рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Японський календар визначення статі дитини

  1. Визначити чи запрограмувати стать по-японськи
  2. Планування статі дитини китайським способом

Дізнатися стать майбутньої дитини хочуть цього робити

Дізнатися стать майбутньої дитини хочуть цього робити. Зробити це в наш час дуже легко - достатньо сходити на ультразвукове дослідження, результати якого на 95% будуть вірні. Однак часто, ще до того як УЗД може бути інформативно в цьому питанні, мами вдаються і до немедичною методам, один з яких - японська таблиця визначення статі дитини.

Сучасні вчені довели, що стать дитини залежить в основному від чоловіка, точніше від того, яку хромосому несе в собі його сперматозоїд. У яйцеклітині буває тільки одна хромосома, яка відповідає за статеву ознаку - X-хромосома, сперматозоїд ж може містити хромосоми як X, так і Y. Але, по суті, спочатку вибір статі конкретної дитини - справа випадку, що відбувається в момент зачаття, тобто залежить від дати.

Виявляється, визначити стать дитини можна як під час вагітності, так і задовго до неї. По крайней мере, так вважають японці, які використовують свій метод вже на протязі не однієї тисячі років. Ще японські імператори таким чином вираховували потрібний час для зачаття спадкоємця.

Визначити чи запрограмувати стать по-японськи

Визначити чи запрограмувати стать по-японськи

Метод визначення статі дитини японцями складається з двох таблиць, використовуваних по черзі. У першій таблиці потрібно вказати місяці народження батька і матері, на їх перетині вирахувана певна цифра, яку розшифрує вже друга таблиця. У ній-то вагітні і знайдуть відповідь на своє питання, якого кольору купувати сорочечки очікуваної дитини, а тільки планують малюка батьки підберуть в календарі місяць, сприятливий для зачаття сина або дочки. Судячи з таблиці, у кожної пари є тільки 1 або 2 місяці в році, щоб найбільш ймовірно зачати дитину з потрібним підлогою.

Наведемо приклад. День народження чоловіка в січні, а жінка народилася в червні. Дивимося на перетин місяців в першій таблиці, отримуємо цифру 10.

Тепер звертаємося до таблиці №2. Оскільки зачаття ще не відбулося, у пари є можливість вибрати стать майбутньої дитини. У родині вже є дочка, тому чоловік і дружина хочуть сина. Дивимося, в якому місяці найбільш велика ймовірність зачаття дитини чоловічої статі. На календарі це січень, навпроти нього стоїть 10 хрестиків, також велика кількість хрестиків стоїть навпроти травня, цей місяць також сприятливий для зачаття хлопчика.

Спосіб визначення статі дитини по місяцях народження батьків і зачаття дитини заснований на японській астрології - особливої ​​науці, що лежить на стику астрології та нумерології. Якщо вірити астрологам країни висхідного сонця, саме особисте число людини і його зв'язок з планетами і зірками впливає на долю і життя людини.

Що стосується днів місяця, в які найбільш ймовірно зачаття дитини певної статі, то тут варто звернути увагу на Місяць, оскільки організм жінки пов'язаний з місячними циклами. Яйцеклітина дозріває близько 28-29 днів, за цей же час місяць повністю обходить Землю. Повний місяць і молодик не зважають вдалими днями для зачаття, в той час як зростаюча (з 3 по 11 місячна доба) або спадна (з 16 по 27 місячна доба) місяць сприяє зародженню нового життя. Якщо батьки хочуть дочка, то спробувати щастя варто, коли Місяць проходить по жіночим знакам: Рибам, Тельцю, Раку, Скорпіону, Козеріг, в разі, коли в родині бажано появи хлопчика, зачаття слід планувати на дні проходження супутника Землі по чоловічим знаків: Овна , Льву, Терезам і Стрільця.

Японці стверджують, що їх метод вірний на 70%. З огляду на мудрість цієї древньої нації, багато хто схильний їм довіряти.

Планування статі дитини китайським способом

Планування статі дитини китайським способом

Не менш цікавий і найдавніший зі східних методів китайський гороскоп визначення статі дитини. Китайці, які користуються таким гороскопом протягом багатьох тисячоліть, запевняють, що він точний на 98%. У наш час спосіб довгий час перевірявся вченими Пекінського інституту на добровольцях, і його точність була підтверджена. За допомогою гороскопу також можна не тільки визначити стать вже зачатої дитини, а й спланувати його до вагітності.

Стародавні китайці вважали, що стать дитини залежить від віку матері й місяця зачаття. На їх основі і побудована таблиця визначення статі. Вгорі схеми по горизонталі розташовуються місяця місячного року, а збоку по вертикалі цифри, відповідні років мами під час зачаття від 18 до 45. Раніше на перетині ліній гороскопу знаходився ієрогліф, що позначає чоловіка або жінку, але європейці для простоти розуміння пофарбували осередки в рожевий і блакитний кольори.

Користуючись китайським гороскопом, потрібно враховувати, що їх метод підрахунку віку відрізняється від нашого. Роки людини починають відраховувати не з народження, а з моменту зачаття, тобто китайський ровесник європейця по документам старше нього практично на дев'ять місяців. Щоб не допустити помилок у визначенні статі дитини за китайським гороскопом, до віку матері додають один рік.

Наприклад, жінці з Росії на момент зачаття дитини було 26 років, а за підрахунками китайців - 27. Дитина була зачата в квітні, на перетині ліній гороскопу бачимо блакитний колір, значить, повинен народитися хлопчик. Запланувати поява дитини чоловічої статі за допомогою китайського гороскопу також легко. Якщо 28-річна росіянка вирішила в цьому році завагітніти, а вони з чоловіком хочуть сина, то за календарем можна визначити місяці, найбільш сприятливі для зачаття. Для неї це лютий або період з травня по вересень.

Довіряти східним методів визначення статі дитини чи ні - справа кожного, але судячи по доведеному вченими відсотку точності, звернути увагу на нього все-таки варто.

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com