рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Віра Брежнєва розповіла про свою дієту і режим дня

  1. Розпорядок дня Віри Брежнєвої
  2. Яким спортом займається Віра Брежнєва
  3. Дієта Віри Брежнєвої
  4. солодке
  5. Водний баланс
  6. Віра Брежнєва - про найважливіше

Віра Брежнєва розкрила всі подробиці своєї дієти, режиму дня і секрети догляду за собою. Зірка розповіла, як проходить її день, і що саме допомагає Брежнєвої виглядати приголомшливо в свої 35 років. Віра Брежнєва розкрила всі подробиці своєї дієти, режиму дня і секрети догляду за собою

Віра Брежнєва, здається, стає все красивіше, стрункішою і молодше з кожним роком. Не дивлячись на народження двох дочок і виснажливу роботу на сцені, гастрольний графік і зустрічі з фанатами, Віра - сама чарівність і втілення жіночності.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Віра Брежнєва випустила річний кліп на пісню «Близькі люди»

Як їй це вдається? Всі секрети Віра Брежнєва розкрила інстаграм-проекту #SlimBitchClub, підстави знаменитостями для знаменитостей: тут визнані гуру і зірки діляться своїми секретами вічно молодості.

Отже, слово Вірі Брежнєвій! (текст і орф. автора - прим.ред.)

Розпорядок дня Віри Брежнєвої

Почнемо з самого ранку, я розповім трошки про свій день.

Кожен день для мене, природно, довгоочікуваний і кожен день я готова зустрічати, як нове життя, вчитися чомусь новому і, звичайно ж, посміхатися йому, тому мій ранок починається з трьох речей після пробудження:

  • посмішка,
  • склянку теплої води (бажано теплої, коли я на гастролях не завжди є можливість її підігріти, але просто стакан води тоді)
  • розминка!

У мене є моя розминка, типу зарядки. І є сурья намаскар!

І є сурья намаскар

сурья намаскар

Тому я намагаюся робити розминку і сурью намаскар, і у мене це займає 15 хвилин. Після цього я відчуваю легкість, гнучкість, пластичність і, звичайно ж, любов!

Сурья намаскар перекладається як вітання сонця, тобто я вітаю день в тілесному сенсі і в емоційному.

Яким спортом займається Віра Брежнєва

Безумовно, для мене важлива фізичне навантаження, але у мене не кожен день є така можливість, а ранкова розминка і зарядка все-одно прокачує моє тіло, тому у мене це щоденний обов'язковий ритуал, незалежно від того, у скільки я прокинулася.

Якщо говорити про фізичне навантаження, то я для себе поєдную три різних фізичних навантаження: кардіо навантаження, силове навантаження, якої я просто займаюся на килимку і іноді використовуючи невеликі елементи типу гумки, обважнення і третій елемент - це пілатес. Для мене він важливий.

ЧИТАЙ ТАКОЖ: Віра Брежнєва вразила сміливими фото з дочкою

Дієта Віри Брежнєвої

Далі, безумовно, їжа. З приводу їжі для мене обов'язково 3хразовое харчування, наскільки це можливо. Я-жайворонок, людина ранку і я обов'язково повинна поснідати. Тобто після всього того, що я зробила, я снідаю.

Я дуже люблю каші, просто обожнюю, тому мій сніданок складається найчастіше з каш. Іноді я можу з'їсти до каш який-небудь білок, якщо знаю, що нескоро пообідаю, в більшості випадків це - яйце. Або сирники на кукурудзяному борошні. Це замінює мені кукурудзяну кашу з білком, коли там сир, як білок.

Обід у мене - самий щільний прийом їжі, найулюбленіший (сніданок теж люблю, але під час обіду я намагаюся їсти те, що люблю, все, що я хочу, навіть якщо іноді довго собі цього не дозволяю).

Вечеря - найлегший, він повинен закінчитися до 8 години вечора. Безумовно, бувають форс мажори і виключення, але це, скоріше, саме виключення, регулярно я повинна закінчити вечерю до 8 години вечора. Мій вечеря складається з білка, овочів, білого або зеленого кольору, тому що всі овочі жовтого, червоного і оранжевого кольорів містять цукор і затримують воду.

солодке

До речі, про цукор! Я не вживаю нічого рафінованого взагалі! Я не вживаю рафінована олія, я не вживаю рафінований цукор, не вживаю рафіновану борошно, тому у мене всі продукти в основному моєму раціоні необроблені.

Якщо я не впевнена в якості продуктів, припустимо, в кафе, ресторані, літаку, я просто їх не їм.

Замість цукру використовую в їжу мед без термічної обробки, навіть в кашу іноді додаю мед і, відповідно, фрукти. Це все, що з цукру їм.

Я не вживаю молочні продукти, ні незбиране молоко, ні сметану, замість сметани в салат можу додати йогурт. Іноді я їм сир і рідко, якщо сильно хочу, можу випити кефір або йогурт.

Водний баланс

Протягом дня я випиваю півтора літра води. Я відняла свій коефіцієнт по всім відомою формулою.

За моєю формулою я повинна виходячи з мого ваги випивати 1 літр і 200 мл води в день, я ж п'ю близько 1,5 літрів.

без макіяжу Віра виглядає на 20 років. Важлива умова для молодості шкіри - достатнє зволоження зсередини

Віра Брежнєва - про найважливіше

5 факторів, які лежать в основі мого життєвого прекрасного самовідчуття - це: сон, психологічна гармонія, фізичне навантаження, правильне харчування і масаж.

Це те, що по суті становить моє життя, тримає її в прекрасному балансі!

Ну і на даний момент ні в моєму тілі, ні в моїй особі немає імплантів, немає ботокса, немає філерів, тобто я - еко продукт, кров з молоком!

Зате є парочка зайвих соковитих кілограммчіков після відпустки. До речі, у відпустці я теж дотримуюся правил харчування і займаюся спортом!

фото: instagram, @ververa

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

Улюблені б'юті-засоби Віри Брежнєвої

Надія Мейхер: «Любов робить мене сильніше»

Дзідзьо: біографія, фото та особисте життя

Новий образ Каменських: багато золотого та прозоре декольте

Думка редакції може не збігатися з думкою автора статті.

Автор: Марина С.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com