рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Пілінг обличчя хлористим кальцієм: відгуки косметологів, відео

  1. Основні відомості про пілінг хлоридним кальцієм
  2. Чистка особи кальцію хлоридом: користь і шкода
  3. Як часто робити чистку особи хлоридом кальцію?
  4. Поради косметологів для безпечного пілінгу
  5. Пілінг хлористим кальцієм в домашніх умовах
  6. Перший варіант пілінгу кальцію хлоридом та дитячим милом
  7. Другий варіант пілінгу кальцію хлоридом та дитячим милом
  8. Догляд за шкірою після чистки особи кальцію хлоридом
  9. Пілінг хлористим кальцієм: відгуки косметологів і користувачів

Пілінг хлористим кальцієм - це перевірена часом і неймовірно ефективна процедура

Пілінг хлористим кальцієм - це перевірена часом і неймовірно ефективна процедура. Чистка особи хлоридом кальцію практикувалася ще радянськими косметологами і коштувала в ті часи чималих грошей. Сьогодні ж будь-хто може провести домашніх пілінг з хлоридом кальцію, витративши на це мінімальні кошти. Потрібно лише ознайомитися з механізмом дії препарату і вивчити основні тонкощі проведення чистки обличчя кальцію хлоридом.

зміст:

Основні відомості про пілінг хлоридним кальцієм

Щодня в шкірі відбуваються процеси природного старіння: відмирає клітинний шар, погіршується колір обличчя, втрачається пружність і знижується тонус шкіри. Саме з цієї причини, відповідно до рекомендацій і відгуками косметологів, потрібно регулярно проводити процедуру очищення шкіри від мертвих клітин.

Однією з найбільш ефективних процедур є чистка обличчя хлоридом кальцію.

Важливо! Кальцію хлорид є хімічним реагентом, тому перш ніж проводити пілінг з його використанням, необхідно зробити просту алергічну пробу.

Щоб перевірити реакцію на пілінг, нанесіть розчин на шкіру внутрішньої частини передпліччя або зап'ястя. Зачекайте кілька хвилин. Невелике печіння є нормальною реакцією шкіри. У разі ж появи сильного свербіння і почервоніння, від застосування даної методики краще утримуватися.

В цілому ж чистка кальцію хлоридом та дитячим милом виконується з використанням наступних інгредієнтів:

  1. Розчину хлористого кальцію. Використовуйте розчин, який має 5% або 10% концентрацію. Ампули кальцію хлориду продаються в аптеках. Згідно відгуками косметологів про пілінг з хлористим кальцієм і дитячим милом, в перший раз шкіра найкраще переносить 5% -й розчин, а при подальших процедурах можна вже використовувати ампулу з 10% -м розчином.
  2. Дитяче мило. З нього потрібно попередньо приготувати мильну піну. Постарайтеся знайти максимально натуральне дитяче мило, без різного роду ароматів і інших включень.
  3. Ватні диски.

Чистка особи кальцію хлоридом: користь і шкода

Корисний ефект домашнього пілінгу з хлористим кальцієм і дитячим милом виражається в наступних проявах:

  • очищенню пор шкіри обличчя;
  • зменшенні інтенсивності запальних процесів;
  • універсальності. Пілінг підходить власникам нормальної, жирної, а також комбінованої шкіри;
  • освітленні шкіри;
  • помітному підсушуванні невеликих прищиків;
  • більш вираженому результаті в порівнянні з методами, які передбачають механічне чищення.

Важливо! Перед виконанням пілінгу з хлоридом кальцію і дитячим милом переконайтеся у відсутності у себе протипоказань до такої маніпуляції.

Перелік протипоказань наступний:

  • суха або тонка шкіра. Хімічний пілінг особливо протипоказаний людям зі світлим фототипом;
  • надмірна чутливість до хімічних речовин;
  • непереносимість хлористого кальцію;
  • наявність вугрової висипки і вогнищ запалення;
  • вагітність і період грудного вигодовування;
  • шкірні хвороби вірусного характеру (герпес та ін.).

Відгуки про пілінг з хлористим кальцієм і дитячим милом свідчать, що після виконання процедури може виникати відчуття сухості і стягнутості шкіри обличчя. Зазвичай неприємні відчуття проходять на ранок.

Як часто робити чистку особи хлоридом кальцію?

При виборі оптимальної частоти виконання домашнього пілінгу з хлористим кальцієм і дитячим милом потрібно орієнтуватися, в першу чергу, на вираженість проблем зі шкірою і її тип. В цілому рекомендації наступні:

  1. Хімічний пілінг матує і кілька підсушує шкіру обличчя. Якщо відзначається підвищений саловиділення і присутні розширені пори, чистку особи хлористим кальцієм досить проводити 1 раз в тиждень. Людям з описаними проблемами потрібно попередньо розбавляти кальцію хлорид чистою водою.
  2. Володарям нормальної шкіри досить вдаватися до даної чищенні 1 раз в 2-3 тижні.
  3. Якщо відзначається схильність до появи вугрів і рубцевих змін, пілінг можна робити тільки при відсутності вугрів і запалень. Частота проведення - не більше 1 разу на 15 днів. Чистка м'яко видаляє поверхневий шкірний шар і сприяє вирівнюванню рельєфу.

Поради косметологів для безпечного пілінгу

Щоб домашній пілінг з хлористим кальцієм і дитячим милом був максимально ефективним і безпечним, вивчіть наступні рекомендації і дотримуйтеся їх в процесі проведення процедур.

  1. Не потрібно відразу використовувати 10% -й розчин кальцію хлориду. Почніть з 5% -й концентрації. Дайте шкірі звикнути, і лише після цього вдавайтеся до застосування більш концентрованого хімічного розчину.
  2. Перед процедурою вивчіть стан шкіри. Важливо, щоб на ній не було подряпин, расчесов, ранок і інших пошкоджень. Навіть незначна ранка від видавленого маленького прища може стати причиною появи опіку, тому в таких ситуаціях процедуру краще відкласти.
  3. Власникам комбінованої шкіри (чутлива (суха) на щоках і жирна в Т-зоні) розчин рекомендується наносити виключно на Т-зону. Обробку щік косметологи радять зовсім виключити або ж хоча б зменшити кількість шарів препарату до 1.
  4. При виконанні пілінгу з хлористим кальцієм і дитячим милом рекомендується не обробляти ділянки навколо очей, між носом і верхньою губою і червоної облямівки губ.
  5. До початку процедури переконайтеся, що ваша шкіра повністю суха. Кількість застосовуваної води в ході виконання пілінгу має бути зведено до мінімуму. Не намагайтеся змити засіб водою, навіть якщо з'являється сильне печіння: спочатку максимально витріть його за допомогою серветки, а після змийте розчином дитячого мила.
  6. Пілінг з хлористим кальцієм і дитячим милом найкраще проводити перед сном, щоб за ніч шкіра в достатній мірі заспокоїлася. Після пілінгу застелите чисту постіль.

Після пілінгу застелите чисту постіль

Пілінг хлористим кальцієм в домашніх умовах

Існує 2 основні варіанти пілінгу з хлористим кальцієм і дитячим милом, які можна робити в домашніх умовах.

Перший варіант пілінгу кальцію хлоридом та дитячим милом

Послідовно виконайте наступні кроки керівництва.

Перший крок. Зніміть з особи залишки макіяжу, нанесіть на шкіру мильну піну або кілька шарів дитячого мила без душників і інших добавок.

Другий крок. Розбийте ампулу з кальцію хлоридом в підходящу ємність (підійде мисочка) і починайте поступово наносити засіб масажними рухами. Продовжуйте наносити хлористий кальцій, поки не з'являться катишки. Шкіру біля губ і око не обробляйте.

Третій крок. Після появи катишек зробіть легкий масаж шкіри до появи незначного поскрипування. Катишки повинні обсипатися.

Четвертий крок. Видаліть залишки кошти серветкою, вмийтеся теплою водою і покрийте оброблену шкіру зволожуючим кремом.

Другий варіант пілінгу кальцію хлоридом та дитячим милом

Перший етап. Позбавтеся від залишків макіяжу і забруднень.

Другий етап. За допомогою ватного диска нанесіть кальцію хлорид по масажних лініях обличчя і дочекайтеся його висихання. Потім нанесіть новий шар речовини. Всього таких шарів має бути від 4 до 8. Чим більше хлористого кальцію ви завдасте на шкіру, тим глибше буде пілінг. Тому в даному моменті потрібно орієнтуватися на стан шкіри і бажаний результат.

Третій етап. Пальцями або за допомогою ватного диска втирайте в шкіру піну до появи катишек і легкого «скрипу».

Четвертий етап. На завершення змийте реагенти теплою водою і покрийте шкіру зволожуючим кремом.

Догляд за шкірою після чистки особи кальцію хлоридом

Для догляду за шкірою після пілінгу з хлористим кальцієм і дитячим милом рекомендується використовувати зволожуючий крем. Перед виходом на вулицю наносите на обличчя сонцезахисний крем.

Кілька днів після домашнього пілінгу утримуйтеся від спортивних тренувань і інтенсивних фізичних навантажень, тому що при потовиділенні процеси відновлення шкіри сповільнюються.

Пілінг хлористим кальцієм: відгуки косметологів і користувачів

Відгуки косметологів про пілінг з хлористим кальцієм свідчать про високу ефективність даної процедури. Наводити кожен відгук окремо не має сенсу, краще резюмувати всю представлену інформацію і зробити на її основі такі висновки:

  • ефект від пілінгу видно вже після першого сеансу;
  • хлористий кальцій в поєднанні з дитячим милом очищає пори;
  • під впливом реагентів зменшується інтенсивність запальних процесів;
  • кальцію хлорид освітлює шкіру і розрівнює рельєф.

З відгуками користувачів про пілінг з хлористим кальцієм краще навпаки ознайомитися в окремому порядку:

Спочатку пілінг хлористим кальцієм мені зробили в салоні, а потім я дізналася, що таку чистку обличчя можна проводити в домашніх умовах. Вирішила спробувати і не пошкодувала. Ефект такий же, як і від салонних процедур. Після використання засобу відчувалася невелика стянутость шкіри, але вже вранці все пройшло. В цілому я задоволена. Шкіра стала світліше, рельєф вирівнявся, дрібні висипання пройшли. Тетяна, 30 років.

Про можливість проведення хімічного пілінгу в домашніх умовах я дізналася на вашому сайті. Як і радили, спробувала спочатку нанести хлористий кальцій з дитячим милом на шкіру зап'ястя. Все пройшло відмінно, і я зважилася на чистку особи. Хочеться подякувати вам за такий корисний рецепт! Мені вдалося нарешті вирівняти колір шкіри і забути про тональний крем. Дякуємо! Ольга, 24 роки.

Пілінг з кальцій хлоридом мені порадила мама. Каже, ще за часів Радянського Союзу таку чистку робили в салонах краси за великі гроші. Здивувала простота процедури. Я зробила пінку з дитячого мила, завдала її на обличчя, потім почала наносити хлористий кальцій. Загалом, все по інструкції. Після процедури помітила невелику пігментацію шкіри, але вже вранці все пройшло. Тепер моя шкіра виглядає більш світлою, здорової і підтягнутою. Оксана, 34 роки.

Пілінг з хлористим кальцієм і дитячим милом - ефективна і вкрай корисна процедура. Головне пам'ятати: кальцію хлорид це, в першу чергу, хімічний реагент, тому поводитися з ним треба максимально обережно. Дотримуйтесь рекомендацій, і все обов'язково вийде!

Вікторія Боня про пілінг хлористим кальцієм: відео

Як часто робити чистку особи хлоридом кальцію?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com