рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Що приготувати з хурми

  1. Салат з хурмою
  2. Джем з хурми
  3. Пиріг з начинкою з хурми

хурма - смачний і корисний фрукт. Регулярне вживання хурми заспокоює нервову систему, покращує настрій, підвищує працездатність. Саме час звернути на неї пильну увагу! хурма   - смачний і корисний фрукт

Фото: Burda Media

Салат з хурмою

Фото: Burda Media

ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 100 г листя різних салатів
  • 250 г креветок
  • 2 солодкі хурми
  • 50 г кедрових горішків
  • 2 ст. л. оливкового масла
  • 1 ч. Л. соку лимона
  • 1 ч. Л. соєвого соусу
  • 1 ст. л соку апельсина

Приготування:

  1. Хурму вимити, видалити шкірку і насіння, м'якоть і дрібно нарізати.
  2. Горіхи обсмажити на сухій сковороді.
  3. Креветки відварити, охолодити і очистити.
  4. Для заправки оливкове масло, сік лимона і апельсина, соєвий соус з'єднати і добре перемішати.
  5. Салат полити заправкою, акуратно перемішати і подати на стіл.

Джем з хурми

Фото: Burda Media

ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 4 склянки нарізаної кубиками хурми
  • 3 склянки цукру
  • сік 2 апельсинів
  • терта цедра 1 апельсина
  • 4 ст. л. горілки

Приготування:

  1. Хурму, цукор, сік і цедру з'єднати і варити на середньому вогні, часто помішуючи, близько 20 хв.
  2. Зняти з вогню і дати повністю охолонути. Знову поставити на плиту, хурму злегка розім'яти дерев'яною лопаткою, влити горілку і варити ще 10 хвилин після закипання на повільному вогні.
  3. Розкласти джем в стерилізовані банки. Зберігати в холодильнику.

Пиріг з начинкою з хурми

Фото: Burda Media

ЗНАДОБИТЬСЯ:

  • 1 упаковка замороженого листкового тіста
  • 1 пакетик готового заварного крему
  • 5 штук. хурми
  • 100 г абрикосового варення
  • 1 ч. Л. вершкового масла

Приготування:

  1. Розморозити листкове тісто, трохи розкачати. Круглу форму для випічки змастити вершковим маслом. Викласти тісто у форму, розподілити по бортику. Зробити невеликі отвори виделкою і поставити в духовку, нагріту до 180 ° С. Випікати 30 хвилин до легкого золотистого відтінку. Вийняти форму з духовки і дати тісту охолонути.
  2. Приготувати заварний крем згідно інструкції на пакетику.
  3. Хурму вимити, обсушити, видалити плодоніжки. Розрізати кожен плід навпіл, потім кожну половинку нарізати часточками товщиною близько 1 см.
  4. Вилити на тісто заварний крем. Поверх крему викласти часточки хурми по колу, покривши ними всю поверхню пирога.
  5. Знову поставити пиріг в нагріту до 180 ° С духовку на 10-15 хвилин. Потім дістати пиріг з духовки і рівномірно викласти на хурму абрикосове варення. Центр пирога прикрасити листком зеленої м'яти і однієї консервованої вишнею.

Джерело: журнал «Люблю готувати!»

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

«Слива богів». Чим корисна хурма

Штрудель з фізалісу і хурми

Продукти-антидепресанти: чим харчуватися в холоди

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com