рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

"Голос країни" - початок перезавантаження

невдалий час

Життя недосконала! Коли я закінчував огляди по "Х-Фактору", мені здавалося, що закінчення тривалого шоу - це прекрасно. Потім стало нудно, все ж звикаєш щотижня видавати на гора свої думки і емоції з цього приводу. Правда, за два місяці між "Х-Фактором" і "Голосом країни" в цій самій країні сталася така маса подій, що, здавалося, пройшов набагато більший термін. Та й взагалі, до пісень чи в країні, яку лихоманить і трясе? Ось заодно і перевіримо. Як не дивно, вважаю, до пісень - війна війною, а обід за розкладом, як не цинічно це звучить. Загалом, "Голос" таки стартував, хоч і з запізненням на тиждень, крім того, його рейтинг цілком може бути нижчим за очікуваний. А, може й ні - сидіння перед телевізором в смутні часи стає по-справжньому національною забавою. Коротше, час покаже, а ми - приступимо.

Зміни в складі

У форматі трапилися незначні зміни, так що називати їх модним словом "перезавантаження" я б остерігся. Змінився радикально лише склад суддів - ні звичних Олега Скрипки та Олександра Пономарьова. Тіни Кароль немає теж. Залишився, правда, Вакарчук. Зате додалися Ані Лорак, Тамара Гвердцителі та Сергій Лазарєв. Лазарєв. Як я вже зрозумів, стане головним об'єктом моїх нападок, так як мені він не подобається ніяким боком - виходець з талант-шоу, зашкарублий попсарь, до того ж, самозакоханий до межі. Тим більше, що чмуріть красивих і талановитих жінок - заняття невдячне, а Гвердцителі та Лорак цілком підпадають під обидві категорії, ну а Вакарчук - цілком культова рок-фігура, у всьому виграє у Лазарєва. Так що - вибачте заздалегідь.

Вип'ю горілки - розійдуся

У лівому кутку екрана - український прапор і напис "Єдина країна" - то по-російськи, то по-українськи. Невже для подібної політкоректності необхідні були такі трагічні і страшні події? Втім, краще пізніше, ніж ніколи, до того ж, подивимось, у що це виллється згодом - людям властиво забувати благі наміри, а нетерпимість і жлобство (в широкому сенсі) цілком можна назвати відмінною нашої рисою. Але що це я, сподіватися завжди хочеться на краще, просто приводів для веселощів особливих немає. Втім, як казав незабутній Кіса Вороб'янінов - "Вип'ю горілки - розійдуся". Ось я і налив собі традиційну чарку "абсолюту", приготувавшись слухати першого учасника. До речі, нагадаю, що сьогодні починаються "сліпі" прослуховування, коли судді сидять спиною до співака і оцінюють його лише по голосу. Ще хочу додати, що в ефірі немає ні кати Осадчої, ні Андрія Доманського - лише якась невиразна блондинка за лаштунками, ніяк поки себе не проявила. Поїхали.

Італійщини з Криму

Першим став симпатичний хлопчик на ім'я Марлен Карімов - кримчанин, який народився в Узбекистані. Сім'я його має в Криму сімейний бізнес - тримає ресторанчик "Східна кухня", так що вокал для Марлена є хобі і надією на світле майбутнє. Він з дитинства грає на кларнеті. Співає, де тільки може і мріє про велику сцену. Судячи з усього, мрії почали збуватися. У хлопчика явний тенор, однак, вибір італійських Псевдокласичні пісні, принаймні для мене, явний прокол. Солодко і в той же час без смаку. А голос, до речі, хороший - тембр соковитий. Але для мене людина, самозабутньо співаючий "італійщини", вмирає, як вокаліст, на перших же нотах - нічого не можу з собою вдіяти! Так що, прости, Марлен - нічого хорошого більше написати не можу. Розгорнули свої крісла до нього все, крім Вакарчука, якому, очевидно, теж нецікаві такі досліди. Ані Лорак навіть пішла до співака і опустилася на коліна на сходинках сцени. Судді ж розсипалися в компліментах, закликаючи Симпатяжка Марлена в свої команди. Перемогла Ані Лорак - чи варто дорікати юного кримчанина за слабкість до красивої жінки? Час все розставить на місця.

Танці в "жовтих черевиках"

Другою стала Ольга Мельник - симпатична брюнетка. Голос також хороший. Вибрала для показу цілком вдалу і знайому до оскоми пісню "Браво" "Жовті черевики", неодноразово звучала з цієї сцени. Якщо не помиляюся, саме з неї починала свою кар'єру Наталія Гордієнко. Пісня, до речі, простенька, зате залишає місце для імпровізації, ніж Ольга радісно скористалася, запхнувши в паузи стільки вокальних проблем, скільки було можливо. Втім, це зрозуміло - їй-то треба було показати товар лицем. Вийшло. Розгорнулися все, крім Ані Лорак, а Лазарєв навіть побіг танцювати рок-н-рол зі співачкою. Все ніби добре, але щось мене в Ользі напружило. Чисто психологічно. Якісь її комплекси. Чи то вона була в дитинстві "гидким каченям", то чи товстої дівчинкою, яку дражнили і не любили. Надостаток пішов, а осад залишився. Це помітно. Може, тому вона зробила свій вибір на користь Сергія Лазарєва. Маючи вибір між ним, Вакарчуком і Гвердцителі, піти до Лазареву могла тільки дуже недалека дівчина. Ну або, як я писав вище, обтяжена комплексами.

Правильний вибір

Киянка Оля ЖМУРІН - руда ефектна дівчина в довгій червоній сукні. Відмінний баладний голос. В свій час. Як сама зізнається, потрапила на концерт Майкла Джексона і "пропала". Їй всього 25, але вона впевнена, що маса часу "втрачена даремно" (маються на увазі, наскільки я розумію, заняття музикою). На її голос досить швидко обернулися Гвердцителі і Вакарчук, а, коли дівчина взяла ефектні верхні ноти - два інших крісла. Це був своєрідний тріумф. Оля, до речі, зізналася, що любить співати рок, зокрема, "Led Zeppelin", що і продемонструвала тут же. До Планта, звичайно, їй далеко, однак, для дівчини, драйву більше, ніж достатньо. Пішла в команду Тамари Гвердцителі, зробивши правильний вибір, тому що явно коливалася між нею і Вакарчуком.

На тон вище

Двадцятип'ятирічний Олег Андрійчук займається вокалом професійно. Причому, класичним. Приємно, що не став труїти нас італійської Псевдокласичні попсою, яку так люблять Волан "професійні" вокалісти. Однак, кілька проколовся, взявши для виконання Кипелова "Я вільний". Кипелов, звичайно, менш професійний, але набагато більш емоційний. А у Олега все вийшло дуже чистенько і правильно. Чи не здивував, коротше - на його заклик жодне крісло не зрушила з місця. Хлопця було шкода, потенціал у нього є виразно. До речі, Тамара Гвердцителі попросила його заспівати те ж саме на тон вище. Виявилося, у Олега запас по вокалу - будь здоров. У завищеному варіанті пісня зазвучала набагато цікавіше. Просто посоромився показати все, на що здатний. Шкода.

Вірменська перлина

Перлина цього дня - Асмік Шіроян - дніпропетровська вірменка. Приголомшливо ефектна - величезні виразні очі, великий ніс і яскрава посмішка. У ній є як раз той баланс краси і неправильності, щоб бути прекрасною. До того ж заспівала вона пісню Чеслава Нємена, яку, гадаю, мало хто пам'ятає. А заспівала її дівчина дуже ефектно. Загалом, порадувала з усіх боків. Спершу обернулися Лорак і Гвердцителі, а потім і чоловіча половина. Асмік вибрала в наставниці Ані Лорак. Не зовсім зрозуміло, але право має.

Радіофізика - принцип життя

Анна Корсун, 22 роки, радіофізик з Харкова. Мені доводилося знавати жінок радіофізиків з Харкова, доповім вам, що хто попало на цей факультет не проходить. Хоча їхні колеги по університету любили злобно пожартувати, що туди йдуть розумні і некрасиві, бажаючі знайти собі пару, так як відсоток жінок на цьому факультеті завжди був вкрай низький. Відповідно, попит на них був підвищеним. Не думаю, що в наш час щось сильно змінилося, однак ... Аня заспівала більш, ніж традиційне танго "Допоможи мені", але в кілька незвичній інтерпретації. Настільки незвичною, що змусила розвернутися Лазарева, Гвердцителі і Вакарчука! І тут в ній прокинулася жінка-радіофізик, яка вибрала з трьох зол саме зле - Сергія Лазарєва. Мабуть, далося взнаки п'ятирічне оточення ботанов-фізиків - псевдомачістий і ефектний Лазарєв відрізнявся від них, як пінгвін від білих ведмедів. А, може, я даремно злобує - і Лазарєв виявиться талановитим педагогом і відмінним продюсером? Не дуже вірю, але допускаю. Подивимося.

Чи не зуміла стримати сліз

Вікторія Брехаря - двадцятирічна викладач вокалу з Марганця. Співала непогано, але здивувати пересичених суддів не зуміла. Ніхто не обернувся. А вона так хотіла потрапити до Вакарчуку. Чи не зуміла стримати сліз - розчарування було все-таки сильним.

Вінок з червоних маків

Марія Горобцова з Харківської області запам'яталася безглуздим вінком зі штучних маків на блондинистій голові. Виграшно виконала народну пісню, простимулювавши до реакції Ані Лорак. До неї поки ніхто не звертався до народної творчості, тому вона безсумнівно виграла. Вибору до кого піти у неї не було, але, здається, вибір Лорак її цілком влаштував. Пішла щасливою.

Карузо з Караганди

Калжан Тімербаев приїхав аж з Караганди. Зовнішність казахського акина в поєднанні з класичним тенором. Визначити вік Калжана на око важко, як у багатьох східних людей. А йому, між іншим, сорок сім! Невдало вибрав пісню - "Пам'яті Карузо", затерту до непристойності на подібних кастингах і інших конкурсах. Розміняв красивий тембр і незвичайну майстерність на "італійщини" - недарма я її так не люблю. На його дійсно хороший голос ніхто не обернувся. Класичний приклад невірно обраного репертуару!

однояйцеві сюрпризи

А ось сюрприз - близнюки Анатолій і Юрій Дорошенко. Їм по тридцять один, вони абсолютно ідентичні, голоси у них, відповідно, теж однакові. Співали, правда, "Модерн Токінг", але зуміли здивувати Тамару Гвердцителі відмінним звучанням своєї октави. Настільки, що вона обернулася до них! Вокал близнюків - завжди дуже цікаво. Мені доводилося стикатися з подібними випадками живцем і в такі моменти я завжди шкодував, що у мене немає брата-близнюка. Вважаю, під вмілим патронатом Тамари, Толя і Юра ще не раз приємно здивують поважну публіку, це цілком може стати певною фішкою цього сезону.

Циганщина не врятувала

Євген Рівненський трохи помилився з репертуаром, взявшись співати Висоцького - "Мою циганську". Висоцького взагалі співати вкрай складно, незважаючи на уявну простоту - занадто велике артистичне наповнення пісень. Так і тут - вокально все було прекрасно, а ось з емоціями - явний недобір. А хлопчик був непоганий. Ось тільки ніхто на нього не відреагував належним чином. Хоча, судячи з облич і жестам, збиралися багато. Хлопець тримався молодцем, посміхався, але був, звичайно, засмучений і збентежений таким обломом.

Останній патрон в обоймі

І останній патрон в обоймі - дев'ятнадцятирічна Аліна Панькова. Виглядає старшою за свої роки, до того ж, кілька провінційно - дзеркальне плаття в блискітках, копиця погано пофарбованих волосся і обіцянку прославляти своє село в кіровоградській області. Зате голос виявився цілком на висоті - потужний, багатий і соковитий. Обернулися синхронно відразу троє суддів - все, крім Лазарева. Всі троє бажали отримати в свій арсенал настільки могутня зброя, але Аліна вибрала Ані Лорак, заспів її пісню. До речі, Святослав Вакарчук на сьогоднішній день залишився без єдиного підопічного.

Ми в Telegram ! Підписуйся! Читай тільки краще!

Та й взагалі, до пісень чи в країні, яку лихоманить і трясе?
Невже для подібної політкоректності необхідні були такі трагічні і страшні події?
Перемогла Ані Лорак - чи варто дорікати юного кримчанина за слабкість до красивої жінки?
А, може, я даремно злобує - і Лазарєв виявиться талановитим педагогом і відмінним продюсером?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com