рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чайний гриб для схуднення

  1. Користь чайного гриба при схудненні
  2. Що думають лікарі про властивості цього напою
  3. Як правильно пити
  4. Протипоказання і можливу шкоду
  5. Чайний гриб для схуднення (відео)

При схудненні головне - не нашкодити своєму організму і не звести свої старання до протилежного ефекту, що іноді трапляється при використанні хімічних добавок, які порушують нормальне функціонування організму. Якщо і вибирати собі помічника в схудненні, то краще зупинити свій вибір на натуральних і безпечних добавках, наприклад, на настоянці чайного гриба. Наскільки ефективним є цей напій і чи допомагає він позбутися зайвих кілограмів?

Користь чайного гриба при схудненні

Високий вміст вітамінів і мікроелементів дозволяє віднести чайний гриб до продуктів здорового харчування. Напій не тільки лікує окремі недуги, а й допомагає позбавлятися від зайвої ваги. Відбувається це за рахунок нормалізації травлення, прискорення метаболізму, виведення шлаків з організму.

Чайний гриб виходить в результаті бродіння бактерій і дріжджів в чорному або зеленому чаї. Виростити його нескладно.

  1. Заварити півлітра чаю. При схудненні головне - не нашкодити своєму організму і не звести свої старання до протилежного ефекту, що іноді трапляється при використанні хімічних добавок, які порушують нормальне функціонування організму заварений чай
  2. Перелити в трилітрову банку. Чай в трилітровій банці
  3. Додати 100 грамів цукру. Додавання цукру
  4. Щільно зав'язати шийку марлею і залишити в темному прохолодному місці на два-три місяці. Процес полученіячайного гриба На поверхні поступово почне з'являтися плівочка, яка з часом переросте в чайний гриб.

Настоянка чайного гриба сама по собі не є засобом для схуднення. Вона виступає лише в якості харчової добавки, що допомагає ефективно і швидко розщеплювати споживані білки і жири, що не дає їм збільшувати масу тіла. Саме тому систематичне вживання чайного гриба необхідно поєднувати з правильним харчуванням або дієтою, а також з фізичними навантаженнями. Такий підхід в кілька разів полегшить процес схуднення і допоможе позбутися приблизно від 5-7 зайвих кілограмів за місяць.

Що думають лікарі про властивості цього напою

Фахівці позитивно ставляться до використання чайного гриба в якості харчової добавки при схудненні, але тільки в розумних кількостях, так як зловживання напоєм може привести до зворотного ефекту по причині змісту у ньому цукру.

В цілому традиційна медицина не має нічого проти вживання напою худне людьми.

Як правильно пити

Для інтенсивного схуднення за допомогою чайного гриба слід готувати його на основі сухих трав.

  • Кора жостеру ломкою (4 ст. Л.), Коріння кульбаби лікарської (1 ст. Л.), Коріння стальника польового (2 ст. Л.).
  • Кора жостеру ломкою (2 ст. Л.), Плоди фенхелю (1 ст. Л.), Коріння кульбаби лікарської (1 ст. Л.), Сім'янки (плоди) петрушки городньої (1 ст. Л.), Листя м'яти перцевої ( 1 ст. л.).
  • Кора жостеру ломкою (3 ст. Л.), Деревій звичайний (1 ст. Л.), Фіалка триколірна (1 ст. Л.), Плоди кмину (1 ст. Л.), Рильця кукурудзи (1 ст. Л).

Обрану суміш засипаємо в окріп (1 літр) і варимо протягом 30 хвилин, після чого наполягаємо 15 хвилин. Проціджений відвар додаємо до настою чайного гриба, щільно закриваємо і залишаємо на 3 дні.

Щоб найбільш ефективно використовувати всі корисні властивості чайного гриба при схудненні, необхідно випивати по одній склянці настоянки за годину до їжі і через дві години після їжі (приблизно шість склянок на день). Повторювати процедуру слід щодня протягом чотирьох тижнів, після чого потрібно зробити перерву на тиждень і повторити курс при необхідності. Рекомендується проводити не більше трьох курсів поспіль.

Протипоказання і можливу шкоду

При наявності таких протипоказань доведеться відмовитися від чайного гриба або тимчасово відкласти його вживання:

  • індивідуальна непереносимість або алергія на окремі компоненти напою;
  • підвищена кислотність шлунка;
  • захворювання шлунково-кишкового тракту (гастрит або виразка);
  • цукровий діабет;
  • грибкові захворювання;
  • ожиріння.

Чайний гриб - нешкідливий продукт харчування, його можна вживати навіть вагітним і годуючим жінкам, але при цьому не слід змінювати дозування і застосовувати напій при наявності протипоказань, щоб не погіршити ситуацію і не сприяти розвитку окремих хвороб.

Чайний гриб для схуднення (відео)

Відгуки жінок

Для схуднення використовую щодня 2 столові ложки насіння льону, 2 столові ложки меду, 200 г настою чайного гриба. Випивають цю суміш вранці і ввечері за 30 хвилин до їди.

Чайний гриб допомагає очистити організм від шлаків і токсинів. Може, тому в результаті організм стає міцнішою, і потрібно менше їжі, щоб відчувати себе в нормі. А в результаті йдуть зайві кілограми. Не можу сказати, що мені цей напій допоміг схуднути, але самопочуття покращилося - це факт.

Чайний гриб входить в комплекс моєї дієти. Я випиваю 0,5 склянки гриба вранці, за годину до сніданку, і 0,5 склянки ввечері, за дві години до сну. Їм я все, але маленькими порціями і до шести годин вечора! Ефект є, поки за місяць 3 кг.

Натуральні харчові добавки і власноруч приготовані продукти можуть не тільки стати корисним компонентом в раціоні, але і допомогти вирішити проблему надмірної ваги. Один з таких продуктів, які заслуговують на увагу всіх, кого турбують зайві кілограми, - настоянка чайного гриба. Можна без побоювання приймати цей напій, не забуваючи про фізичні навантаження і правильне харчування.

Наскільки ефективним є цей напій і чи допомагає він позбутися зайвих кілограмів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com