рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Професійне чищення зубів

  1. Види гігієни порожнини рота
  2. індивідуальна
  3. професійна
  4. Що входить в професійну чистку зубів?

Красива і здорова усмішка є візитною карткою кожної людини. Однак бездоганні зуби - це не раз і назавжди даний подарунок природи, а постійна турбота і грамотний догляд. У будь-яких справах, у тому числі і в медицині, краще попередити виникнення проблеми, ніж потім намагатися вирішити її. Звідси виникає така висока значимість профілактичних послуг і зокрема однієї з них є - професійна чистка зубів.

Важливою частиною підтримки здоров'я порожнини рота є правильна гігієна. Але в домашніх умовах навіть найретельніше і регулярне чищення зубів не гарантує повного видалення всіх бактерій і нальоту. Розвиток патогенних мікробів і бактерій призводить до утворення нальоту на зубах і м'яких тканинах, що може стати причиною різних захворювань зубів і ясен: карієсу, пародонтиту, пародонтозу, гінгівіту і ін., Лікувати які складніше, дорожче і болючіше.

Види гігієни порожнини рота

Гігієна порожнини рота буває: індивідуальної і професійної.

індивідуальна

Індивідуальна - це все гігієнічні процедури, які ми проводимо вдома: щоденне чищення зубів і мови вранці та ввечері, використання ополіскувачів і зубної нитки.

професійна

Професійна гігієна порожнини рота проводиться у стоматолога в клінічних умовах і спрямована в першу чергу на видалення нальоту і зубного каменю, обробку поверхні зубів і ясен спеціальними зміцнюючими засобами. При цьому процедура професійного чищення ротової порожнини найбільш безболісна з усіх видів естетичної стоматології і абсолютно нешкідлива.

Послуга професійної гігієни порожнини рота з'явилася в російських клініках порівняно недавно, але вже зарекомендувала себе як одна з найбільш затребуваних і ефективних в профілактиці захворювань зубів і ясен. У стоматологічних клініках «Ікар» працюють висококваліфіковані стоматологи на сучасному обладнанні з застосуванням новітніх досягнень медичної техніки.

Що входить в професійну чистку зубів?

  • Первинний огляд ротової порожнини - встановлення наявності захворювань і запалень, визначення необхідних заходів лікування.
  • Ультразвукова чистка зубів - видалення затверділих відкладень, зубного каменю, яке здійснюється за допомогою спеціального інструменту скейлера. Завдяки високочастотним ультразвуковим вібраціям апарату зубний камінь розм'якшується і легко сходить з емалі.
  • Шліфування - видалення м'якого нальоту і бляшок з поверхні зубів порошкоструйним методом з використанням обладнання Prophimate, яке працює на основі повітряно-водяного струменя і засобу для чищення.
  • Полірування - розгладження поверхні зубів і наявних пломб за допомогою пасти «Детартрін» і спеціальних щіточок. Відполірована емаль стає більш стійкою до скупчення бактерій.
  • Фторування - обробка поверхні зубів фторсодержащим лаком «Біофлюрід». Дана процедура спрямована на зміцнення емалі, зниження чутливості зубів.
  • Навчання правильної індивідуальної гігієни і грамотному догляду за порожниною рота. Воно включає в себе навчання техніки чищення зубів і масажу ясен, підбір відповідних засобів - зубної пасти, зубної щітки, ополіскувача, зубних ниток.

Особливості професійної чистки зубів

При виявленні запалень м'яких тканин або наявності пародонтальних кишень може знадобиться комплексна профгігієни у лікаря-пародонтолога. Також додатково до основних етапів професійної гігієни порожнини рота можуть проводитися повна ремінералізующая терапія, що сприяє насиченню твердих тканин необхідними мінералами, або герметизація фісур (запечатування борозенок на поверхні жувальних зубів).

Професійну гігієну порожнини рота рекомендується проводити два рази на рік. Однак багатьом пацієнтам, особливо які курять, вживають багато кави, чаю і солодкої вуглеводної їжі потрібна частіша професійна чистка зубів. Професійна гігієна важлива також для пацієнтів з імплантатами і брекетами, на яких наліт накопичується набагато швидше. Бажано записуватися на прийом до одного і того ж лікаря, який, знаючи особливості Вашої зубощелепної системи, зможе скласти індивідуальний графік і підібрати найбільш підходящі засоби для збереження здоров'я зубів.

Регулярне відвідування стоматолога має стати звичкою сучасної людини, адже таким чином Ви попереджуєте можливі захворювання і подальше дороге лікування.

Професійне чищення є обов'язковою процедурою перед проведенням інших видів лікування - хірургічних або ортодонтических , Оскільки дозволяє мінімізувати ризик виникнення ускладнень через інфекції в ротовій порожнині. Просанірованние зуби виглядають набагато привабливіше, вони стають світлішими, з'являється здоровий блиск. Красиві зуби - це в першу чергу здорові зуби!

Що входить в професійну чистку зубів?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com