рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Татуювання на тілі

  1. Татуювання: історія походження
  2. Татуювання: шкода
  3. Популярні види татуювань

Скільки буде жити людство, стільки й будуть люди задавати питання про користь татуювань. Для одних це спосіб самовираження, для інших - захист від зовнішнього світу, ну а в деяких племенах татуювання досі є способом ідентифікації.

Так навіщо ж потрібні татуювання і в чому їх шкода?

Так навіщо ж потрібні татуювання і в чому їх шкода

Burda Media

Татуювання: історія походження

Це полінезійське слово «Тата», яке означає «малюнок на людській шкірі», з'явилося в середині XVII століття. Але сам процес був відомий людям задовго до того. Кажуть, що саме мандрівник Джеймс Кук ввів це слово в англійську мову.

В Японії привілеєм набивати татуювання користувалися лише імператори. Але після 500 року вже всі бажаючі могли дозволити собі це. Тату носили більше декоративний характер. Але коли з'явилися кримінальні угруповання якудза, татуювання стали їх відмінною рисою. Після цього мистецтво малюнка на тілі в Японії втратило свою піднесеність.

Іудаїзм категорично не сприймає проколювання тіла і вважає будь-яку символіку на тілі ідолопоклонством.

А деякі племена Нової Зеландії в обов'язковому порядку роблять татуювання на обличчі, сідницях і ногах. Цей сакральний обряд вони роблять зубилом, а не голкою.

Burda Media

Татуювання: шкода

  • При набиванні татуювання існує небезпека зараження, тому, перш ніж зважитися на це, ознайомся з салоном і майстром, який буде проводити процедуру. Зазвичай у професіоналів все стерильно, від робочого місця, голок до одноразових серветок.
  • Є ймовірність виникнення алергічної реакції після нанесення фарби, або пігменту, як її прийнято називати. Обов'язково поцікався назвою фарби, виробником і навіть сертифікатом. Адже наявність останнього вкаже на те, що пігмент пройшов лабораторні дослідження.
  • Також можуть виникнути складності при загоєнні татуювання . Така відкрита рана при недотриманні всіх правил обережності може бути джерелом багатьох захворювань. Тому не випробовуй її водою, сонцем і в обов'язковому порядку вислухай рекомендації майстра.

Burda Media

Популярні види татуювань

  • Малюнок птиці є одним з найпопулярніших видів татуювань. Він символізує свободу. Тому часто можна зустріти сов, орлів і голубів на тілі як чоловіків, так і жінок.
  • Ієрогліфи, символи і знаки - символізм є не менш популярним видом татуювань. І тут все індивідуально і залежить від особистих знань і переваг людини.
  • череп - татуювання , Яка ніколи не виходить з моди. При цьому вона не завжди означає смерть, і не завжди її можна зустріти тільки у чоловіків.

Burda Media

  • Ще один орнамент, який отримав небувалу популярність, - мандала. Малюнок може бути абсолютно різним, але сенс залишається завжди один - прийняття життя таким, яким воно є.
  • Морська тематика є не менш актуальною, ніж всі перераховані вище. Пригоди, подвиги і пристрасть - це основні значення такого малюнка.
  • Ну і звичайно ж, тварини. Леви, тигри, кішки і навіть комахи. Кожне з них уособлює силу, розум, завзятість, швидкість. Тому з правильної подачі майстра на твоєму тілі дійсно може виникнути шедевр.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Догляд за ніжками

Б'юті-нововведення, що минає

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Так навіщо ж потрібні татуювання і в чому їх шкода?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com