рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Майстер клас. Оформлення куточка іменинника «Паровоз з фотографіями з стельової плитки»

  1. важливо:
  2. важливо:

Юлія Кургаліна
Майстер клас. Оформлення куточка іменинника «Паровоз з фотографіями з стельової плитки»

Хочу поділитися з Вами своїм оформленням стіни в роздягальні кімнаті!

Хочу поділитися з Вами своїм оформленням стіни в роздягальні кімнаті

На одній стіні я розташувала паровозик для фотографій і куточок іменинника.

А зараз докладніше розповім про виготовлення:

В оформленні розвиваючого середовища я віддаю перевагу стельової плитці, так як з нею легко працювати, якщо знаєш деякі тонкощі.

Спочатку я підготувала шаблони елементів, їх я вирізала з газети. Перенесла контури на плитку і вирізала канцелярським ножем.

важливо:

Ніж повинен бути гострий, в іншому випадку він зашкодить плитку.

Ніж повинен бути гострий, в іншому випадку він зашкодить плитку

Потім переходимо до обробки деталей. Краї необхідно вирівняти наждачним папером або пилкою для нігтів.

важливо:

Обробити потрібно не тільки краю, а й поверхню деталі, щоб фарба добре і рівномірно лягала.

Обробити потрібно не тільки краю, а й поверхню деталі, щоб фарба добре і рівномірно лягала

Коли всі елементи готові, приступаємо до фарбування. Для фарбування я використовувала акрилову фарбу і гуаш + клей ПВА. Для фарбування більших деталей (вагони) я використовувала маленький валик, куплений в будівельному магазині.

Для фарбування більших деталей (вагони) я використовувала маленький валик, куплений в будівельному магазині

Між собою деталі склеювала рідкими цвяхами, а до стіни приклеювала двостороннім скотчем.

І ось результат:

Публікації по темі:

«Що за диво ця плитка «Що за диво ця плитка?» Використання стельової плитки на допомогу вихователю. У наш час хочеться зробити щось гарне надійне своїми руками. Сьогодні застосування стельової плитки є по праву одним з найбільш цікавих.

Папки-розкладачки своїми руками з стельової плитки   Перед кожним вихователем так чи інакше постає питання: як же залучити батьків до важливої ​​інформації Папки-розкладачки своїми руками з стельової плитки Перед кожним вихователем так чи інакше постає питання: як же залучити батьків до важливої ​​інформації? І ось в черговий раз на сайті МААМ.

Стенд з стельової плитки   Як зробити стенд своїми руками Стенд з стельової плитки Як зробити стенд своїми руками? Вам знадобиться: -плитка стельова (рівній поверхні, без опуклостей, клей плитковий, -ніж для паперу ,.

Майстер-клас «Стенд з стельової плитки» для міського методичного об'єднання вихователів   Здрастуйте, шановні колеги Майстер-клас «Стенд з стельової плитки» для міського методичного об'єднання вихователів Здрастуйте, шановні колеги! У зв'язку з впровадженням ФГОС завдання вихователя організувати роботу з батьками, однією з форм якої є.

Оформлення групи з стельової плитки   Добрий вечір дорогі колеги Оформлення групи з стельової плитки Добрий вечір дорогі колеги. Сьогодні я хочу запропонувати вашій увазі оформлення моєї групи з стельової плитки і плівки самоклейки (самий.

Сезонне дерево з стельової плитки   Ідель на Маам Сезонне дерево з стельової плитки Ідель на Маам. ру багато ідей по створенню сезонного дерева. своє дерево вирішила виготовити з стельової плитки. Стельова плитка дуже.

Сніговик з стельової плитки   Добрий вечір, колеги Сніговик з стельової плитки Добрий вечір, колеги! Представляю вам роботу, яку я виготовила для зимової виставки в холі дитячого садка. Захоплююсь майстерністю.

Стінгазета до 8 березня з фотографіями наших мам Стінгазета до 8 березня з фотографіями наших мам. У дитячому садку в нашій групі напередодні святкування Міжнародного жіночого дня ми вирішили провести спільну роботу дітей і батьків.

Таблички з «регочучої» фотографіями на дитячі шафки   Автором методу «хохочущіх» фотографій є психолог Олексій Чалий Таблички з «регочучої» фотографіями на дитячі шафки Автором методу «хохочущіх» фотографій є психолог Олексій Чалий. Давно відомо, що щасливі події сприяють зміцненню здоров'я.

Вічний вогонь з стельової плитки   Зрощені хочу вибачитися, що не зробила поетапне фото роботи Вічний вогонь з стельової плитки Зрощені хочу вибачитися, що не зробила поетапне фото роботи. Розповім на словах. Попросили зробити Вічний вогонь до 9 травня. Сказали що б.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com