямий або косий густим чубчиком до брів. Краще відмовитися від довгого прямого волосся, зачісок з вертикальними лініями, так як вони візуально подовжують обличчя.

  1. Якщо у вас довгий ніс , Зробіть довгу пишну чубок . пишну зачіску . Начісування. Кінський хвіст. Не укладайте волосся гладко.
  2. Якщо у вас маленький ніс, зробіть зачіску з дрібними локонами. Відмовтеся від чубчика і великих локонів.
  3. Якщо у вас довга шия, закрийте її волоссям.
  4. Якщо у вас коротка шия, відкрийте її. Ззаду зробіть окантовку трикутником.
  5. Якщо у вас великі вуха , Закрийте їх волоссям до середини.
  6. Якщо ви не високого зросту , Не робіть пишних зачісок.
  7. Якщо ви високого зросту, трохи збільште голову за рахунок більш пишної зачіски.

Хто з нас довго і болісно не роздумував, яка ж стрижка мені підійде до особі? Але визначивши свій тип особи і, порадившись з перукарем ви можете змінити свій вигляд до невпізнання.

Жінки люблять змінюватися, а найлегший спосіб кардинально змінити свою зовнішність - це стрижка. Але експерименти з волоссям іноді закінчуються повним розчаруванням, особливо якщо вибір нової стрижки виходить не з форми вашого обличчя, а з того, що вам сподобалася зачіска, яку ви побачили на іншій дівчині або кінозірки.

Отже, для вибору зачіски, в першу чергу, необхідно визначитися з формою вашого обличчя.


Найбільш поширені форми особи

Для визначення вашого типу особи зберіть волосся в пучок або хвіст (особа повинна бути вільним від волосся), подивіться на себе в дзеркало і (для більш точного результату) обведіть на ньому контур обличчя, наприклад, маркером.

До основних типів особи можна віднести наступні форми:

  • Овал - найбільш пропорційний тип особи, де лінія чола дорівнює (або трохи ширше) лінії щелепи, вилиці виражені, а сама особа витончено звужується до підборіддя. Яскравим прикладом такого типу може служити Холлі Беррі.
  • Коло - особа цього типу досить широке в щоках, з слабовираженним підборіддям і низьким чолом, а висота його приблизно дорівнює ширині. Зоряними представницями цього типу осіб є Крістіна Річчі і Дрю Беррімор.
  • Витягнуте або довгасте обличчя відрізняється високим чолом, плоскими вилицями і подовженим підборіддям. Найяскравішим прикладом серед зірок може стати Сара Джессіка Паркер.
  • Квадрат - такі особи мають низький лоб і плоский підборіддя, але при цьому виражену лінію щелепи, довжина і ширина обличчя приблизно рівні. Мерлін Монро - одна з власниць особи квадратної форми , Але, мабуть, самим яскраво вираженим «квадратом» володіє Демі Мур.
  • Трикутник або серце - особи даного типу мають широкі лінії чола і скул, але вузьке підборіддя. Володарем «серцевої» форми є.
  • Алмаз або форма ромба - зважаючи на свою рідкості ця форма обличчя не дарма носить назву дорогоцінного каменю , Вона відрізняється опуклими вилицями, а ось лінії лоба і щелепи приблизно рівні. По суті своїй це різновид трикутної форми, і з гордістю її представляють Ріана і Софі Лорен.


По суті своїй це різновид трикутної форми, і з гордістю її представляють Ріана і Софі Лорен




Зачіски для осіб овальної форми

Овальна форма обличчя вважається найправильнішою і універсальної. До неї підходять практично всі види і форми зачісок, окулярів та головних уборів.

Власникам такого типу особи при виборі зачіски варто відштовхуватися, перш за все, від вашого стилю в одязі і структури волосся. чим тонше волосся , Тим повинна бути коротше стрижка. Щасливиці, які мають густу копицю волосся, можуть дозволити собі носити локони нижче плечей. А ось від важкої чубчика при овальної форми обличчя варто відмовитися, адже вона може порушити «гармонію» вашого обличчя і «витягнути» його.

Красиві вилиці можна підкреслити короткою стрижкою, що закінчується десь в їх області. Кучеряві або кучеряве волосся може додати вашому образу романтики і ніжності. А ось довгі витягнуті волосся можуть «картинку» тільки зіпсувати, штучно витягнувши особа. Тому, вибираючи зачіски для овальної форми обличчя, віддайте свою перевагу кудрям або злегка кучерявим волоссям, пучку, завжди актуального «кінського хвоста», асиметрії, також приголомшливо на вас буде виглядати, наприклад, грецька коса. А ось начосом і випрямлених волосся уникайте.


Зачіски для кругловидих

Вибираючи зачіски для круглого типу особи варто пам'ятати, що основна ваша задача - надати обличчю більш овальну форму, тобто трохи його витягнути.

Кілька подовжити пропорції обличчя допоможуть зачіски, підняті вгору - своєрідні «корони». До числа таких зачісок відносяться начісування, високі хвости, обсяги і асиметрія.

Від густих челок круглолицим дамам краще відмовитися, але якщо ви все ж хочете прикрити ваш лоб, то віддайте перевагу прорідженої чубчик, зачесане набік. Але краще все-таки лоб залишити відкритим.


Зачіски для трикутної форми обличчя

«Сердечні» форми особи повинні бути обрамлені волоссям довжиною до середини шиї або трохи нижче плечей. Дівчатам з таким типом особи дуже йдуть кучеряве волосся. Обсяг на кінчиках волосся і підкручені кінці вітаються. Недовге каре з накрученими кінчиками також буде добре виглядати на кругловидих дівчат.

Зачіски варто підбирати за принципом: менше обсягу в області скронь, більше - на рівні підборіддя.


Як підібрати зачіску до ромбовидної форми обличчя (алмаз)

При бажанні підкреслити контраст між широкими вилицями і вузьким підборіддям робіть собі високі зачіски з довгою чубчиком . Але якщо ви хочете зробити особа більш правильної форми , То зверніть свою увагу на ті зачіски, форма яких нагадує перевернутий трикутник (гострим кутом вгору). В останньому випадку, найширша частина зачіски повинна розташовуватися десь на рівні мочок вух або трохи нижче.

Коротка чубчик і зачесиванія волосся назад на бічних частинах голови не піде вам при такій формі обличчя.


Зачіски для подовженої форми обличчя

Головні поради для жінок з витягнутим типом особи - закривайте волоссям лоб, не робіть високих зачісок і не зачісувати волосся назад. Подібні зачіски ще більше витягнуть ваше обличчя.

Власницям подовженого обличчя підійдуть кучеряві або кучеряве волосся , Довга густа чубчик, пишна укладка , Що обрамляє обличчя, об'ємне каре до підборіддя. Дуже ефектно буде на таких дівчат виглядати косий проділ, бічна чубчик і пасма різної довжини . Сміливі дівчата можуть поєднувати довгу чубок зачесати на один бік (і навіть закриває одне око) і коротко стрижений потилицю.

Вибір зачіски - справа не жартівлива. Не дарма кажуть: сім разів відміряй - один відріж. Перш ніж братися за ножиці, потрібно не тільки погортати красиві журнали, а й запитати: А яка зачіска мені підійде? Враховувати при цьому слід цілий ряд параметрів, головним з яких є форма обличчя. Саме на неї ми і будемо орієнтуватися.

На що звернути увагу при виборі зачіски

Ми жінки славимося своєї особливої ​​інтуїцією і логікою, але коли нам щось дуже подобається ми стаємо абсолютно алогічними і ірраціональними. В дію вступає закон «Хочу і все!», А проти нього, як то кажуть, не попреш. Так, побачивши в глянцевому журналі симпатичну мордочку з карколомною зачіскою ми швидше біжимо в перукарню, бажаючи якомога швидше і самим перетворитися. І якщо майстер недосвідчений або байдужий, закінчиться подібна б'юті-авантюра може плачевно: замість ожила казкової картинки звідки не візьмись з'являється жалюгідна карикатура. При цьому сама стрижка або укладка може бути ідеальною. Просто вона «не наша».

до змісту

Як підібрати зачіску за типом особи

Як підібрати зачіску за типом особи

до змісту

Зачіски відповідні для овального особи

Одна з найбільш гармонійних і універсальних форм особи. майстри перукарського мистецтва вважають її ідеальною, адже для овалу підходять практично всі зачіски, незалежно від стилю і довжини. Тож не дивно, що у більшості зірок першої величини саме овальна форма особини. Так що сміливо експериментуйте! Збалансований і пропорційний овал вам в цьому благоволить. власницям овальних осіб із задоволенням складуть компанію: Сінді Кроуфорд, Дженіффер Еністон, Шерон Стоун, Джулія Робертс, Ума Турман, Синтія Ніксон.

до змісту

Яка зачіска підійде круглолицим

Це особи, в яких різниця між довжиною і шириною не перевищує трьох сантиметрів. Підборіддя, як правило, округлий, а найширша частина обличчя доводиться на вилиці. Часто такі особи виглядають трохи завеликий і плоскими, що і слід пом'якшити з допомогою зачіски. Візуально дещо звузити і подовжити обличчя допоможуть високі об'ємні зачіски, а також прямі зачіски з довжиною волосся нижче лінії підборіддя. А ось стрижок типу каре з округлими лініями, які роблять коло ще «кругліше», краще уникати. Категорично не рекомендуються широкі зачіски. Також не слід захоплюватися пишними завивками з дрібними кучериками і прямими проділами. Ваші зіркові супутниці: Кірстен Данс, Кейт Уінслет, Крістіна Річчі, Дрю Беррімор, Камерон Діаз.

до змісту

Варіанти для довгастої форми

При довгастому подовженому особі його довжина значно перевищує ширину. Як правило, це особа з вузьким підборіддям і високим чолом. Тут важливо підібрати зачіску так, щоб гармонізувати особа по горизонталі, тобто наша основна мета - візуальне розширення особи для більшої пропорційності і гармонії. Найкраще підійдуть пишні округлі зачіски середньої довжини типу каре. Також можна сміливо робити зачіску з об'ємною довгою чубчиком і прямим проділом. Слід уникати занадто довгого прямого волосся, візуально подовжують і обтяжливих особа. Ваші зіркові подруги: Сара Джессіка Паркер, Лів Тайлер, Дженет Джексон, Жизель Бундхен.


до змісту

«Зріжемо кути» квадратного особи

У квадратних осіб ширина чола практично рівноцінна ширині нижньої щелепи. Від скронь до підборіддя йдуть чіткі прямі паралельні лінії. Щелепа і лоб, як правило, широкі, а підборіддя, відповідно, квадратний. При всій незграбності, якщо пропорції не дуже гіпертрофовані, квадратні особи виглядають цілком гармонійно. Головна мета зачіски - «зрізати кути», дещо пом'якшивши і округливши особа. Для цієї мети чудово підійдуть зачіски з кучерявим волоссям , Подовжені стрижки з чубчиком, що прикривають область вух, об'ємні асиметричні зачіски, косі проділи. Щоб не робити обличчя ще квадратний, краще уникати занадто коротких стрижок , Прямих проборов, «зализаних» зачісок, відкритого чола і вух. Зоряні власниці квадратних осіб: Олівія Уайльд, Демі Мур, Періс Хілтон, Ізабелла Росселіні, Анджеліна Джолі.


до змісту

Зачіски для трикутної форми

Така форма особи характеризується широкою верхньою частиною і акуратною звуженою щелепою і підборіддям. Тут важливо гармонізувати трохи непропорційну верхню і нижню частину обличчя. Ідеальний варіант - стрижка до підборіддя з м'якими загнутими прядками. занадто широкий лоб допоможе замаскувати асиметрична подовжена чубчик, а ось коротка чубчик ще більше акцентує і так широкі вилиці. Можна вибирати прямий або бічний розділяє проділ, а вушка краще тримати відкритими. Збалансувати вузьке підборіддя і широкі вилиці допоможе також збільшення обсягу на потилиці. Не рекомендуються занадто короткі пишні стрижки та зачіски з високою верхівкою. Ваші зіркові подруги: Вікторія Бекхем, Ліза Кудроу, Наомі Кемпбелл.

Трохи помилувавшись собою в дзеркалі і порівнявши себе з зірками, ви без особливих проблем визначте свою форму обличчя і зможете нарешті вирішити «яку зачіску краще вибрати», щоб вона приховала недоліки і вигідно підкреслила всі ваші достоїнства.

Катерина Багацька

Для початку краще задатися питанням: «Яка стрижка мені підійде?
Яку фігуру нагадує вийшов малюнок?
Напевно ти все ще задаєшся питанням: «Яка зачіска мені підійде?
Яка стрижка мені підійде, якщо особа квадратне або прямокутне?
Як правило, представниці цього типу особи мучать своїх стилістів одним і тим же питанням: «Яка стрижка мені підійде?
Сподіваюся, тепер тобі доведеться здавати нескінченний питання: «Яка зачіска мені підійде?
Як визначити, що вона вам до лиця?
Яка зачіска мені підходить - як визначити?
Хто з нас довго і болісно не роздумував, яка ж стрижка мені підійде до особі?
Перш ніж братися за ножиці, потрібно не тільки погортати красиві журнали, а й запитати: А яка зачіска мені підійде?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com