рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чоловічі сережки в Москві

  1. Трішки історії.
  2. Чоловічі сережки сьогодні - модно, стильно, актуально.
Featured!

Оцінка 5.00 з 5

100,00 р уб. 100,00 р уб - 40%

250,00 р уб. 150,00 р уб.

- 29% - 29%

350,00 р уб. 250,00 р уб.

- 38% - 38%

790,00 р уб. 490,00 р уб.

- 50% - 50%

790,00 р уб. 395,00 р уб.

- 51% - 51%

790,00 р уб. 390,00 р уб.


Сучасні чоловіки - це яскраві, сильні, впевнені в собі особистості, які вміють виглядати модно і сучасно. А Москва - це те місто Росії, в якому зароджуються сучасні модні тенденції, що поширюються з часом по всій країні. Чоловічі сережки в Москві сьогодні стали новим поворотом моди. Звичайно, багато хто може бути шоковані - чи все в порядку з чоловіками, які носять такі прикраси? Сережки - це жіночий атрибут! Але це не зовсім так. Звертаючись до історії, можна побачити, що раніше сережки були окрасою більше для чоловіків, ніж для жінок і одягалися вони не тільки в вухо.

Трішки історії.

Для розуміння, як чоловічі сережки в Москві стали новим атрибутом моди, розглянемо кілька фактів з історії.

У Стародавньому Римі чоловіки просмикували кільця в сосок. Це символізувало хоробрість серед воїнів Цезаря, а Середньовічній Європі католицька церква була неприйнятна до носіння таких прикрас у законослухняних людей, тому їх носили тільки цигани, пірати і моряки. Пірати одягали чергову сережку, коли захоплювали корабель, а моряки - коли перетинали екватор. У циган був Бича, пов'язаний з цією прикрасою. У Стародавньому Єгипті чоловічі сережки символізували високе положення в соціумі.

Чоловічі сережки сьогодні - модно, стильно, актуально.

Мода на чоловічі сережки в Москві набирає обертів. У сучасному житті вони можуть бути атрибутом любителів музики стилю рок, а можуть бути завершенням стильного образу. Якщо ви бачите на вулиці Москви молодої людини з сережками у вухах, не потрібно робити неправильні висновки і думати, що він неправильної орієнтації. Багатьом дівчатам подобаються чоловіки з такими прикрасами. Вони надають хлопцям більш впевнений вигляд. Деякі дівчата вважають, що сережки в сосках або вухах у чоловіка це дуже сексуально.

Сучасні стильні зірки спорту і естради не відстають від моди і набувають собі оригінальні чоловічі сережки. Серед них є Девід Бекхем, Пафф Дедді. Купити чоловічі сережки в Москві можна легко. Вони підходять під будь-який стиль життя і будь-який образ.

Звичайно, багато хто може бути шоковані - чи все в порядку з чоловіками, які носять такі прикраси?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com