рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Чізкейк з сиру

Так, без довгих вступів, настрочив швидко рецепт обладнаного чизкейка з сиру в духовці. Я майже впевнена, що краще цього сирного чізкейку ви ще не пробували.

Вся принадність тут в апельсинах. Ну а якщо ви віддаєте перевагу більш кислі смаки, сміливо замінюйте апельсин лимоном. Або беріть і той і інший в співвідношенні 50/50.

На смак цей чізкейк з сиру нагадує класичний Нью-Йоркський чізкейк (це той, який запікається).

У поєднанні зі свіжими часточками апельсина - просто отпад!

Сир для чізкейку бажано брати більш ласий, тоді він буде більше нагадувати вершковий крем-сир. До того ж, це буде єдиний жир у даному десерті! Так що не скупіться.

Якщо ви, як я, давно шукали класний рецепт шоколадно-сирного чізкейку, то вам сюди: https://sladkiexroniki.ru//shokoladnyj-chizkejk/

ru//shokoladnyj-chizkejk/

І ще одна хороша новина: На 700 грам (!) Сиру нам знадобиться ... 35 гр. муки !!! Ну, що ще потрібно для щастя?

Хоча ні, ще один бонус наостанок: на всю підготовку у вас піде всього-на-всього 15 хвилин часу! Засікайте!

Складові:

  • сир, масніший (від 9% і вище) - 700 гр.
  • цукор - 170 гр.
  • яйця - 6 шт.
  • борошно - 35 гр.
  • цедра апельсина - 1 шт. або лимона - 2 шт.
  • сіль - ¼ ч.л.
  • ванільний екстракт - 1 ч.л. (Опціонально)
  • свіжі або консервовані фрукти для подачі

(Опціонально)   свіжі або консервовані фрукти для подачі

приготування:

  1. Протираємо сир в блендері до гладкою, однорідної сирної маси.
  2. Розігріваємо духовку до 190º Щедро змащуємо маслом і присипаємо борошном невелику, але глибоку роз'ємну форму діаметром 23 см і висотою не менше 7 см.
  3. Відокремлюємо білки від жовтків. У глибокій мисці збиваємо міксером протертий сир, яєчні жовтки, борошно, 6 ст.л. цукру, терту цедру апельсина або лимона, ванільний екстракт і сіль.
  4. На середній швидкості збиваємо міксером яєчні білки до м'яких піків і поступово вводимо цукор, що залишився, продовжуючи збивати до утворення повітряної глянсовою меренги (3-4 хвилини)
  5. За допомогою спатули втручаємося 1/3 збитих білків в сирну масу і акуратно перемішуємо, тільки щоб з'єднати дві маси. Потім вводимо залишилася меренгу і знову трохи перемішуємо легкими рухами від низу до верху і від країв до центру.
  6. Викладаємо тісто в підготовлену форму і випікаємо близько 55-60 хвилин до утворення рум'яної скоринки.

    Якщо чізкейк зарум'яниться занадто швидко, накрийте його листом фольги.

  7. Перевіряємо центр чізкейку зубочисткою, і якщо зубочистка виходить суха, виймаємо чізкейк з духовки.
  8. Злегка охолоджуємо сирний пиріг у формі протягом 10 хвилин, потім проводимо ножем між пирогом і стінками форми. Потім знімаємо борту рознімної форми і залишаємо чізкейк до повного охолодження.
  9. Остиглий чізкейк покриваємо харчовою плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник, щоб дати йому гарненько застигнути.

Остиглий чізкейк покриваємо харчовою плівкою і прибираємо на 2 години в холодильник, щоб дати йому гарненько застигнути

Я подавала чізкейк з сиру з часточками свіжого апельсина, журавлиною і м'ятою.

Для любителів сиру є ще ось такий чарівний пиріг з яблучками .

Ну, що ще потрібно для щастя?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com