рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Вертикальні жалюзі

  1. Особливості та комплектуючі вертикальних жалюзі
  2. Вертикальні жалюзі: ціна від виробника!
  3. Заміри вікон і установка вертикальних жалюзі
  4. Вертикальні жалюзі: купити в СПб недорого
  5. виклик замірника
  6. Надані гарантії на вертикальні жалюзі

жалюзі прості у використанні, їх монтаж займає мінімум часу. У виробництві виробів задіють екологічно чисті матеріали, тому нашу продукцію можна застосовувати як в дитячих кімнатах, так і в медичних установах. Вони не притягають бруд і пил, тому у Вас не виникне необхідності в частому прибиранні та дезінфекції.

жалюзі

Компанія «Zhaliuzi-Studio» професійно виробляє вироби для вікон більше 9 років. В асортимент входять наступні види виробів:

  1. жалюзі;
  2. штори-плісе;
  3. японські штори;
  4. рулонні штори.

У свою чергу вертикальні жалюзі купити в СПб недорого Ви можете по телефону: +7 (812) 605-05-56 або через заявку з цього сайту. Продукція нашого виробництва має такі переваги:

  • тривалий термін експлуатації;
  • екологічна чистота матеріалів;
  • висока якість комплектуючих;
  • велика різноманітність кольорів;
  • простота і зручність у використанні.

Звернувшись в нашу компанію, Ви отримаєте замовлення за спеціальною знижкою і заощадите гроші.

Особливості та комплектуючі вертикальних жалюзі

Вертикальні жалюзі можуть регулюватися в залежності від того, яка необхідна ступінь освітленості в приміщенні.

Клієнти нашої компанії отримують конструкції, повністю готові до експлуатації. Вам не доведеться купувати комплектуючі і додаткові елементи системи для монтажу притому, що встановити конструкцію можуть наші майстри.

Для виготовлення ламелей ми використовуємо матеріали:

  1. алюміній;
  2. вертикальні тканинні жалюзі - 100% поліестер;
  3. пластик;
  4. дерево.

Якщо Ви ще не знаєте, що вибрати, зателефонуйте нам прямо зараз і допоможемо визначитися.

Вертикальні жалюзі: ціна від виробника!

Вартість приємно здивує Вас, адже ми маємо власне виробництво. Така схема роботи дозволяє пропонувати клієнтам вигідні умови і знижувати ринкову ціну вертикальних жалюзі. Всі товари мають сертифікати якості та відповідності стандартам безпеки. Ви отримуєте конструкції, виготовлені з безпечних і екологічно чистих матеріалів.

Заміри вікон і установка вертикальних жалюзі

Заміри вікон і установка вертикальних жалюзі

Після отримання від Вас заявки, в необхідний час за адресою виїжджає фахівець, який виконати виміри вікна і обговорить з Вами вибір моделі. На місці можна ознайомитися з реальними зразками матеріалів і вибрати потрібний колір. Якщо Ви хочете замовити вертикальні жалюзі недорого, то у нас передбачені знижки пільговим категоріям громадян, а також знижки за обсяг.

З вами працюватимуть майстри, які знають все про жалюзі нашої компанії, тому зможуть провести ефективну консультацію. При замовленні продукції в «Zhaliuzi-Studio» Ви можете скористатися послугами зморщок абсолютно безкоштовно.

Вертикальні жалюзі: купити в СПб недорого

Високотехнологічне обладнання та кваліфіковані співробітники нашої компанії - це запорука оперативного виконання замовлень будь-якої складності та обсягу.

Придбати недорого вертикальні жалюзі ви можете в режимі онлайн, щоб заощадити час і підвищити стандарти обслуговування. Можливе замовлення готової конструкції і оформлення заявки на виготовлення виробу за індивідуальним проектом.

Можливе замовлення готової конструкції і оформлення заявки на виготовлення виробу за індивідуальним проектом

виклик замірника

Для виклику замірника достатньо зателефонувати за номером: +7 (812) 605-05-56. Спеціаліст готовий виїхати за адресою у зручний для Вас час. При візиті співробітника клієнт зможе обговорити з ним умови доставки і монтажу, дізнатися про додаткові послуги.

Надані гарантії на вертикальні жалюзі

Вибравши співпрацю з компанією «Zhaliuzi-Studio», Ви отримаєте гарантійний сервіс, безкоштовний ремонт і технічне обслуговування терміном на 1 рік. При замовленні вертикальних жалюзі клієнт може довіритися досвідченим фахівцям і набути впевненості в високих стандартах якості та довговічності.

Зв'яжіться з нами по телефону або залиште заявку на сайті, щоб дізнатися подробиці співпраці або замовити виготовлення високотехнологічних конструкцій.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com