рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

✔Тури в Карпати купити недорого можна у нас!

  1. Неймовірні тури в Карпати Великі Карпати є улюбленим місцем відпочинку не тільки українців, а й туристів...
  2. Ці та багато інших тури стануть відмінним вибором для сімейного відпочинку в 2015 році.

Неймовірні тури в Карпати

Великі Карпати є улюбленим місцем відпочинку не тільки українців, а й туристів усього світу. Комфортабельні, прекрасно обставлені будинки відпочинку і пансіонати, гірськолижні курорти з різної складності трасами: від трас, розрахованих на новачків, до найскладніших гірськолижних спусків, прекрасні природні пам'ятки - і все це - Карпати. Чудовий клімат і цілюще повітря карпатського краю приваблює любителів екологічного туризму з усього світу. Крім того, відпочинок в тутешніх чарівних місцях відносно недорогий, ціни на тури в Карпати з Києва доступні практично кожному.

Сімейний відпочинок в Карпатах 2015 - 2016 - це просто здорово!

Майже всі курорти Карпат, на які наша компанія пропонує путівки, відмінно підходять для сімейного відпочинку, для поїздок з дітьми. Насправді, вибрати є з чого. Карпати відрізняються різноманітністю природних ландшафтів і пам'яток. Можна вибрати пізнавальні і захоплюючі екскурсії по містах, насолодитися тутешньої унікальної риболовлею. До послуг любителів активного відпочинку - прогулянки верхи, сплави по річках або піші прогулянки по тутешніх місцях, неповторним у своїй первозданній красі.

  • Для активних туристів відмінно підійдуть курорти Закарпаття, Трускавця і Буковеля. Чисте повітря, високі гірські вершини і прекрасні пейзажі - всі ці тури наша компанія пропонує вам. Ви можете вибрати екскурсії по замкам Карпат, відвідати знамениті львівські Кав'ярні, насолодитися красою гірського озера Синевир. У музеях Мукачева та Ужгорода ви можете ознайомитися з цікавими експозиціями, які ознайомлять вас з побутом та традиціями народів, що населяють цей чудовий край.
  • Якщо ви - любитель класичного туризму - до ваших послуг невеликі, відмінно обладнані кемпінги далеко від міст. Наші насичені туристичні програми не залишать байдужими людей будь-якого віку.
  • Якщо ви бажаєте поправити своє здоров'я - численні санаторії Карпатського краю - для вас! Завдяки лікувальними мінеральним джерелам, унікальним за своїм хімічним складом, - оздоровниці Карпат відомі у всьому світі. Якісні медичні процедури в сучасних санаторіях - це теж відпочинок в Карпатах.

Але Україна цікава не тільки Карпатами! Кожен куточок нашої великої країни просто переповнений цікавинками на будь-який смак! вибрати тур по Україні дуже просто.

Ці та багато інших тури стануть відмінним вибором для сімейного відпочинку в 2015 році.

Сезон відпусток не за горами, тому багатьох цікавить питання: де замовити тур в Карпати? Київ рясніє туристичними фірмами і агентствами, але найкраще замовити тур саме у нас. Невеликі ціни, прекрасний сервіс, зручна система розрахунків за путівки, багатющий вибір турів - ось що ми можемо запропонувати своїм клієнтам!

Читайте також: 10 гаджетів для туристів, які врятують вам життя в подорожі

Сезон відпусток не за горами, тому багатьох цікавить питання: де замовити тур в Карпати?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com