рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Як Подивитися Свій Пароль в ВК

  1. Як можна дізнатися свій пароль від ВК з телефону на Android.
  2. Дізнатися пароль в мобільному додатку VK для iPhone.
  3. Робочий спосіб дізнатися пароль від Вконтакте.

Бувають випадки, коли ви забули пароль від Вконтакте, вам потрібно зайти на іншому пристрої, наприклад з телефону в мобільному додатку VK , А пароль забули, але іноді ви можете посмотреь свій пароль.

Швидка навігація:

Як можна дізнатися свій пароль від ВК з телефону на Android.

Практика перегляду свого пароля на пристроях під управлінням операційної системи Android, отнють не складається на користь забудькуватого користувача Вконтакте. Справа в тому що, подивитися пароль від ВК якщо ви заходили раніше з мобільного додатка або через браузер, дуже складно. Тільки подумайте, скільки різного софта потрібно встановити, та й гарантій ніяких, навпаки ви можете втратити час і підхопити якусь заразу. Якщо у вас є можливість, то краще скористайтеся відновленням пароля від ВК .

Звичайно ви можете нарити поради як це зробити за допомогою програм, але швидше за все такі спроби закінчаться невдачею. Адже швидкість потрапляння в індекс пошукових систем, залишає бажати кращого, максимум що можна знайти, так це програми місячної давності, а то і річної. Природно все вже застаріло. Звичайно ви можете пограти в Хакера, але потім не кажіть, що ми не попереджали, коли підхопите будь-якої вірус на свій пристрій.

Дізнатися пароль в мобільному додатку VK для iPhone.

Тут не думайте що вам вийти зайти в налаштування і дізнатися свій пароль. Приховані дані навіть про електронну пошту і номер телефону, лише кілька символів відкриті, щоб згадати можливо забуту інформацію.

Бувають випадки, коли ви забули пароль від Вконтакте, вам потрібно зайти на іншому пристрої, наприклад з телефону в мобільному   додатку VK   , А пароль забули, але іноді ви можете посмотреь свій пароль Робочий спосіб дізнатися пароль від Вконтакте.

Самий хороший на мій погляд спосіб дізнатися свій пароль від Вконтакте, і не тільки, від будь-якого сайту. Ви можете за допомогою функцій автосохранения паролів.

У браузері Google Chrome скопіюйте і вставте в адресний рядок: chrome: // settings / passwords

відкриється сторінка з збереженими паролями, в вікні пошуку, почніть набирати сайт vk.com і в результатах пошуку, зможете подивитися свій пароль.

В Інших браузерах, є аналогічні функції, (Див. Запам'ятовування паролів в браузері ).

У будь-якому випадку, якщо ви забули пароль і немає можливості його згадати, може вас зламали і змінили пароль. Ви завжди зможете відновити свій пароль (Див. Відновлення пароля від сторінки Вконтакте ).

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com