рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Коли і де найкраще проколювати вуха дитині: вік, місце

  1. В якому віці краще проколювати вуха
  2. В яку пору року краще проколювати вуха
  3. Де потрібно проколювати вуха дівчинці
  4. Що найкраще вставляти у вуха після проколу
  5. Чи можна проколювати вуха немовлятам
  6. Як доглядати за вухами після проколу
  7. Які ускладнення можливі

Проколювання вух дітям є поширеною практикою і виконується в тому віці, який батьки вважають найбільш підходящим для цієї маніпуляції. Але при виникненні бажання зробити дірочки під сережки, найчастіше у мам виникає хвилювання, на тему того, чи можна проколювати вуха дитині в цьому віці, так як у дитини ще маленькі мочки і не принесе прокол шкоду здоров'ю дівчинки.

В якому віці краще проколювати вуха

В якому віці краще проколювати вуха

Не існує єдиного медичного та громадської думки з приводу того, в якому віці краще проколювати вуха дитині. На даний момент це питання вирішується на розсуд батьків - у скільки місяців або років пробивати вуха дочки, тим більше що думка психологів і педіатрів значно різняться. Психологи вважають, що краще робити прокол в рік або близько цього віку, адже тільки в цей період процедура пройде максимально безболісно і не травмує психіку дитини.

Педіатри відстоюють думку, що краще робити прокол мочок у віці від 3 років, оптимально - 4 роки або 5 років, коли дівчинка сама виявить бажання носити сережки. Педіатри аргументують свою точку зору тим, що в цьому віці у дитини вже сформований імунітет і ймовірність важких ускладнень в разі випадкового інфікування ранок знижується. Також, при проколі в цьому віці знижуються ризики нерівного проколу і зачіпання нервових закінчень або випадкового попадання в фізіологічну точку.

Але, коли у батьків є тверде бажання виконати прокол в певний період, то їм ніхто не забороняє відправитися з дитиною в салон для виконання проколу. Коли ж майстер відмовляє в проколі, то у батьків виникає питання - чому не можна і іноді мами, маючи на меті зробити дочка найкрасивішою і все ж проткнути їй вуха, цікавляться - скільки коштує прокол в обхід заборони, вважаючи, що пірсинг мочок - це нешкідлива процедура , яка нездатна стати причиною ускладнень.

Таку думку невірно, так як існує безліч підстав для відмови і при його отриманні потрібно усунути причину і тільки після пробивати мочки дитині. Майстри не відмовляють у власних послуги безпідставно, а значить до процедури на даний момент є якесь протипоказання:

  • предпростудное стан дитини;
  • надмірно маленька мочка;
  • явний страх перед маніпуляцією.

Останній момент також є протипоказанням, так як проколювати мочки дитині без його на те бажання, коли вік у дівчинки достатній для розуміння суті процесу, не є допустимим з етичної точки зору і виконання проколу насильно може стати причиною психологічної травми.

В яку пору року краще проколювати вуха

В яку пору року краще проколювати вуха

Щоб процедура пройшла успішно, потрібно підібрати час, коли краще проколювати вуха дитині, так як сезон року є 1 з ключових чинників для забезпечення безпеки проколу. У холодну пору краще не виконувати пірсинг, так як ймовірність постійного травмування свіжого отвори висока - через носіння светрів і шапок.

У літній період також небажано виконувати пірсинг - через спеку в ранки буде потрапляти піт, а також підвищується ризик інфікування дірочок - через купання у відкритій водоймі. Оптимальним варіантом часу, в яке краще проколювати вуха, є кінець весни або рання осінь, коли температура повітря знаходиться в середніх межах, а необхідність носити теплий одяг немає.

Для довідки! Через відсутність дратівливих рани чинників, вони заживуть швидше, а при правильній обробці не виникне і ускладнень.

Де потрібно проколювати вуха дівчинці

Рішення про те, де проколоти вуха дитині потрібно приймати зважене - потрібно розглядати кілька варіантів, в числі яких обов'язково повинен бути присутнім салон пірсингу. Також, можливо звернутися в медичний центр, де надають послугу проколу вух.

Слід звернути увагу не симетричність проколів і їх точність - при криво проколотих дірочках краще відразу зняти прикраси.

Для довідки! Якщо майстер виконав прокол криво , Висока ймовірність, що він самостійно про це скаже - це є 1 з правил професійної етики пірсерів.

Що найкраще вставляти у вуха після проколу

Що найкраще вставляти у вуха після проколу

Сережки, які вставляються після виконання проколу мочок дитині, передбачається носити протягом найближчих 6 тижнів. Тому, оптимальним варіантом прикрас, коли проколюють вуха дівчинці, виступають гвоздики.

Для довідки! На відміну від сережок у вигляді кілець, які рекомендується встановлювати дорослим клієнтам при проколі вух, гвоздики більш підходять для проколу в дитячому віці, так як при їх носінні знижується ймовірність, що дівчинка їх випадково сдернет.

При цьому гвоздики повинні відповідати таким критеріям:

  1. Метал прикрас повинен бути інертним, кращими варіантами виступають медсталь, срібло, золото і титан.
  2. Елементів на сережках має бути мінімальна кількість - це запобіжить випадковому травмування вуха через зачепитися за одяг або волосся сережки.
  3. Застібка на сережках повинна бути простою, але при цьому надійно фіксувати прикраса.

Потрібно співвідносити розміри мочки дитини і вбрання прикрасу - краще придбати дитячі сережки, так як деякі варіанти стандартних сережок є надмірно великими для вух дівчинки.

Чи можна проколювати вуха немовлятам

Чи можна проколювати вуха немовлятам

Педіатри не рекомендують виконувати проколювати вуха дитині в дитячому віці. Їхня думка є обгрунтованим:

  1. У мочці вуха є точки, які здатні впливати на органи слуху, зору та інші структури організму. Через малі розміри вушної раковини великі ризики зачіпання цих зон, що негативно позначиться на стані здоров'я дитини.
  2. Раннє проколювання несе загрозу психічному стану дитини.
  3. Деякі сполуки, які входять до складу прикрас можуть спровокувати у занадто маленьку дитину алергічну реакцію.
  4. При проколі в віці до 3-4 років підвищується ймовірність травмування вуха і проривання мочки сережкою завдяки випадку під час гри.

Проте, психологи мають іншу думку і стверджують, що при проколі в більш пізньому віці дитині можна нанести серйозну психологічну травму, яка послужить причиною відмови від носіння прикрас для вух в майбутньому.

Для довідки! У деяких американських клініках пропонуються послуги по проколювання мочок вух в перші дні життя. Проте, подібний підхід не викликає схвалення у вітчизняних лікарів, так як навіть психологи не рекомендують проколювати раніше 8 місяців.

Як доглядати за вухами після проколу

Як доглядати за вухами після проколу

Швидкість загоєння вух після проколу може різнитися. Дане залежить від безлічі факторів:

  • імунної системи організму;
  • запальних процесів;
  • догляду за проколами.

Догляд за мочками після пірсингу є основним фактором, який впливає на швидкість загоєння ранок. Щоб вуха зажили швидше, потрібно слідувати таким правилам:

  1. Протягом усього періоду загоєння не рекомендується замінювати сережки.
  2. Чи не чіпати прокол руками.
  3. У перші 5 діб протипоказано мити голову і мочити дірочки.
  4. Чи не період загоєння рекомендується відмовитися від купань в басейнах і відкритих водоймах.
  5. Обробляти вуха дезінфікуючими розчинами потрібно протягом перших 6 тижнів з моменту проколу. (Мірамістин, левоміцетіновий спирт))

Навіть коли здається, що проколи повністю зажили, потрібно продовжувати догляд за мочками весь період, який рекомендувався фахівцем.

Для довідки! Тривалість загоєння мочок в середньому становить близько 6 тижнів, але в залежності від індивідуальних особливостей, може тривати від 1 до 3 місяців.

Які ускладнення можливі

Які ускладнення можливі

Після пірсингу мочок у дітей ускладнення виникають досить рідко. Ключовими причинами їх виникнення виступають порушення стерильності в ході процедури і відступ від правил догляду за проколами. Основні негативні наслідки після проколювання мочок виступають такі:

  1. Відторгнення, яке виражене багаторазово посиленою алергічною реакцією організму. Виникає в разі неправильного підбору металу прикраси. При цьому процесі сережка нерідко опускається вниз і створюється відчуття, ніби вухо виштовхує її назовні. Потрібно звернення до фахівця.
  2. Запальний процес. Виступає найбільш поширеним ускладненням проколів, яке має прямий взаємозв'язок з порушеннями правил догляду або стерильності в ході маніпуляції. Виникає при попаданні інфекції в поверхню рани. Лікування визначається фахівцем в залежності від типу патогена.
  3. Алергічна реакція розвивається внаслідок невірно підібраного прикраси. Для запобігання алергії перед проколом бажано звернутися до дитячого алерголога і пройти алергопробу на метали.

На стартовому етапі все ускладнення виражені наступними симптомами:

Якщо перераховане виникає на 2-3 добу після проколу і тримається протягом 2 і більше днів, потрібно невідкладно звернутися до педіатра.

В якому віці проколювати вуха дитині вирішують батьки - медики не можуть вказувати певний період, педіатри лише вільні рекомендувати не проколювати мочки в дуже ранньому віці.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com