рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Крем Лореаль "Код молодості"

  1. Про що говорить складу крему Лореаль «Код молодості»
  2. Призначення крему «Код молодості»
  3. Результати застосування крему «Код молодості»

Кожна жінка ще з раннього віку стежить за станом своєї шкіри, але час бере своє і приходить той момент, коли ми починаємо помічати не тільки перші   зморшки   , Але і млявість шкіри

Кожна жінка ще з раннього віку стежить за станом своєї шкіри, але час бере своє і приходить той момент, коли ми починаємо помічати не тільки перші зморшки , Але і млявість шкіри. Саме тому дуже важливо правильно підібрати крем для догляду за шкірою, що в'яне.

зміст:

Про що говорить складу крему Лореаль «Код молодості»

Крем Лореаль "Код молодості" не просто доглядає за шкірою, надаючи їй всі необхідні вітаміни і мінеральні речовини, а й допомагає повернути шкірі молодість за дуже короткий проміжок часу.

І все це завдяки ретельно підібраним інгредієнтам крему, основними з яких є:

  • вода;
  • ізогексадекан (Isohexadecane) - натуральний масляний компонент, який надає шкірі бархатистість. Знімає органічні забруднення, при цьому не пересушує шкіру, що є дуже важливим фактором при виборі будь-якої косметики;
  • ціклогексасілоксан (Сyclohexsiloxane) - рідкий силікон, пом'якшує шкіру, надає їй шовковистість, вирівнює рельєф, до того ж абсолютно нешкідливий - не викликає алергічних реакцій та подразнення шкіри;
  • диметикон (dimethicone) - силіконове масло, настільки інертно, що легко пропускає повітря і воду, не потрапляючи через пори в організм, добре зволожує і пом'якшує шкіру, зменшує жирність крему, покращує текстуру крему, стійке до дії УФ-променів;
  • денатурований спирт (Alcohol denaturat) - додається в якості протизапального і протимікробного засобу, в даному випадку шкіру не пересушує завдяки наявності в складі крему силіконів;
  • дипропіленгліколь (Dipropylene Glycol) - застосовується як пом'якшувальну і стимулюючий засіб.

Далі в списку присутні ще три форми силіконів, дія яких аналогічно диметикону.

Важливу омолоджуючу роль в кремі виконують такі інгредієнти, як:

  • лизат біфідобактерій (Bifida ferment lysate) - стимулює відновлення ДНК, тим самим усуває порушення пігментації і сприяє зникненню вікових плям, покращує рельєф обличчя і прибирає зморшки з невеликою глибиною, захищає шкіру від УФ - випромінювання;
  • аденозин (Adenosine) - амінокислота, яка стимулює вироблення колагену і еластину в шкірі, завдяки чому відбувається зменшення вікових зморшок і розгладження шкіри, стійка до впливу світла і тепла на відміну від таких відомих засобів проти зморшок як вітамін С і Ретинол (вітамін А).

Призначення крему «Код молодості»

Вченими встановлено, що наша молодість закладена в генах і залежить від здатності організму виробляти певні білки. На жаль, з часом цей процес припиняється і як результат: риси обличчя втрачають свою чіткість, з'являються зморшки, колір обличчя тьмяніє і втрачає свою свіжість, більш явними стають кола під очима, з'являється пігментація.

Жінки до 40 років помічають, що між сучасним способом думок і їх зовнішнім виглядом з'являється невідповідність. Саме для того щоб виправити ситуацію, що склалася, розроблені креми, які здатні посилити синтез білків, характерний для молодої шкіри.

Крем Лореаль «Код молодості» займає гідне місце серед засобів, що омолоджують і допомагає жінкам виглядати бездоганно і зберегти якомога довше молодість і красу.

Результати застосування крему «Код молодості»

Уже через тиждень після початку використання крему Лореаль "Код молодості" змінюється колір шкіри, обличчя стає більш свіжим і світиться, а вже через місяць поступово зникають дрібні зморшки і скорочуються більші.

У численних відгуках про крем відзначається наступні позитивні ефекти:

  • крем залишає після нанесення на шкіру незрівнянне відчуття ніжності;
  • шкіра підтягується, і контур обличчя стає більш чітким;
  • крем не жирнить шкіру, не дивлячись на його щільність;
  • вбирається крем дуже швидко і вже через 10 хвилин шкіра готова до того, щоб на неї наносили макіяж ;
  • крем не забиває пори , Але і помітного звуження не помічено;
  • відмінно справляється з лущення шкіри.

Звичайно ж, для оптимального ефекту від застосування цього крему необхідно ретельно доглядати за своєю шкірою і використовувати не тільки крем, але і регулярно робити маски для обличчя, використовувати скраб, ретельно підбирати декоративну косметику.

Крем Лореаль "Код молодості" прекрасно зволожує шкіру, живить її, розгладжує її поверхню. Обмежень за віком для застосування даного крему немає, але застосовувати його необхідно тільки в тому випадку, якщо вже були помічені перші зморшки і в'ялість шкіри.

Для профілактики цей крем не підходить, а в іншому випадку можна і нашкодити своїй шкірі.

Вартість крему Лореаль "Код молодості" приємно здивує навіть самих ощадливих жінок, які бажають доглядати за собою, але бюджет яких обмежений на придбання дорогих кремів та інших засобів по догляду за шкірою.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com