рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Собаки породи Американський водяний спанієль, характерні особливості, історія походження і стандарти породи

  1. паспорт
  2. Історія походження
  3. стандарт породи
  4. Особливості характеру

паспорт

Батьківщина: США

Висота в холці: кобель - 40-46 см, сука - 38-44 см.

Ідеальна вага: кобель - 12-20 кг, сука - 11-18 кг.

Дозволені забарвлення: коричневий або темно-шоколадний кольори, на пальцях можуть бути присутніми маленькі білі плями.

Використання: спілкування, полювання.

Історія походження

Точна історія походження Водяного американського спанієля невідома. Судячи з зовнішності собаки, її предками, можливо, була собака породи Ірландський водяний спанієль і, по всій видимості, Кучерявошерстий ретривер з домішками інших порід, які і сформували її фізіологічні та поведінкові особливості. Коли вперше виникла ця порода, залишається загадкою, проте відомо, що ці собаки були дуже поширені вже в 19 столітті в штатах Міннесота і Вісконсин. Максимальної популярності порода досягла в 30-і рр. 20 в., І саме в цей час був заснований клуб любителів породи «американський водяний спанієль». Завдяки своїй популярності ця собака навіть стала символом американського штату Вісконсін в 1986 р Стандарт породи був офіційно затверджений в 1996 р міжнародної кінологічної федерацією, були вироблені основні вимоги до еталонного зовнішнім виглядом цієї собаки.

В даний час інтерес до американських водяний спанієль зменшується, хоча собака прекрасно може виступати в якості відданого партнера і володіє високим інтелектом. Американського водяного спанієля можна успішно містити в умовах міської квартири, не забуваючи забезпечувати їй достатні фізичні навантаження, тому що це все-таки мисливська собака, і правильним чином виховати. Зараз цих собак складно зустріти в світі, не тільки в інших країнах за межами США, але і на батьківщині, тому дана порода на даний момент вважається рідкісною.

стандарт породи

Голова американського водного спанієля довга і досить широка в тім'яної частини.

Вуха собаки посаджені високо, мають велику довжину і широкі.

Очі мають середні розміри.

Шия водного спанієля округла, без подбрудка, мускулистий, а також міцна.

Корпус злегка розтягнутий в горизонталі, проте міцний. Груди собаки розвинена добре, але при цьому вона не дуже широка. Круп сводістие, спина дуже міцна. Поперек собаки неширока.

Кінцівки мають міцний кістяк, сильні м'язи. Передні кінцівки прямі; задні кінцівки широко розставлені. Лапи по всій поверхні покриті густою шерстю, як і все тіло.

Хвіст опущений нижче рівня спини, або тримається на тому ж рівні.

Шерсть собаки негрубі, густа і може закручуватися.

Особливості характеру

Собаки породи Американський водяний спанієль добрі, енергійні і емоційні. З них виходять відмінні азартні мисливці і працівники, вони прекрасно ладнають з дітьми і уживаються з іншими тваринами, хоча не завжди доброзичливо налаштовані до сторонніх собакам. Це чудові компаньйони, які люблять бути серед людей. І хоча у них досить незалежний характер, вони є дуже слухняними вихованцями, і демонструють високий інтелект.

Ці собаки багато гавкають, а тому добре проявляють себе в якості сторожів, але через невеликих розмірів і активного темпераменту вони не дуже хороші охоронці. При прогулянках на вулиці необхідно постійно тримати його на повідку, і спускати з нього тільки на закритій території, тому що собака може захопитися стороннім запахом і погнатися за яким-небудь дрібним тваринам і перестати відгукуватися на команди. Така собака підійде людям, які звикли вести активний спосіб життя.

Іноді американські водяні спанієлі бувають боязкими, в такому випадку їм потрібна як можна більш рання і постійна соціалізація. Якщо провести її правильно, собака зможе ужитися навіть з іншими тваринами в будинку. Це дуже відповідальні тварини, але вони не терплять грубого ставлення до себе.

Щоб тримати собаку цієї породи в місті, необхідно подбати про достатню кількість фізичної активності для неї. Вони невибагливі, все, що потрібно для догляду за ними - це двічі в тиждень вичісувати їм шерсть. Купати їх потрібно тільки в разі великої необхідності. Вони добре переносять будь-які типи погоди, відрізняються гарним здоров'ям і живуть в середньому по 10-12 років.



Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com