рестораны Кировограда

рестораны Кировоградской области

гостиницы Кировограда

гостиницы Кировоградской области

Лучший ресторан города где можно заказать фирменный шашлык и выбрать зал под настроение. Народный зал, Восточный зал, VIP зал а так же Большой зал - для отдыха с друзьями. Утомившись Вы можете заказать номер в гостинице. На выббор есть простой номер, полулюкс и люкс. Все это по разумным ценам. Подробнее смотрите на сайте.

установите флеш для просмотра анимации
установите флеш для просмотра анимации
Жемчужиной Кировоградщины называют наш ресторан.
Он удивляет посетителей своим архитектурным ансамблем,
неповторимым и своеобразным интерьером,
изысканным кулинарным ассортиментом.

работаем с 11.00 до 23.00, гостиница круглосуточно
Главная
Рецепты: Варенье | Выпечка | Компоты | Крем | Кулинария | Лобио | В мультиварке

Статьи

Реглан зверху: бездоганно і професійно

Напевно ви знаєте про цей метод - в'язання светрів, пуловерів та кофтинок регланом від горловини

Напевно ви знаєте про цей метод - в'язання светрів, пуловерів та кофтинок регланом від горловини. Найчастіше так в'яжуть дитячі моделі, тому що при такому в'язанні найпростіше подовжити виріб, адже діти ростуть швидко. А чому на дорослих такий реглан в'яжуть набагато рідше? Не в останню чергу тому що важко надати акуратний "промисловий" вигляд деталей - горловині та резинкам. Ми вам допоможемо впоратися з цими недоліками.

Стаття Реглан зверху (часткове в'язання) I. Теорія допоможе вам впоратися з побудовою викрійки і розрахунками збільшень і убавок.

А в статті Реглан зверху (часткове в'язання) II. Практика ви побачите покроковий фото-майстер клас з в'язання реглана. Зверніть увагу на дуже цікавий принцип переходу від гумки 2х2 до лицьової гладі, на хитрощі при поділі петель на тулуб і рукава (щоб не утворювалися дірочки) і на оформлення горловини, це дрібниці, які надають той самий бездоганний вигляд вашого виробу. До речі, фотографії готового пуловера, процес в'язання якого ілюструє майстер-клас можна подивитися тут: навчальний реглан .

І наостанок - два дуже корисних майстер-класу. Як в'язати високий комір-гольф при в'язанні реглана зверху, щоб і голова пролізла, і початковий складальної ряд був красивий, та ще щоб потім красиво перейти до основної в'язки. І як закривати гумку голкою, щоб краєчок вийшов еластичний і акуратний (в цьому майстер-класі дуже цікавий принцип розрахунку який завдовжки нитку взяти для закривання петель). Клікайте на фотографії і переходите до майстер-класів.

Клікайте на фотографії і переходите до майстер-класів

В'яжіть реглани, носите, радійте і приходьте хвалитися ними до нас на форум . Легких вам петельок!

А чому на дорослих такий реглан в'яжуть набагато рідше?

Новости

Rambler's Top100 © 2008-2017 Graalstudio.com