рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Ольга Аракелян, ведуча телеканалу «Східний Експрес»: «Весна - чоловіче пору року, тому що гормони у чоловіків грають набагато сильніше»

З підвищенням денної температури і капежом на вулицях, стало помітно більше посмішок: як жіночих, так і чоловічих, адресованих панночкам. Що є весна для жінки, чи змінюється життя з настанням сонячних днів, і як прекрасній половині людства завжди вдається бути яскравими, красивими і життєрадісними? З підвищенням денної температури і капежом на вулицях, стало помітно більше посмішок: як жіночих, так і чоловічих, адресованих панночкам

"Src =" Жінка не просто робить весняний стриптиз, звільняючись від зимових одягу, - немає, вона робить ще й стриптиз душевний, - вважає автор гумористичної енциклопедії про жінок Аркадій Інін. - Відкриває назустріч нам своє ніжне серце, дарує нам свою сліпучу посмішку, відкриває свої сяючі очі, як два зелених світлофора: мовляв, шлях до моєї душі вільний, давай, сміливіше, весна іде, весні дорога! »

Героїнями нашого інтерв'ю стали абсолютно різні жінки: відома телеведуча Ольга Аракелян, професійна танцівниця Еля Хабірова і директор 74.ru Юлія Шевченко.

- Ольга, що для вас весна?

- Щороку по-різному. Коли я була дитиною, весна для мене символізувала закінчення навчання в школі і очікування літа. Коли я стала старшою, весна, особливо травневі свята, це поїздки, розваги, відпочинок. Зараз вона - своєрідний емоційний відпочинок, тому що вся зима була в напруженій роботі: новорічні свята, 14 лютого, 23 лютого, підготовка до 8 березня. Ще весна для мене - це щось нове. Нова музика, нові емоції, нові знайомства. Особливо я люблю відшукувати нове в незнайомих людей, помічати, як людина прокидається після зими.

- Тобто люди навесні красивіше за контрастом із зимою, або це гормони грають?

- Напевно, гормони. Навіть з точки зору психології, в сплячку людина впадає восени, коли природа засинає, щось вмирає. А навесні природа прокидається, і людина теж. Починається вироблятися більше гормонів - людина стає більш активним. Він знімає одяг, шапки, шуби, стає більш відкритим. Дівчата починають робити зачіски, макіяж стає яскравішим.

- Існує думка, що весна - жіноче пору року, літо - чоловіче. Ви згодні з цим?

- Ні. Мені здається, що чоловіче пору року - це як раз весна, тому що гормони у чоловіків грають набагато сильніше. А ось літо - якраз жіноче пору року, коли дівчата роздягаються на пляжах, надягають короткі спідниці, відкриті топи, напівпрозорі сарафанчики. Погодьтеся, навіть зламаний ніготь влітку не так засмучує, як якщо б його зламали навесні!

- Минулої весни ви взяли участь у конкурсі «Міс Медіастар» і перемогли в ньому ...

- Так, дійсно перемогла, хоча і не на 100%. Мені присудили звання Перша віце-міс, і я отримала найголовнішу, на мій погляд, нагороду - Міс глядацьких симпатій. Третє звання - Міс фото ... А почалося все з того, що промо-редактор телеканалу «Східний експрес» Віра Санникова підійшла до мене на корпоративній вечірці і сказала: «Оля, ти знаєш, що будеш брати участь в конкурсі« Міс Медіастар »? Ти не проти? »Я погодилася, бо бажання брати участь в подібному конкурсі було у мене завжди. Але завжди чогось не вистачало.

- Рішення довести всім, що ти най-най, нехай навіть серед ЗМІ, - амбітне.

- З одного боку, так. Я за професією педагог-організатор дитячого дозвілля. І для мене головним було влаштувати гарне шоу, що мені, я думаю, вдалося. Адже людей прийшло багато, вони заплатили за це чималі гроші. І отримали таке велике задоволення від шоу. Я ж не веду новини, я веду розважальні програми, тому конкурс «Міс Медіастар» для мене був можливістю реалізувати свої творчі плани. Я людина весела, прагну створити гарний настрій оточуючим і зробити свою роботу так, щоб глядачі отримали від неї задоволення.

- Тоді ви перемогли в трьох номінаціях: «Приз глядацьких симпатій», «Міс фото» і «Перша віце-міс». Яку з них ви вважаєте найціннішою?

- «Приз глядацьких симпатій», звичайно. Це сама об'єктивна оцінка і найвища, на яку я могла розраховувати.

- На ваш погляд, символічно, що навесні проводяться багато конкурсів краси, показів мод і інших шоу?

- Звичайно, символічно. Адже як почнеш день, так він і пройде. І як весну почнеш, така вона і буде. І весь рік, я думаю. Саме навесні жінки, дівчата розцвітають. Я вважаю правильним привчати маленьких дівчаток користуватися косметикою, стежити за собою. Адже відчуття краси виховується з дитинства. Юна леді не повинна робити макіяж з одного міркування «треба», вона повинна прагнути до досконалості і вдосконалення даного їй природою на підсвідомому, умовно-рефлекторному рівні. Тільки тоді за неї буде розвиватися шлейф щирості й природності, що важливо для жінки в будь-якому віці ...

"Src = Еля Хабірова, професійна танцівниця:« Моя нелюбов до сидіння на місці не дає осісти смакоти в непотрібних місцях »

- Ти танцюєш в бальних сукнях, ходиш в джинсах, з пірсингом. Яка ти насправді?

- Я ніколи не замислювалася і не аналізувала, хто я є насправді. Всі зміни в зовнішності з'являлися якось імпульсивно. Що стосується бальних суконь, то, сказати по правді, ніколи не любила ходити в спідничках і туфельках - на прикрість мамі, яка завжди хотіла бачити в дочки маленьку принцесу, а не розбійницю і шибеника! І взагалі я люблю зміни, так життя нудним чи не здається!

- «Якби не це, у мене була зовсім інше життя!» - був у твоєму житті момент, про який ти ось так згадуєш?

- Безумовно, якби мама не привела мене в вісім років в бальні танці, у мене була б зовсім інше життя! Цей вид спорту став для мене зараз невід'ємною частиною життя. Чесно сказати, я вже років п'ять не беру участі в конкурсах, але ми продовжуємо виступати на концертах з колективом! Крім того, зараз я викладаю танці маленьким діткам, яких довіряють мені мої керівники!

- Чи обмежується себе в ласощах, щоб бути у формі? Твої улюблені страви?

- О! Це найбільша проблема! Ну не можу я відмовитися від шоколадки, яку люб'язно пропонують колеги, або пройти повз смачного тістечка. А якщо врахувати, що мамуля і бабуся просто шалений смачно готують, тримати себе в формі практично неможливо! Але, мабуть, моя нелюбов до сидіння на місці не дає осісти всієї цієї смакоти в непотрібних місцях. А ще в боротьбу з маминими ласощами вступає мій бой-френд, який не дає мені нудьгувати: то на велосипедах потягне кататися, то ролики ненароком подарує, то в басейн затягне освіжитися після роботи. Так і виходить, що все компенсується.

- Змінювала чи коли-небудь кардинально свій образ?

- Так, було таке! У класі 10-му. Це було пов'язано з тим, що я робила перерву в танцях. Сприйняття було таке, що якщо я вже не займаюся бальними танцями, значить і виглядати має по-іншому!

- Еля, якою фразою ти могла б охарактеризувати своє життя?

- Не хочу характеризувати своє життя, тим більше одним словом! А про себе можу тільки сказати, що дуже часто про мене говорять близькі люди - «людина-катастрофа».

- Чи змінюється твоє життя з настанням весни?

- Так! Я її прямо відчуваю! У лютому, думала, не доживу до неї, рідненькою. А1 березня прямо встала якось бадьоренько, з'їла мандаринку (причому назвала її весняної) і начебто прокинулася з зимової сплячки! Загалом, життя знову здалася прекрасною!

- Як вважаєш, чи допомагає те, що ти жінка, добиватися чогось?

- Напевно, так, допомагає! Але мені здається, що я до сих пір не навчилася користуватися даром жіночої чарівності!

Але мені здається, що я до сих пір не навчилася користуватися даром жіночої чарівності

"Src = Юлія Шевченко, директор 74.ru:« Артистизм і жіноча чарівність частенько допомагають розрулювати деякі проблемні ситуації »

- Юля, чи важко бути жінкою-директором?

- Не бачу особливої ​​різниці між чоловіком-директором або жінкою-директором! Тут, скоріше, внутрішні якості людини і набутий управлінський досвід грають роль! Єдина відмінність, мабуть, в тому, що жінки більш емоційні ... Я частенько намагаюся стримувати свої емоції.

За останні півроку троє абсолютно різних чоловіки мені сказали одну і ту ж фразу, з якої я, почувши вперше, була не згодна в корені і навіть обурювалася. Вдруге почуте змусило мене задуматися, а в третій - прийняти як даність! Ось вона: «Тебе чоловіки бояться!» Жінки на зразок мене досить незалежні і самодостатні, самостійні в ухваленні будь-яких рішень, сильні і вольові, таких чоловіки не люблять і бояться! Вважаю, що директорство лише побічно вплинуло на це судження. Швидше, внутрішні якості зіграли роль, а топова позиція лише все це посилила! Не знаю, добре це чи погано, що деякі чоловіки бояться сильних жінок, але мені б цього дуже не хотілося!

- Який, на твій погляд, повинна бути жінка?

- Жіночною, але при цьому самостійною.

- Ти виховуєш ці якості в своїй дочці?

- Гадаю, наші діти копіюють нас ...

- Юля, захоплюєшся ти якимись відомими жінками?

- Відомими? .. Не знаю навіть. Скоріше немає. Але я щиро заздрю ​​тим жінкам, які віртуозно підпорядковують собі чоловіків, прикидаючись перед ними безпорадними і дурними! Я ж звикла досягати всього сама!

- І тобі допомагає той факт, що ти жінка?

- Безумовно! Іноді доводиться грати ... Артистизм і жіноча чарівність частенько допомагають розрулювати деякі проблемні ситуації!

- Як хочеш того, щоб завжди бути в формі і гарному настрої?

- Внутрішній невичерпний оптимізм! Як тільки він починає вичерпуватися, я відразу їду відпочивати! Люблю поїздки за кордон! Виїжджаю у відпустку три рази в рік по тижню! Віддаю перевагу відпочивати обов'язково на узбережжі, щоб можна було повністю відволіктися від роботи, виспатися, подихати морським повітрям, банально погрітися на сонечку! Ну і який відпочинок без шопінгу! Ще я люблю смачно поїсти, ніколи не відмовляю собі в тому, що може зіпсувати фігуру, це моя слабкість!

- Чи багато часу в тебе йде на те, щоб привести себе в порядок вранці?

- Я дивуюся і навіть заздрю жінкам, які встають на півтори години раніше, щоб навити собі кучері, зробити ретельний макіяж і переміряти купу речей - щоб визначитися з вибором одягу на наступив день. Я витрачаю все на себе 10 хвилин, не більше! Ставлюся до категорії «сов», ловлю кожну хвилинку, продовжуючи ранковий сон, потім зіскакую і біжу готувати сніданок, збирати дитину до школи, наспіх привожу себе в порядок. Часом наношу макіяж в машині, поки стою в пробці. Спостерігають за цим водії-чоловіки зазвичай посміхаються, мовляв: у дає, все встигає ...

Що є весна для жінки, чи змінюється життя з настанням сонячних днів, і як прекрасній половині людства завжди вдається бути яскравими, красивими і життєрадісними?
Ольга, що для вас весна?
Тобто люди навесні красивіше за контрастом із зимою, або це гормони грають?
Ви згодні з цим?
Ти не проти?
Яку з них ви вважаєте найціннішою?
На ваш погляд, символічно, що навесні проводяться багато конкурсів краси, показів мод і інших шоу?
Яка ти насправді?
» - був у твоєму житті момент, про який ти ось так згадуєш?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com