рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як зробити ароматизатор в домашніх умовах

  1. Рецепти домашніх ароматизаторів:
  2. Цитрусовий ароматизатор в домашніх умовах
  3. Ароматизатор в домашніх умовах з дитячим маслом
  4. Ароматизатор у вигляді кульок
  5. Ароматизатор з анісом і гвоздикою

Всі ми хочемо, щоб в нашому будинку завжди пахло смачно і приємно, дуже часто для цього використовують ароматизатори, які продаються практично в будь-яких магазинах Всі ми хочемо, щоб в нашому будинку завжди пахло смачно і приємно, дуже часто для цього використовують ароматизатори, які продаються практично в будь-яких магазинах. Але ці ароматизатори не можна назвати корисними для нашого здоров'я. Сьогодні наш сайт v-domashnih-usloviyax.ru розповість, як зробити ароматизатор в домашніх умовах, які не шкодитиме вашому здоров'ю, а навпаки - підвищить ваш імунітет.

Рецепти домашніх ароматизаторів:

Ароматизатор з корицею

Для приготування цього ароматизатора вам буде потрібно:

- кориця

- 2 ст. ложки желатину

- 1 стакан крутого окропу

- харчовий барвник (за бажанням)

- аромамасла

- 1 ч. Ложка гліцерину

- ємність для освіжувача

приготування:

Зробити такий ароматизатор в домашніх умовах дуже просто, для початку вам необхідно взяти желатин і залити його окропом, ретельно все це розмішайте, щоб желатин повністю розчинився Зробити такий ароматизатор в домашніх умовах дуже просто, для початку вам необхідно взяти желатин і залити його окропом, ретельно все це розмішайте, щоб желатин повністю розчинився. Після цього в цю суміш необхідно додати корицю, приблизно 0,5 чайних ложки, потім додайте туди ж харчовий барвник і масло, яке вам найбільше подобається, також додайте гліцерин. Цього ароматизатора вам вистачить приблизно на два тижні, після закінчення часу желе поступово буде підсихати, можливо, буде з'являтися скоринка, в такому випадку просто змастіть верх желе гліцерином або ароматним маслом.

Мило зробити за допомогою таких дій.

Цитрусовий ароматизатор в домашніх умовах

Вам буде потрібно:

  1. апельсин 1 шт.
  2. лимон 1 шт.
  3. горілка 200 грам

Процес приготування:

Для цього освіжувача повітря вам буде потрібно всього три основних компонентів, з апельсина і Ліона необхідно снить шкірку, саме вона вам і потрібно. Для початку візьміть тільки половину всіх шкурок з фруктів, залийте їх горілкою, найкраще зробити це в банку або в пляшці, залиште все це настоюватися приблизно на одну добу. Шкірку, яка у вас залишилася необхідно нарізати красивими, тонкими смужками. Після закінчення часу, шкурку з горілки викиньте, а сам настій необхідно вилити в пляшку з-під старого освіжувача повітря, найкраще, щоб він був у вигляді спрею. Шкірку, яку ви нарізали тонкими смужками, покладіть також в цю пляшку, також потрібно долити до верху пляшки звичайної води, також можна крапнути туди трохи якогось аромамасла.

Пошити штори самої досить просто, якщо знати як.

Ароматизатор в домашніх умовах з дитячим маслом

Складові:

- масло дитяче 200 мл

- горілка 2 ст. ложки

- ароматне масло 5 крапель

- дерев'яні шпажки

- ємність з широким горлом

приготування:

Зробити ароматизатор з дитячим маслом дуже просто, вам просто необхідно змішати всі інгредієнти, Для початку візьміть дитяче масло, змішайте його з горілкою і аромамаслами в окремій ємності, все ретельно перемішайте до однорідної маси Зробити ароматизатор з дитячим маслом дуже просто, вам просто необхідно змішати всі інгредієнти, Для початку візьміть дитяче масло, змішайте його з горілкою і аромамаслами в окремій ємності, все ретельно перемішайте до однорідної маси. У спеціальну ємність, яку ви підготували для ароматизатора перелийте всю цю суміш, потім вставте туди дерев'яні шпажки, залиште їх там на 3-4 години, після закінчення цього часу, їх потрібно перевернути догори ногами. Так ваші дерев'яні палички поступово будуть насичуватися ароматами, і передавати всі ці запахи приміщенню, в якому знаходиться такий освіжувач повітря. Такого ароматизатора вам вистачить приблизно на 3-4 тижні, часом вам просто потрібно перевертати палички.

Ароматизатор у вигляді кульок

Вам потрібно:

  1. Дрібна сіль - 1 ст. ложка з гіркою
  2. Борошно - 1 ст. ложка
  3. Ефірна олія - ​​6-7 крапель
  4. Харчовий барвник - 1 ст. ложка

Як зробити ароматизатор самостійно:

В окремій ємності змішайте дрібну сіль і борошно, потім до цієї суміші додайте кілька крапель ефірного масла, яке вам найбільше подобається. Все то потрібно ретельно перемішати, після обережно вводите харчовий барвник, тепер додайте до цієї суміші зовсім небагато води і замісіть досить круте тісто, потім тісто, яке у вас вийшло необхідно скачати в кульки маленького діаметру. Утворені кульки підсушіть і складіть в якусь гарну ємність. Вже на другий день у вас буде готовий ароматизатор, який буде вас радувати довгі дні своїм ароматом.

Ароматизатор з анісом і гвоздикою

Складові:

- апельсин 1 шт.

- анісові зірочки 2-3 шт.

- палички кориці 2 шт.

- бутони гвоздики 8-9 шт.

приготування:

Зробити ароматизатор такого роду вкрай просто, але запах від нього буде поширюватися по всьому будинку дуже довгий час. Для його приготування для початку слід нарізати один апельсин кружечками і перекласти його в красиву відкриту ємність, зверху на нарізаний апельсин викладіть зірочки анісу, гвоздику і палички кориці. У такому вигляді залиште все це пахнути, згодом апельсин підсохне, але запах все ж буде. Цей ароматизатор просто ідеальний для зими, адже він дарує відчуття затишку, а також створює відчуття тепла.

Сьогодні наш сайт v-domashnih-usloviyax.ru повідав нам про те, як зробити ароматизатор в домашніх умовах. Як з'ясувалося це дуже просто, а головне доступно і зовсім недорого, а що найголовніше - не шкідливо для нашого здоров'я, а в деяких випадках навіть навпаки корисно.

Скіпіна Анастасія для сайту v-domashnih-usloviyax.ru

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com