рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Худнемо правильно: тренування, вправи, дієта. Як схуднути!

  1. Схуднути до літа - завдання не з легких. Однак якщо діяти комплексно, можна домогтися істотних результатів!

У цій статті ви дізнаєтеся, які вправи необхідно виконувати, щоб схуднути, як правильно харчуватися. З'ясуйте, як позбавитися від зайвої ваги з задоволенням! Стаття корисна дівчатам, які хочуть скинути зайву вагу.

Схуднути до літа - завдання не з легких. Однак якщо діяти комплексно, можна домогтися істотних результатів!

Сучасний ритм життя мало кому дозволяє проводити деякий час в магазині і біля плити, щоб вибрати корисні продукти і приготувати з них дієтичні страви.
Позбудемося від зайвої ваги з задоволенням!

  1. З'ясуємо причину зайвої ваги. Вам необхідно завести харчовий щоденник. Протягом 2 - 3 днів записуйте всі продукти, які ви з'їли.
  2. Скорегуємо спосіб життя. Трохи змініть своє життя. Для цього необхідно застосовувати фізичні навантаження і трохи поміняти раціон харчування. Вводите ті зміни, які будуть вам приємні і зрозумілі вам.
  3. Зрозуміємо, що ж таке правильне харчування. Харчування - це основа всього, наш організм потребує енергії весь день. В першу чергу енергію ми отримуємо з вуглеводів, а також з жирів. Крім енергії, нам необхідні будівельні матеріали, а це білки, з яких будуються м'язи. Організму потрібно вітаміни, мінерали та мікроелементи. Тому їжа повинна бути збалансованою. Ідеальний раціон складається з 12 - 20% білків, 50 - 60% вуглеводів і 25 - 35% жирів.
  4. Розберемо свій раціон самостійно.

  • Візьмемо звичайну обідню тарілку (близько 20 см в діаметрі).
  • Розділимо подумки навпіл, а другу половину ще раз навпіл.
  • Заповнимо продуктами: ½ тарілки - коренеплодами і овочами, ¼ гарніром, що складається з складних вуглеводів (гречка, макарони, ячмінь, картопля). На іншу ¼ тарілки покладемо «друге», тобто м'ясо, рибу, морепродукти, боби.

Овочів має бути багато, добре, якщо ви вживається коренеплоди і овочі. Вони малокалорійні з безліч всіх продуктів.
Для того щоб схуднути, потрібно займатися не менше години в день, 4-6 разів на тиждень, тому необхідно підходити до завдання комплексно. Ефективні види фізичного навантаження: будь-які види анаеробних навантажень:

Після фізичної активності необхідно відновити організм.

  1. По-перше, уникайте перевантажень. Надмірне навантаження знижує ефективність фізичних вправ і відсуває бажаний результат.
  2. По-друге, заповните втрату рідини. В ідеалі ці запаси краще поповнювати під час тренування. Якщо немає такої можливості - обов'язково пийте після тренування.
  3. По-третє, поїжте, так як вправи виснажують запаси енергії. Найкращий варіант - це страва, що складається з складних вуглеводів і білка через півгодини після тренування.
  4. По-четверте, зробіть масаж. У вас покращиться кровообіг. Це допоможе м'язам відновитися набагато швидше.
  5. По-п'яте, прийміть контрастний душ. Контрастний душ зніме хворобливі відчуття в м'язах і поліпшить еластичність судинних стінок.
  6. По-шосте, виспіться. Після тренування ляжте спати раніше.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com