рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як змусити хлопця бігати за тобою, ревнувати, закохатися, думати про тебе, полюбити?

У мріях практично 97% жінок превалює одна: змусити чоловіків нескінченно захоплюватися ними, а ще краще - «навіки забрати їх спокій і сон», щоб представники сильної статі немов цуценята були у них на повідку і як раби були готові виконувати будь-заповітне бажання

У мріях практично 97% жінок превалює одна: змусити чоловіків нескінченно захоплюватися ними, а ще краще - «навіки забрати їх спокій і сон», щоб представники сильної статі немов цуценята були у них на повідку і як раби були готові виконувати будь-заповітне бажання. Ось тільки мрії так і залишаються мріями і швидше це вдається чоловікам. Адже насправді, прив'язати жінку значно простіше, досить приділяти їй трохи уваги і «обкласти» її діточками. Як показує практика і соціологічні опитування, розірвати невдалі стосунки готові всього лише 5% опитаних жінок, у яких в шлюбі є хоча б одна дитина. При цьому чоловіки не особливо прагнуть забивати собі голову різного роду психологічними хитрощами в плані підкорення норовливого жіночого серця, а якщо і роблять це, то тільки на самому початку відносин і не особливо захоплюючись цим. Однак ж уже давно ні для кого не секрет, що знаючи важелі психологічного впливу, можна без особливих зусиль домогтися бажаного. Може бути цим можна пояснити велику кількість жіночої аудиторії на численних психологічних тренінгах та семінарах. І справді вгадати бажання і думки іншої людини важко, але можливо. І досягнувши цього ви зможете дійсно «прикувати» до себе цілком вашого обранця.

І так, найважливіше - зрозуміти, що ж подобається насправді представникам сильної непокірного чоловічого братства. Численні дослідження, проведені різними соціологічними службами, підвели деякі підсумки в опрацюванні даного питання.

  1. Як відомо, заборонений плід особливо солодкий і привабливий. Чим менше шансів добитися уваги і розташування будь-якої представниці прекрасної статі, тим більше активізується розумовий процес чоловічого свідомості на рішення даної проблеми. До того ж, згідно зі статистичними даними опитувань, проведених серед чоловічої половини, здобуте заповітне "так" від бажаного об'єкта цінується в сотні разів більше, ніж досягнуте без праці згоду жінки на продовження відносин. Про даному ефекті такої поведінки писали багато світлі уми. Для прикладу досить навести слова зі знаменитої на весь світ комедії Лопе де Вега «Собака на сіні»: «Як тільки я до вас запалився, ви льодом стаєте холодним ...». Чарівні створення давно вже зрозуміли це і активно практикують тактику «батога і пряника». Найголовніше - не переборщити з холодністю і відчуженістю, адже це врешті-решт може просто відлякати його в разі, якщо він вважатиме вас фригидной.
  2. Слід пам'ятати, що насправді за своєю суттю чоловіки - великі власники. Тому постарайтеся зацікавити його, але в той же час не забувайте і про своє оточення, яке повинно складатися і з представників його безпосередніх конкурентів. Бачачи непідробний інтерес до вашої персони з боку інших чоловіків, ваш обранець обов'язково постарається, щоб максимальна частка вашого інтересу діставалася неодмінно йому.
  3. Ви ніколи не зможете прив'язати до себе чоловіка, не привертаючи його своїм зовнішнім виглядом. Саме на цьому грунтується первинне тяжіння і одночасно звикання. Уважно поставтеся до складових свого гардероба. Зіставте його з одягом свого обранця. Ви обов'язково повинні відповідати йому, але не ламати для цього свої смаки, а тільки підкоригувати. Адже явна невідповідність вашого зовнішнього вигляду буде разюче кидатися в очі і волею-неволею призводити до конфлікту. До того ж ви можете прищепити йому хороші манери в поведінці і в смаку. При цьому пам'ятайте, що насильно нічого не вийде. Намагайтеся ненав'язливо поступово коригувати його гардероб, якщо він абсолютно вас на влаштовує або міняйте свій, в разі, коли його манера одягатися значно вигідніше вашої. Запам'ятайте, що в стосунках взаємообмін завжди важливий. Якщо ви доглянуті, стежте за своїм зовнішнім виглядом і вмієте подати себе, то у вас є всі шанси на успіх, ви зможете змусити хлопця «бігати за собою».
  4. Постійно удосконалюйтеся і саморозвиватися. Мало який чоловік захоче мати поруч з собою просто красиву ляльку, яка не вміє висловити оформлену грамотно думка. Якщо ж ви бачите, що його приваблює тільки ваш зовнішній вигляд, щось не плекайте в собі надії на те, що він зверне гори на шляху до вас. Навіть якщо він насправді поки захоплений вашою привабливістю на сьогоднішній момент, то завтра він цілком швидко може охолонути і більше не те що не побіжить, але навіть не подумає про вас.
  5. Дайте вашому обранцеві зрозуміти, що ви довіряєте йому не тільки в плані самостійного прийняття будь-яких рішень, а й щодо його з оточуючими іншими представницями прекрасної половини людства. Однак не забудьте показати йому, що того ж самого очікуєте і від нього для себе. Зрозуміло довіру має на увазі свободу. А, як відомо, саме це так бояться втратити представники сильної половини людства і так високо цінують у відносинах зі своєю обраницею. Ви не повинні вимагати від нього повного звіту про його діях за день. Він може поділитися з вами тим, чим вважає за потрібне. Для цього дайте йому хороший приклад. Це аж ніяк не означає, що ви повинні при зустрічі вивалювати на нього все, що сталося за цей час. Адже ваш чоловік - це не священик і не психоаналітик, який зобов'язаний вислухати і сприйняти все вами сказане. В даному випадку важливо пам'ятати також відповідність з правами, зачитує кожному при висловлюванні якихось підозр чи звинувачень: «все, що вами сказано, може бути використано проти вас». Чоловік звик до дії, а не простому вислуховування. І якщо ви на щось скаржитеся, то він сприймає це як сигнал до вирішення проблеми, а не простому співчуття.

В цілому, постарайтеся бути уважнішими до свого партнера, спробуйте зрозуміти його, стати йому повноправним довіреним другом. Врахуйте, що чоловікові насправді потрібна не стільки жінка для задоволення, скільки партнер для життя. І якщо чоловік розуміє, що ви дійсно його половинка, то він вже нікуди не захоче від вас тікати і буде готовий піти за вами практично на край світу.

продовження:

Психологія чоловіків в любові. - Чи любить чоловік?

Поведінка, ознаки закоханого чоловіка. - Як поводиться закоханий чоловік?

Пристрасть між чоловіком і жінкою. - Пристрасть жінки до чоловіка.

Чи любить чоловік?
Як поводиться закоханий чоловік?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com