рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Відбілювання зубів - шкода чи користь?

  1. Неможливо безпечно відбілити зуби
  2. Існує багато способів відбілювання зубів

Голлівудська усмішка і білосніжні, рівні зуби - еталон краси, до якого прагне майже кожен Голлівудська усмішка і білосніжні, рівні зуби - еталон краси, до якого прагне майже кожен. Захоплені прагненням до такої досконалості ми часто приносимо в жертву найцінніше, що у нас є - наше здоров'я. І ми зовсім забули, що природні зуби не крейдяно-білі, що не кольору снігу, а такі, як у малюків! Ось до чого потрібно прагнути!

Неможливо безпечно відбілити зуби

Однак, мода диктує свої правила, і ми прагнемо їм слідувати. І правильно робить той, хто замислюється про те, якої шкоди або користь принесе відбілювання зубів.

Важливо мати на увазі той факт, що зуби спочатку мають жовтуватий колір. Саме з цієї причини жоден сучасний засіб не в змозі змінити природну пігментацію. А будь-яке штучне відбілювання полягає або в хімічному, або в механічному втручанні в верхній шар емалі. Як результат цього - емаль стоншується, оголюються підлеглі тканини, а зуби стають більш чутливими до впливів. Але навіть після цієї процедури емаль все одно темніє.

Існує багато способів відбілювання зубів

відбілювання ZOOM
Вважається найбільш результативним, але через масу недоліки їх порекомендує жоден поважаючий Вас стоматолог.

зубні пасти
У їх складі є жорсткі абразивні матеріали, про шкоду яких знає кожен

відбілюючі гелі
Гель здатний тимчасово відбілити зуби, але в той же час зробить їх абсолютно відкритими для різних пошкоджень. Він категорично заборонений для вагітних жінок, втім, як і всі інші засоби відбілювання.

В результаті використання гелю, зуби, швидше за все, стануть темніше, ніж до відбілювання через те, що буде знято або пошкоджено захисний шар, і вони стануть більш сприйнятливі до різних барвним речовин.

відбілювання лазером
Дійсно ефективний метод, активна речовина - аргон. На думку деяких фахівців, є менш шкідливим засобом.

Важливо визнати, що існують і абсолютно безпечне відбілювання зубів. Хоча відбілюючим назвати його складно. Це скоріше «чистить» засіб, яке знімають наліт від кави і сигарет. Йдеться про Air-Flow. Таку чистку рекомендують робити раз на півроку! Це корисно! Навіть ефект відбілювання є, правда на 2-3 тони, і то за рахунок зняття нальоту.

У світлі вищесказаного можна зробити висновок, що штучне відбілювання зубів - досить шкідлива процедура У світлі вищесказаного можна зробити висновок, що штучне відбілювання зубів - досить шкідлива процедура. Однак завжди знайдеться той, хто ризикне це зробити. Таким хотілося б дати деякі рекомендації.

Для того, щоб відбілювання зробило найменше шкідливий вплив, зуби необхідно підготувати. Зміцненню зубної емалі призводить до вживання в їжу молочних продуктів і тих, які в складі мають фтор і кальцій. Також рекомендують чистити зуби фторсодержащей пастою і користуватися ополіскувачем.

А якщо Вам здоров'я понад, то безпечним для Вас може бути лише відновлення природного кольору зубів, все інше - приносить непоправної шкоди.

Повернутися назад

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com