рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

купання сфінкса

  1. Нам буде потрібно:
  2. Отже, приступимо

Багато кішки без особливої ​​радості відносяться до процесу купання

Багато кішки без особливої ​​радості відносяться до процесу купання. Як же вимити вашого вихованця і при цьому зберегти від стресу і його, і себе.

* Для більш легкого і безболісного привчання сфінкса до купання рекомендується почати навчання з сухою ванни. На цьому етапі необхідно просто ставити вихованця в суху ванну і пригощати його ласощами. Вам і вашому вихованцеві буде ще простіше, якщо у вас є кликер . Кошенята, які народжуються в нашому розпліднику, з раннього дитинства привчені до водних процедур і ставляться до них спокійно. Секрет простий: починаючи з віку 1,5- 2 місяці одне з годувань відбувається у ванні (сухий природно) - і буквально через 7-10 днів таких "тренувань" кошенята самі починають заплигувати в ванну з великим ентузіазмом.
Купати рекомендується тільки здорових тварин. Так само краще проводити миття на голодний шлунок в уникненні конфузу. До того ж, годівля після вдалого купання буде сприйнята сфінксом як нагорода за гарну поведінку. Не слід мити кошеня, якого ви тільки що купили. Переїзд в новий будинок і так великий стрес для тварини - потрібно дати йому кілька днів звикнути.

Як часто купати сфінкса? - Чим рідше, тим краще. Залежно від індивідуальних особливостей тварини і умов проживання час між "миття" становить від одного тижня до двох-трьох місяців. Якщо ж ваш вихованець сильно брудниться (спецефічні наліт на шкірі і в вухах), то це зазвичай свідчить про неправильному пітаніі- обов'язково перегляньте його раціон .

Нам буде потрібно:

- Ванна, наповнена водою (або таз). Температура води повинна бути гаряче, ніж для людини, приблизно 39 градусів. Глибина води близько 15 см, на перший раз можна трохи менше. Ванну слід наповнити заздалегідь, щоб ваш вихованець цього не бачив, так як кішок дуже лякає плюскіт води.


-Миючий засіб . підійде спеціалізований шампунь для сфінксів . Дитячими шампунями типу «Джонсонс Бебі» користуватися Не рекомендується.
-Губка. Деякі вважають за краще використовувати мочалку.
-Кілька улюблених іграшок сфінкса (плаваючих, природно). Кішки-сфінкси за своєю природою дуже цікаві і грайливі, тому у вас з легкістю вийде захопити вихованця грою.
-Кілька невеликих шматочків ласощів. наприклад, ласощі Ориджа . Завжди пам'ятайте, що нагороджувати вашого вихованця (як ласощами, так і словами) можна лише тоді, коли він веде себе дійсно добре! У тварини повинна бути установка «я спокійний і слухняний - це правильно, мене хвалять і пригощають»!
-Ковшік, щоб обполіскувати сфінкса водою під час купання.
-Рушники, щоб витерти сфінкса. Теплий плед або ковдру, щоб загорнути туди вашого вихованця відразу після купання. Так само ви можете купити спеціальний халат для сфінкса- він м'який і затишний, ідеально підійде для того, щоб зігріти і обсушити вашого вихованця.

Отже, приступимо

Беремо сфінкса на руки. Він повинен бувальщина спокійним і розслабленим (як і ви, зрозуміло). Гладимо його, розмовляємо з ним спокійним голосом. Заходимо в ванну, опускаємо вихованця в воду. Якщо все в порядку, і він спокійно стоїть у воді, то можна нагородити його невеликим шматочком ласощі. Якщо ж він намагається вистрибнути, то утримуємо його руками у воді: м'яко, але впевнено і міцно. Стежимо, щоб не доставити сфінкса болю або дискомфорту. Як тільки вихованець починає розслаблятися, прибираємо руки і даємо йому свободу. Не забуваємо підкріплювати хорошу поведінку ласощами і добрими словами!

Коли сфінкс вже спокійно стоїть у воді, можна запустити в ванну кілька іграшок - нехай поганяє їх, це допоможе йому більш повно розслабитися.
Тепер можна намилити губку і приступити безпосередньо до миття. Обполіскуємо сфінкса водою з ковша, деякі дозволяють робити це з душу. Обов'язково слідкуємо, щоб вода не потрапила у вуха вихованцеві!
Якщо все зробили правильно, то повинно вийти як на відео)))

Як часто купати сфінкса?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com