рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Морська сіль для нігтів, ванночки з морської солі.

Морська сіль володіє не одним корисним елементом, необхідним для нашого організму і, звичайно, краси Морська сіль володіє не одним корисним елементом, необхідним для нашого організму і, звичайно, краси. Вона є ідеальним засобом для нігтів, а також її використовують в лікувальних ванн і масках для тіла. Ванночки з такою сіллю зміцнюють нігті, витаминизируют їх і насичують мінералами.

В результаті застосування подібної ванночки Ви отримуєте гарний манікюр, з відсутністю шаруються, ламких і нерівних нігтів. Вони навіть без неприємних наслідків витримають акрилову ліплення.
Продається морська сіль, як в природному вигляді, так і з вмістом різних добавок і парфумованих ароматів. Такі аромати допомагають повністю розслабитися або, навпаки, отримати заряд бадьорості при прийнятті ванни. При манікюрі, в салонах використовують звичайну морську сіль.

Будинки Ви також самі можете використовувати ванночки з морською сіллю, яку можна придбати практично в будь-якому магазині або аптеці за відносно недорогу ціну.

Отже, беремо одну столову ложку солі і засипаємо в мисочку з трьома склянками теплої води, ні в якому разі, не гарячою. Занурюємо пальчики в воду і розслабляємося на 15 - 20 хвилин. Потім споліскуємо звичайною водою, наносимо жирний крем, а нігті, по можливості, обробляємо маслом для кутикул. Потім день перепочинку. Наступна процедура обходиться без солі, замість її використовуємо будь-який наявний аромамасло - лавандова, чайного дерева та інші. Знову день перепочинку. Потім знову використовуємо морську сіль.

Такий курс бажано виконати протягом двох - трьох тижнів. І тоді Ваші нігті порадують Вас своїм квітучим виглядом і твердістю. Адже, мікроелементи, що входять до складу морської солі сприятливо впливають але нігтьову пластину. Подібній процедурі можна піддавати також нігті на ногах.

У нашому інтернет-магазині "Укрсалон" Ви зможете придбати за доступною ціною обладнання для манікюру та педикюру, необхідне для краси і здоров'я Ваших нігтів!

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com