рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Кіндер шоколад

  1. Історія шоколаду Кіндер
  2. Склад шоколаду Кіндер
  3. Користь і шкода шоколаду Кіндер

Усміхнений світловолосий хлопчик на упаковці - це те, що приходить в голову людям, коли вони чують про шоколад Кіндер. Це фото як би програмує нас на те, що цей шоколад корисний і смачний, і сама марка Кіндер завжди вважалася найкращим виробником солодощів для дітей. Однак зараз серед батьків багато хто говорить про те, що шоколад Кіндер шкідливий, він викликає численні захворювання, і давати його дітям не рекомендується. Давайте ж розберемося, як з'явився цей продукт на прилавках магазинів і чому він вважається зараз таким шкідливим.

Історія шоколаду Кіндер

Історія шоколаду Кіндер

Шоколад Кіндер зобов'язаний своєю появою синові власника компанії Ferrero, Мікеле Ферреро, з дитинства не любив молоко. Ставши власником компанії, юнак, якому на той момент було всього 24 роки, намірився розробити продукт, що несе в собі і користь молока, і смак шоколаду. І, треба зазначити, у нього це вийшло. Шоколад Кіндер, що володіє багатим вершковим смаком, швидко полюбився і дітям, і їхнім батькам, а розширення асортименту і поява нових видів цього шоколаду лише збільшило його популярність. На даний момент Кіндер шоколад та інші продукти цієї марки не втрачають своєї популярності навіть незважаючи на численні хвилювання батьків про те, що ця продукція може нашкодити їхнім дітям, і як і раніше є одними з найулюбленіших солодощів багатьох дітей. Кіндер шоколад, Кіндер Буено, Кіндер Пінгві, кіндер Молочний скибочку, Кіндер Сюрприз і Кіндер Джой ... Складно знайти зараз людини, яка б не чула про ці солодощі!

Склад шоколаду Кіндер

Кіндер шоколад - це не звичайна плитка шоколаду. Це порційний шоколад, відомий тим, що всередині його - молочна начинка, на думку виробника, що робить цей шоколад тільки корисніше. Основними інгредієнтами самого шоколаду є цукор, сухе молоко, какао-масло і какао терте. Це ті інгредієнти, які ми зустрінемо в складі будь-якого молочного шоколаду. Треба також зазначити, що в Кіндер міститься саме терте какао, що підвищує його якість і робить його більш корисним. Проте в той же час в складі кіндер шоколаду міститься соєвий лецитин і ароматизатори. Варто сказати, що шоколаду без цих продуктів в магазині Ви не знайдете.

Однак багато хто звертає увагу на склад начинки, а особливо на компонент «рослинний жир». У телевізійних програмах часто говорять про те, що ця речовина дуже шкідливо для нашого організму, воно накопичується в організмі і викликає багато страшні захворювання, в тому числі і рак. Але варто розуміти, що до виникнення серйозного захворювання рослинного жиру має накопичитися досить багато. Тому хотілося б відзначити, що є шоколад, що містить цю речовину, можна, і можна навіть є його часто. Головне, не перевищувати денну норму в кількості однієї його порції.

Користь і шкода шоколаду Кіндер

Користь і шкода шоколаду Кіндер

Цей шоколад однозначно не шкідливий, по крайней мере, настільки, наскільки нас лякають телевізійні експерти. Звичайно, якщо є його не в міру, він може спровокувати і діабет, і алергію, і карієс, і підвищення ваги, а тому, даючи його своїм дітям, стежте за тим, щоб вони не споживали більше однієї порції шоколаду в день. Також варто утриматися від його вживання при діабеті та індивідуальної непереносимості окремих його компонентів. В іншому ж він абсолютно нешкідливий. Не бійтеся балувати своїх дітей і себе цими ласощами!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com